یک رسانه عبری زبان فاش کرد: خودکشی ۶ نظامی رژیم صهیونیستی انتصاب نخستین فرماندار زن در تاریخ استان فارس پزشکیان سه سفر به سیستان‌ و‌ بلوچستان خواهد داشت حمله موشکی ارتش یمن به پایگاه هوایی «نواتیم» رژیم صهیونیستی روایتی از اولین سفر استانی رئیس جمهور + فیلم رئیس جمهور: بدون همراهی و همفکری مردم، برای مناطق مختلف دستور صادر نمی‌شود معاون وزیر خارجه: ایران و عربستان به دنبال برقراری صلح در منطقه هستند روایت فضائلی از موافقت رهبر معظم انقلاب با اصلاح قانون تابعیت قهری واکنش مثبت چین به حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت | در کنار قوانین بین‌المللی ایستاده‌ایم گزافه گویی وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران سردار وحیدی در مشهد: این قرن، قرن شکست استکبار جهانی است پزشکیان: باید بتوانیم ناترازی‌ها را حل کنیم سردار سلامی: این روز‌ها در اسرائیل کسی آرامش ندارد| از رژیم صهیونیستی انتقام می‌گیریم یک زن گزینه ترامپ برای وزارت دادگستری آمریکا گردهمایی دانشجویان و طلاب بسیجی با حضور پزشکیان در حرم امام خمینی(ره) برگزار شد (۲ آذر ۱۴۰۳) وزیر دفاع با رئیس‌جمهور ونزوئلا دیدار کرد (۲ آذر ۱۴۰۳) رزمایش ۱۰۰ هزار نفری بسیجیان استان خراسان رضوی برگزار شد+ فیلم (۲ آذر ۱۴۰۳) تل‌آویو به هلاکت ۲۹ نظامی صهیونیست از آغاز عملیات در شمال غزه اذعان کرد واکنش بایدن به حکم بازداشت نتانیاهو دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام: تردید نکنیم که وعده صادق محقق می‌شود وزیر کشور: چند استاندار باقیمانده هفته آینده معرفی می‌شوند واکنش وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام تصویب شد حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش عراقچی به حادثه تروریستی پاکستان روسیه: قطعنامه ضدایرانی تروئیکا در شورای حکام از حمایت چشمگیری برخوردار نیست بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام مسعود پزشکیان در پایان سفر به سیستان و بلوچستان چه گفت؟
سرخط خبرها

سردار حاجی زاده: دشمن شناسی مقام‌معظم رهبری ما را از تله‌های دشمن در سه دهه اخیر نجات داد

  • کد خبر: ۷۸۲۳۳
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۳
سردار حاجی زاده: دشمن شناسی مقام‌معظم رهبری ما را از تله‌های دشمن در سه دهه اخیر نجات داد
سردارامیرعلی حاجی زاده؛ فرمانده نیروی هوا و فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشست تخصصی مبنا گفت: دشمن شناسی و شم اطلاعاتی مقام‌ معظم‌ رهبری ما را از تله‌های دشمن در سه دهه اخیر نجات داد.
به گزارش شهرآرانیوز، فرمانده نیروی هوا و فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این نشست که به همت دفتر نمایندگی حفظ و نشر آثار حضرت آیت ا... العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) در مشهد برگزار شد، گفت: تاثیر راهبری و مدیریت مقام معظم رهبری به عنوان فرمانده کل قوا در حوزه نظامی و دفاعی ابعاد گسترده‌ای دارد. در این سال‌ها شاید بیشتر به مباحث تسلیحاتی و ساخت سلاح اشاره شده باشد، ولی ابعاد گسترده آن دارای سند و قابل شمارش است. حضور رهبر معظم انقلاب در ۸ سال دفاع مقدس البته آنقدر که امام راحل اجازه دادند و نقش ایشان به ویژه در سه دهه اخبر بعد از رحلت امام خمینی (ره) خیلی تعیین کننده بود یکی از آن‌ها بحث دشمن شناسی و شم اطلاعاتی ایشان بود که سبب شد در سه دهه اخیر از توطئه‌های بزرگ و تله‌هایی که دشمن سر نظام قرار داده بود به سلامت عبور کنیم و درتک تک این موارد نقش مقام معظم رهبری و تدابیر ایشان کاملا روشن است. مثلا در بحث آزادسازی کویت در جنگ اول عراق خیلی‌ها از داخل کشور گفتند الان باید در کنارصدام قرار بگیریم و تنها کسی که خوب تشخیص داد که این تله است و دو طرف این تله گروه‌های باطل قرار دارند مقام معظم رهبری بودند.
