قتل دلخراش زن معلول توسط دامادش! | داستان عجیب زندگی قاتل و مقتول باوجود تحریم‌ها، اقلام موردنیاز بیماران پروانه‌ای تا ۶ ماه تأمین و ذخیره شد سقط جنین و سندرمی که گریبان مادر را می‌گیرد! توضیح مهم حوزه سخنگوی قوه قضاییه درمورد جامعه نابینایان کشور نهضت سوادآموزی دیگر به آموزش خواندن و نوشتن محدود نمی‌شود | الفبای باسوادی با روش‌های جدید مجوز استخدام ۱۲ هزار پرستار در وزارت بهداشت صادر شد + جزئیات پرایدی که راز یک باند سرقت را برملا کرد پله‌نوردی برای چه کسانی ضرر دارد؟ قتل مرد جوان با ۴۴ ضربه چاقو به خاطر ۷۰۰ میلیون تومان بدهی مسئولیت آموزش و پرورش در قبال سلامت دندان دانش‌آموزان چیست؟ پشت پرده بازار سیاه دارو‌های شیمی‌درمانی پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور (۹ دی ۱۴۰۳) مرگ ۲ سرنشین موتورسیکلت در تصادف با خودرو در تربت جام خراسان رضوی ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) روند صعودی شیوع آنفلوانزا کودکان در مشهد | افزایش ۵ درصدی نسبت به هفته گذشته + فیلم محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور
سرخط خبرها

توجه ویژه به سلامت زائران پیاده رضوی و ارائه خدمات رایگان درمانی

  • کد خبر: ۷۸۲۳
  • ۰۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۹
توجه ویژه به سلامت زائران پیاده رضوی و ارائه خدمات رایگان درمانی
سال گذشته بیش از ۳۰۰ هزار زائر پیاده رضوی در دهه پایانی ماه صفر به مشهد مقدس وارد شدند که این تعداد برای امسال حدود ۵۰۰ هزار نفر برآورد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، خدمات رسانی شایسته به خیل عظیم زائران پیاده رضوی مورد توجه و تاکید مسئولان ارشد کشور و استان قرار دارد و در این میان اهمیت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مناسب دو چندان است.
در همین ارتباط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز یکشنبه به همراه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بیمارستان صحرایی مستقر در مسیر زائران پیاده امام رضا (ع) در جاده قوچان - مشهد و ارائه خدمات پزشکی به آنان دیدن کرد.
سعید نمکی در حاشیه این بازدید به خبرنگاران گفت: نحوه خدمات رسانی به زائران پیاده مطلوب است و تمام واحد‌های بهداشتی و درمانی، بیمارستان‌ها و ایستگاه‌های خدمات رسان در آمادگی کامل هستند.
استاندار خراسان رضوی نیز دیروز از پنج ایستگاه صلواتی مربوط به خدمت‌رسانی به زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد و جاده مشهد - نیشابور و نحوه امدادرسانی و ارائه خدمات درمانی در ایستگاه‌های صلواتی جمعیت خدمتگزاران امام رضا (ع) بازدید کرد.
علیرضا رزم حسینی گفت: دقت در ارائه خدمات صحیح به زائران رضوی به ویژه در حوزه درمان، تغذیه و اسکان باید مدنظر خدمتگزاران قرار گیرد.
سخنگوی جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده امام رضا (ع) هم به خبرنگار ایرنا گفت: تاکنون بیش از ۲۱۰ هزار زائر پیاده در قالب یک هزار و ۴۶ کاروان از استان‌های مختلف کشور وارد مشهد شده اند و هم اکنون زائران پیاده در جاده‌های منتهی به این شهر در حال حرکت هستند.
حسین رضایی افزود: ۳۲۰ ایستگاه صلواتی نیز در مسیر‌های ۶ گانه منتهی به مشهد برپا شده است تا خدمات اسکان و پذیرایی، امور فرهنگی، رفاهی و درمانی به زائران پیاده رضوی ارایه کنند.
سازمان اورژانس کشور در این باره اعلام کرد: تمام مراکز بهداشتی و درمانی و اورژانس پیش بیمارستانی در ایام عزاداری پایان ماه صفر، در مسیر‌های عبور کاروان‌ها به مشهد مقدس، خدمات مورد نیاز زائران حضرت امام رضا (ع) را ارائه می‌کنند.
پیرحسین کولیوندار افزود: آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ در دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌های مختلف که در مسیر مشهد مقدس قرار دارند، برای ارائه خدمات به زائران حرم مطهر رضوی آمادگی کامل دارند.

