هلاکت ۳۸ نظامی صهیونیست در شمال نوار غزه دولت جدید فرانسه معرفی شد| «فرانسوا بایرو» ۷۳ ساله بر کرسی نخست وزیری تکیه زد مشاور ترامپ: نیروهای آمریکایی نباید در سوریه باشند نیویورک تایمز مدعی شد: اوکراین پرسنل سازمان ملل را به گروگان گرفته است اردوغان: اسرائیل مجبور به عقب نشینی از خاک سوریه می‌شود حمله پهپادی ارتش یمن به دو پایگاه صهیونیستی (۳ دی ۱۴۰۳) نتانیاهو مدعی پیشرفت در توافق مبادله اسرا شد پوتین با بشار اسد دیدار می‌کند (۳ دی ۱۴۰۳) حداقل حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟ (۳ دی ۱۴۰۳) معاون امور عمرانی استانداری خراسان رضوی منصوب شد (۳ دی ۱۴۰۳) «ابومحمد الجولانی» با وزیر مشاور قطر در امورخارجه دیدار کرد تاکید پزشکیان بر عزم دولت ایران برای تکمیل راهگذر شمال-جنوب مخبر به شایعه استعفای پزشکیان واکنش نشان داد پزشکیان: باید از توسعه پایتخت جلوگیری کرد نتانیاهو بازهم به دادگاه رفت دولت لایحه اجرای معاهده منع تولید و به‌کارگیری سلاح‌های شیمیایی و انهدام آن‌ها را به مجلس تقدیم کرد قالیباف: برخی تحقیقات علمی دانشگاه امام حسین (ع) به مرحله تولید رسیده است سخنگوی وزارت امور خارجه: دور دوم گفت‌و‌گو‌های ایران و سه کشور اروپایی، هفته آخر دی ماه برگزار می‌شود تبدیل اتاق‌های اندیشه‌ورزی به سازمان‌های تحقیقاتی و مشاوره‌ای ‎ کمیسیون امنیت ملی مجلس خواستار برکناری ظریف با ورود دیوان عدالت اداری شد محسنی‌ اژه‌ای: نگذارید کار مردم در تعطیلاتی که پیش می‌آید، زمین بماند عارف: ناترازی انرژی، ضربه سنگینی به صنعت می‌زند سیدحسن خمینی: از آسیب‌های جهان امروز این است که دین را شُل می‌گیریم ویدئو| گردش شبانه و قهوه نوشی وزیر خارجه ترکیه و ابومحمد الجولانی در دمشق بازگشایی سفارت عربستان در افغانستان (۲ دی ۱۴۰۳) توزیع برخی مواد غذایی در پروازهای داخلی و خارجی ممنوع شد نتانیاهو علیه انصارالله یمن یاوه‌گویی کرد
سرخط خبرها

بستن سفارت آمریکا در کابل از گزینه‌های روی میز است

  • کد خبر: ۷۷۳۸۱
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۲
بستن سفارت آمریکا در کابل از گزینه‌های روی میز است
سه منبع آگاه اعلام کردند؛ رایزنی‌های داخلی درباره بستن سفارت آمریکا در کابل به عنوان یکی از گزینه‌های روی میز مطرح هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از پایگاه خبری پلیتیکو، یکی از این منابع گفت: سفارت آمریکا در کابل احتمالا تا پایان ماه جاری میلادی تخلیه می‌شود.

 

یکی دیگر از منابع نیز گفت، به دنبال وخیم شدن اوضاع در افغانستان، رایزنی‌های مداومی درباره اینکه چه تعداد دیپلمات آمریکایی لازم است که در کابل باقی بمانند، وجود دارد.

 

در همین حال، وزارت امور خارجه آمریکا موضوع بررسی تخلیه سفارت این کشور در کابل را رد نکرد.

 

یکی از مقامات وزارت امور خارجه آمریکا گفت: موضع ما تغییر نکرده است. همان‌طور که برای هر پست دیپلماتیک دیگری در شرایط امنیتی پرخطر و چالش‌برانگیز عمل می‌کنیم، به صورت روزانه تهدیدات را ارزیابی خواهیم کرد و تصمیماتی اتخاذ خواهیم کرد که به نفع افرادی که در سفارتمان خدمت می‌کنند، باشند و امنیت آنها را حفظ کند. سفارت آمریکا در کابل از ۲۷ آوریل در وضعیت خروج قرار داشته است.

 

در همین حال، یک منبع آگاه اعلام کرد، ارزیابی جدید ارتش آمریکا حاکی از آن است که احتمالا کابل ظرف ۹۰ روز یا حتی ظرف یک ماه به دست طالبان می‌افتد. اگرچه این منبع افزود، احتمالا شش ماه طول خواهد کشید تا طالبان کنترل کامل پایتخت را بدست گیرد.

 

اما همچنان برخی مقامات در دولت آمریکا از این داده‌ها نگران هستند.

 

یکی از سناتورهای آمریکایی گفت: اوضاع خوب به نظر نمی‌رسد. اوضاع خلاف آنچه دولت واشنگتن گزارش می‌دهد، پیش می‌رود. طالبان به یک فصل درگیری دیگر نیاز دارد.

 

"جاناتان شرودن"، یکی از کارشناسان جنگ افغانستان در اندیشکده سی‌ان‌ای گفت: منطقی است که فکر کنیم کابل بین ۳۰ تا ۹۰ روز هدف تهدیدات بسیار زیاد قرار خواهد داشت. اما مبارزات اخیر در حمایت از دولت اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان نشان می‌دهد که جنگ‌سالاران همچنان طرفدار غنی هستند و به همین خاطر تصرف کابل با زور برای طالبان بیش از یک ماه طول خواهد کشید.

 

همه این اظهارات در حالی مطرح می‌شوند که طالبان در حال حاضر کنترل حدود دو سوم از افغانستان را در اختیار گرفته و امید چندانی به اینکه دولت افغانستان بتواند اوضاع را تغییر دهد و این مناطق را باز پس گیرد، وجود ندارد.

 

محمدحنیف اتمر، وزیر امور خارجه افغانستان روز چهارشنبه گفته بود: ما احتمالاً بزرگترین، وحشیانه‌ترین و فرصت طلبانه‌ترین عملیات نظامی خشونت و ترور توسط طالبان را در تاریخ کشورمان تجربه می‌کنیم.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->