شم اطلاعاتی و بینش و فهم فرمانده کل قوا بر هیچ کس پوشیده نیست، چون در مقاطع مختلف در سه دهه گذشته آن را دیده ایم. ایشان در جمع فرماندهان ارشد کاملا مسلط وارد بحث می‌شوند و در خیلی از جا‌ها واقعا کشور را نجات دادند و از این قبیل موارد زیاد داشته ایم.

سردار حاجی زاده در ادامه تصریح کرد، در حال حاضر در کشور‌های غرب آسیا حکومت‌ها واقعا تضعیف شده و به هم ریختگی زیاد شده است که البته این‌ها تصادفی نیستند و این طرح‌های آمریکا، رژیم صهیونیستی و غربی‌ها بوده که این منطقه باید به هم بریزد و در راس آن‌ها هدف ایران بوده است. وضعیت امروز عراق، افغانستان، لبنان، لیبی و حتی سوریه با وجود اینکه ایران ورود کرد و کمک کرد را می‌بینید، ولی بالاخره ارتش آنجا را تضعیف کردند و کلا طرح غرب، طرح استکبار برای کل منطقه است، ولی هیچگاه مقام معظم رهبری اجازه ندادند در تله‌ای که آمریکا برای ایران قرار داده است، گرفتار شویم و در مقابل خیلی جا‌ها که باید ورود می‌کردیم، خیلی‌ها می‌گفتند نباید ورود کنیم مثلا وقتی داعش در عراق و سوریه نفوذ کرد باز خیلی‌ها می‌گفتند، نباید ورود کنیم و اینجا اتفاقا ایشان به طور قاطع دستور دادند که باید ورود کنیم. الان که چند سال از این قضیه می‌گذرد قضاوت کردن کار آسانی است، ولی آن روز حضرت آقا این تصمیات راگرفتند مثلا ایشان تصمیم گرفتند در بحث سوریه ورود کنیم، چون اگر آنجا نمی‌جنگیدیم باید در تهران یا کرمانشاه و... می‌جنگیدیم و این راهبری و مدیریت مقام معظم رهبری بسیار عمیق است و باید شکافته شود.
موضوع بعدی در این حوزه، نیرو‌های مسلح هستند. نیرو‌های مسلح ما روحیه سلحشوری و شجاعت و ظلم ستیزی دارند و احساس قدرت می‌کنند که این‌ها ناشی از تربیت در دوران بعد از پیروزی انقلاب و به ویژه در سه دهه اخیر است. ابتدای پیروزی انقلاب دشمن ما فقط صدام بود، اما بعد امریکا و غربی‌ها و نگرانی‌های دیگر اضافه شد، ولی اینکه الان رزمندگان احساس قدرت دارند و به اذعان بسیاری کشور‌ها ارتش ایران قوی شده است به دلیل انجام کلیه برنامه‌های مربوط به نیرو‌های مسلح اعم از آموزشی و تربیتی و... بوده است که مستمرا در حال انجام است و این تربیت به وجود آمده نه تنها از بعد نظامی بلکه جنبه روحی، تربیتی واعتقادی دارد و از جمله تدابیر و برنامه‌های مقام معظم رهبری بوده است که می‌توان از آن کتاب‌ها چاپ کرد.
