مرگ مشکوک با پس‌زمینه دعوای زن‌وشوهری بیش از ۳ میلیارد تومان مالیات برای ثبت مهریه ۳۰۰ سکه‌ای گفت‌وگو با مال‌خر متهم به خرید ۲ هزار گوشی دزدی | بندبازی یک سارق بندِ باز شهادت ۳ نیروی پلیس درپی حادثه تروریستی در چابهار (۲۱ تیر ۱۴۰۴) سولاریوم چه خطراتی را برای پوست ایجاد می‌کند؟ نتایج آزمون ورودی مدارس سمپاد ۱۴۰۴، هفته اول شهریورماه اعلام خواهد شد هشدار سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات قطره‌های چشمی در فضای مجازی اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۱ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس کمیسیون آموزش مجلس: تعویق آزمون استخدامی آموزش‌ و پرورش منتفی است توصیه‌های تغذیه‌ای برای بهبود وضعیت افراد گرمازده لبنیات غیرپاستوریزه، عامل اصلی انتقال بیماری‌های مشترک انسان و حیوان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۱ تیر ۱۴۰۴) | ۳ روز رگبار باران و رعد و برق در ۱۶ استان هنگام گزش مار و عقرب، کدام کارها را نکنیم؟ حکم اعدام عامل اصلی پرونده تجاوز و قتل «نیان» دختربچه بوکانی، در ملأعام اجرا شد (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) دستگیری سارقان خوار بار فروشی‌های مشهد افزایش اضطراب زنان باردار هم‌زمان با جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل هشدار سازمان غذا و دارو نسبت به ۹ فرآورده غیرمجاز مراقبت از مو و پوست در بازار جان باختن ۴ نفر در حادثه واژگونی خودرو در محور فرخشهر به بروجن (۲۰ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر در نزاع جمعی در نیشابور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ثبت جهانی غارهای پارینه‌سنگی خرم آباد در فهرست میراث جهانی یونسکو زلزله ۴.۱ ریشتری نهبندان در خراسان جنوبی را لرزاند (۲۰ تیر ۱۴۰۴) گسترده‌ترین گرمای تابستانی در راه کشور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| نقص فنی مینی‌بوس در مشهد حادثه آفرید نهمین دوره ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان آغاز شد (۱۹ تیر ۱۴۰۴) +جزئیات ماجرای حادثه انفجار در یکی از برج‌های منطقه چیتگر تهران چه بود؟ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) پرداخت معوقات ۱۴ هزار میلیاردی فرهنگیان بازنشسته در دوران جنگ مراقب باشید خُلقتان گرمازده نشود | هوای گرم به‌جز جسم، خلق‌وخو را هم متأثر می‌کند ابلاغ دستورالعمل بازگشایی موزه‌ها و اماکن تاریخی پس از جنگ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) بازدید وزیر آموزش و پرورش از محل برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد
سرخط خبرها

فروش واکسن‌های دروغین ۲۰ میلیون تومانی در مشهد

  • کد خبر: ۷۷۳۵۲
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۲
فروش واکسن‌های دروغین ۲۰ میلیون تومانی در مشهد
«فروش واکسن کرونا ۴۰ میلیون تومان» عنوان آگهی جعلی‌ای است که سودجویان در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده بودند. آن‌ها با این ادعا که برای هر دز واکسن خارج از صف واکسیناسیون ۲۰ میلیون گرفته و در کمترین زمان ممکن تزریق انجام می‌شود، عده‌ای از شهروندان را به سوی خود جذب کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کام همه از فاجعه سیاه کرونا تلخ است. عده‌ای هم اکنون در به در دنبال کپسول اکسیژن هستند و عده‌ای با چشمانی گریان منتظر به هوش آمدن بیمارشان در آی سی یو‌های بیمارستان ها. اما در این میان آنچه رنج مردم را دو چندان می‌کند، نه اصل و حاشیه‌های بیماری و نه سرعت لاک پشتی واکسیناسیون است، بلکه رفتار عده‌ای شیاد است که با سوءاستفاده از وضعیت موجود به دنبال ماهی گرفتن از این آب گل آلود هستند. شیادان بی وجدانی که هربار با یک شگرد به سراغ شهروندان می‌روند.

