انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها

دستگیری فروشندگان واکسن های تقلبی کرونا

  • کد خبر: ۵۸۱۷۷
  • ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۹
دستگیری فروشندگان واکسن های تقلبی کرونا
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با اشاره به اینکه تنها مرجع قانونی واگذاری داروی کرونا، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی است به شهروندان هشدار داد که فریب شایعات منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی را نخورند.
به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ رامین پاشایی در تشریح این خبر افزود: به دنبال انتشار اخبار «واردات واکسن کرونا به کشور» در مواردی شاهد آن بودیم که افراد سودجو با انتشار آگهی‌های فریبنده در فضای مجازی، ادعای فروش واکسن کرونا را دارند و از شهروندان می‌خواهند که برای خرید ثبت نام کنند که اکثر این افراد، توسط پلیس فتا، شناسایی و جهت سیر مراحل قانونی پرونده شان به مراجع ذی صلاح تحویل داده شدند.

این مقام مسئول گفت: در تحقیقات انجام شده از متهمان محرز شد که این افراد سودجو؛ دارو‌های تقلبی و جعلی را تبلیغ می‌کردند و یا اصلا دارویی در کار نبوده و صرفا به قصد سودجویی، سرقت‌های اینترنتی، سرقت اطلاعات شخصی و کلاهبرداری، دست به چنین اقدامی می‌زدند.

وی در ادامه به هموطنان توصیه کرد که فریب تبلیغات پر زرق و برق فضای مجازی را با عنوان «ثبت نام و خرید واکسن کرونا» نخورند و به هیچ وجه به صفحه‌های تقلبی ایجاد شده با عناوین مختلف در این خصوص اعتماد نکنند و از قرار دادن اطلاعات بانکی خود در اختیار گردانندگان این صفحات پرهیز کنند.

سرهنگ پاشایی با اشاره به اینکه هرگونه پیام در این خصوص در شبکه‌های اجتماعی یا ارسال پیامک به شهروندان، قطعا فریب است، تصریح کرد: تنها مرجع قانونی واگذاری در خصوص داروی کرونا، وزارت بهداشت و درمان است و هرگونه خبری در این خصوص قطعا از طریق رسانه ملی اطلاع رسانی می‌شود.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا خاطر نشان کرد: به شایعات منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی با عنوان «فروش واکسن کرونا با برند‌های مختلف داخلی و خارجی و مبالغ بسیار بالا» اعتماد نکنید و به سایت‌ها و درگاه‌های پیشنهاد شده در کانال‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی مراجعه نکنید، زیرا ممکن است دامی برای فیشینگ باشد.

این مقام انتظامی با تاکید بر اینکه شهروندان می‌توانند با هوشیاری خود و دریافت اطلاعات در خصوص واکسن کرونا از منابع معتبر و رسمی کشور، دست افراد سود جو را در رسیدن به اهدافشان کوتاه کنند و قربانی تبلیغات فریبنده در این خصوص نشوند، بیان داشت: پلیس فتا در رصد‌های روزانه در صورت مواجهه با این گونه آگهی‌ها با مجرمان برخورد قانونی خواهد کرد.

معاون اجتماعی فتا در پایان گفت: عموم مردم می‌توانند در صورت مشاهده موارد این چنینی، موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir لینک مرکز فوریت‌های سایبری با ما در میان بگذارند.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->