 

استقرار بیمارستان صحرایی و آمبولانس‌ها در مسیر زائران پیاده


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز به خبرنگار ایرنا گفت: در بیمارستان صحرایی که همزمان با دهه پایانی ماه صفر در مسیر قوچان - مشهد مستقر شده، سه کانتینر و یک چادر بادی برای ارائه خدمات پزشکی به زائران پیاده در نظر گرفته شده و خدمات معاینه توسط پزشک، تزریقات و پانسمان در آن ارائه می‌شود.
دکتر شاپور بدیعی افزود: در این بیمارستان ۱۰ تخت برای تزریقات و ماساژ زائران پیاده رضوی در نظر گرفته شده است.

دبیر کمیته بهداشت، سلامت و محیط زیست خدمات سفر استان خراسان رضوی نیز گفت: ۶۸ بیمارستان در استان خراسان رضوی برای ارائه خدمات درمانی به زائران دهه پایانی ماه صفر به ویژه زائران پیاده رضوی آماده خدمات رسانی هستند.
دکتر مرتضی احتشام فر افزود: خدمات بهداشتی و درمانی به زائران پیاده رضوی طبق سال‌های گذشته و با فرم ارجاع به صورت رایگان ارائه می‌شود.
وی از آماده باش ۲۲۵ پایگاه فعال شهری و جاده‌ای اورژانس ۱۱۵ با بیش از ۲۵۰ آمبولانس فعال در استان خراسان رضوی خبر داد و گفت: ۱۲۴ پایگاه از این تعداد جاده‌ای و بقیه شهری هستند.
وی اظهار داشت: طی این مدت چهار پایگاه اورژانس هوایی نیز در خراسان رضوی توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد، سبزوار، گناباد و نیشابور، پنج دستگاه اتوبوس آمبولانس متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی مستقر در خراسان رضوی و هشت موتور آمبولانس آماده خدمات رسانی به زائران پیاده هستند.
احتشام فر به استقرار آمبولانس اورژانس ۱۱۵ در تمام پایگاه‌های جاده‌ای و در مکان‌های مناسب برای اطمینان خاطر زائران پیاده اشاره کرد و افزود: در این راستا هماهنگی و تعامل کامل با پلیس راه، راهداری و سایر ارگان‌های امداد رسان انجام شده است.

 

بازدید مستمر از ایستگاه‌های صلواتی و محل اسکان زائران پیاده

 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: گروه‌های نظارتی و بازرسی به منظور پیشگیری از بروز بیماری‌ها در دهه آخر صفر در مبادی ورودی شهر و در طول مسیر زائران پیاده حضور دارند.
دکتر علی قلیان اول افزود: این گروه‌ها در مسیر‌های منتهی به مشهد مقدس شامل ملک آباد، بینالود، فریمان، سرخس، کلات، چناران و قوچان حضور مستمر دارند.
وی اظهار داشت: در این راستا از ایستگاه‌های صلواتی و محل‌های اسکان بین جاده‌ای و داخل شهری طی ۲ نوبت صبح و عصر بازدید می‌شود.
وی گفت: کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با ارائه توصیه‌های بهداشتی در زمینه نحوه پخت و توزیع نذورات بر وضعیت ایمنی محل‌های اسکان موقت زائران پیاده نظارت دارند.
دکتر قلیان اول از شهروندان و زائران خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه ۱۹۰ تماس حاصل کنند.

 

فعالیت ۳۸۰ بازرس بهداشتی برای سلامت زائران پیاده

 

مدیر گروه بهداشت محیط حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: ۳۸۰ بازرس در دهه پایانی ماه صفر از اماکن و محیط‌هایی که در اختیار زائران پیاده رضوی است بازدید می‌کنند.
علی اصغر حسنی افزود: نظارت بر بهداشت مواد غذایی و آب شرب، بهداشت موکب‌ها و اسکان کاروان زائران پیاده مورد توجه جدی است و در این زمینه نمونه برداری از آب و مواد غذایی انجام می‌شود.
وی با اشاره به بازرسی از ۴۱۰ محل اسکان زائران در شهر مشهد اظهار داشت: این محل‌ها توسط آموزش و پرورش برای زائران در نظر گرفته شده که با حضور ماموران بهداشت محیط و متولیان امر، بازرسی و نظارت از این اماکن انجام می‌شود.
وی با تاکید بر نظارت بر سلامت نذورات مردمی توسط کارشناسان بهداشتی گفت: با همکاری شهرداری مشهد برای توزیع نذورات مکان‌هایی در نظر گرفته شده تا سلامتی زائران تامین شود.
حسنی ادامه داد: تا پایان تعطیلات و بازگشت زائران به شهر‌های خود، نظارت بر موکب‌ها، مراکز اسکان و آشپزخانه‌ها ادامه خواهد داشت.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->