 

آن‌ها که سالیان درازی است با مسابقات جعلی رادیویی، نصب انواع نرم افزار‌های ممنوعه، ابلاغیه الکترونیک قضایی جیب مردم را خالی کرده اند، این بار به بهانه فروش واکسن کرونا در بازار سیاه، روزگار مردم را سیاه کرده اند. موضوعی که دیروز پلیس تهران توانست یکی از این سودجویان را دستگیر کند.


فروش واکسن ۴۰ میلیون تومان

«فروش واکسن کرونا ۴۰ میلیون تومان» عنوان آگهی جعلی‌ای است که سودجویان در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده بودند. آن‌ها با این ادعا که برای هر دز واکسن خارج از صف واکسیناسیون ۲۰ میلیون گرفته و در کمترین زمان ممکن تزریق انجام می‌شود، عده‌ای از شهروندان را به سوی خود جذب کردند. موضوعی که با شکایت یک شهروند در تهران همراه شد.
این فرد با مراجعه به پلیس فتای شهر تهران مدعی شد که در فضای مجازی اقدام به خرید واکسن کرونا کرده است و مورد کلاهبرداری اینترنتی قرار گرفته است.


رونمایی از شیادی جدید

شاکی در اظهاراتش به پلیس اعلام کرد: «در فضای مجازی با شخصی ناشناس که خود را از واردکنندگان یک واکسن معتبر خارجی معرفی کرده آشنا شدم. وقتی با او صحبت کردم با توجه به اطلاعاتی که از نوع واکسن می‌داد، فریب صحبت هایش را خوردم او با این ادعا که مشتریان زیادی دارد و تعداد واکسنی که در اختیار دارد محدود است، از من خواست تا برای هر دز واکسن مبلغ ۲۰ میلیون تومان به شماره‌ای که اعلام کرده بود واریز کنم. من هم که خام شده بودم، بدون هیچ بررسی و تحقیقی پول را واریز کردم. پس از واریز وجه مدتی منتظر ماندم، اما از این واردکننده هیچ خبری نشد و دیگر جوابم را نداد. اینجا مطمئن شدم که این فرد کلاهبردار بوده است و برای شکایت مراجعه کردم.»
بررسی اظهارات شاکی از سوی کارشناسان پلیس فتا، نشان داد که صحبت‌های این فرد صحت دارد و به بهانه واکسن کرونا از او کلاهبرداری شده است.


کارشناسان پلیس فتای پایتخت تحقیقات خود را درباره این پرونده که احتمال می‌دادند شاکیان دیگری هم داشته باشد، آغاز کردند. مأموران با بهره گیری از روش‌های علمی و اقدامات فنی موفق به شناسایی کلاهبردار در فضای مجازی شدند.
گام بعدی تحقیقات نشان داد که متهم با ایجاد یک کانال تلگرامی اقدام به تبلیغ و کلاهبرداری تحت عنوان فروش واکسن کرونا کرده است.


شناسایی مخفیگاه شیاد در شمال تهران

با به دست آمدن اطلاعات هویتی متهم، موضوع به مقام قضایی گزارش و پس از تشریفات قضایی، بررسی‌ها درباره مخفیگاه کلاهبردار آغاز شد و او در یکی از مناطق شمالی تهران دستگیر و به همراه تجهیزات الکترونیک به پلیس فتا منتقل شد.
به گفته رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت، متهم پس از انتقال به پلیس فتا هرگونه جرمی را انکار می‌کرد، اما پس از رو یارویی با ادله دیجیتالی، ضمن پذیرش بزه انتسابی خود، به بیش از ۲۰ مورد کلاهبرداری به ارزش ریالی حدود ۵ میلیارد ریال اعتراف کرد.


سرهنگ داود معظمی گودرزی اعلام کرد که خرید و فروش هرگونه دارو در فضای مجازی ممنوع است و علاوه بر جرم بودن این اقدام، بیشتر افراد نیز کلاهبردار هستند و معمولا اصلا دارویی در اختیار ندارند و فقط مدعی داشتن دارو‌های نادر هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->