 

خودکفایی و بومی سازی، تاکید مقام معظم رهبری در همه مقاطع بوده است
حوزه سوم، حوزه صنعت دفاعی کشور است. در حوزه تسلیحاتی حضرت آقا بعد از جنگ تاکید به خودکفایی و بومی سازی و روی پای خود ایستادن، داشتند که این موضوع از سال ۱۳۶۳ با بحث موشکی شروع شد و در این سال‌ها تاکیدات مختلف وجود دارد و اگر ما به دنبال مسیری که دنیا رفت می‌رفتیم مثلا دنیا برای سلاح به دنبال هواپیما بود احتمالا در نسل سه در حال صحبت با آن‌ها بودیم یعنی پشت سر آن‌ها حرکت می‌کردیم، ولی به جای حرکت در پشت سر دشمن مسیری را انتخاب کردیم که الان در مقابل آن‌ها قرار گرفته ایم. درست است که سال‌ها تهدید محور حرکت کردیم، اما در بسیاری از اوقات مخصوصا در یک دهه اخیر هدف محور حرکت کردیم و دنبال تسلیحات و امکاناتی بودیم تا بتوانیم تمام نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کنیم و نقش مدیریت مقام معظم رهبری خیلی دقیق بوده است و اثر بی بدیلی داشته است.
تدابیر ایشان در برخی از مقاطع مسیر تاریخ نظامی را تغییر داده است مثلا در سال ۶۳ تعداد ۳۰ موشک آن هم طی دو سال دادند و نظام تصمیم گرفت از این تعداد دو فروند آن را برای مهندسی معکوس بگذارد و هیچ وقت موجودی ما از ۷ تا ۸ فروند بیشتر نشد و با آن محدودیت‌ها ایشان به عنوان رئیس جمهور در بازدید و جلسه‌ای که با بچه‌های نظامی داشتند نگران تعلل در اقدام به مهندسی معکوس بودند و می‌خواستند آن‌ها خیلی وسواس نداشته باشند و زودتر کار را شروع کنند. ایشان از همان ابتدا به اهمیت تحقیق و بومی سازی تاکید داشتند و در همان سال‌ها کلنگ ساخت کارخانه موشک سازی را زدند و این در حالی بود که در جنگ بودیم و زیر ساخت‌های اولیه نبود. بعداز فروپاشی شوروی پیشنهادات خوبی به ایران شد مثلا موشکی که دو نیم میلیون دلار می‌شد کره جنوبی به ۱۰ هزار دلار می‌داد و سکوی پرتاب به همین قیمت را روسیه با ۱۰۰ هزار دلار میداد و تقریبا در نیرو‌های مسلح نه تنها کسی با این پیشنهادات فروش مخالفت نکرد بلکه همه موافق بودند، ولی تنها کسی که مخالف بود فقط حضرت آقا بودند و اگر اینکار را می‌کردیم کار موشکی ما ممکن بود متوقف شود. شاید آن روزها، خیلی‌ها متوجه اثرگزاری این تدبیر نبودند و اگر آن خرید‌ها صورت می‌گرفت مطمنا امروز به موشک‌های زمین به زمین و یا دوربرد نمی‌رسیدیم و یا خیلی طول می‌کشید. در مقاطع مختلف راه کار‌های ایشان راهگشا بود. در خصوص پدافند هم همین اتفاق افتاد و بومی شد و کم کم سامانه‌های مختلف را ساختیم و حالا به تراز جهانی رسیده ایم.
زمانی می‌توانیم برآورد دقیقی از وضعیت نظامی خود داشته باشیم که بتوانیم مقایسه کنیم، آخر جنگ کجا بودیم و الان به کجا رسیده ایم. اول جنگ سپاه چیزی نداشت، اما آخر جنگ حداقل مقداری غنیمت جنگی داشتیم و تسلیحاتی که از ابتدای جنگ داشتیم همه غالبا از بین رفته بودند و یا اینکه حداقل فاصله‌ای ده ساله با فناوری روز داشت و ما به خاطر تحریم نمی‌توانستیم چیزی از جایی بگیریم بنابراین پایان جنگ وضعیت خوبی نداشتیم. در این سه دهه اخیر با تحریم‌های تسلیحاتی بیشتر و تحریم اقتصادی هم روبرو بودیم، اما امروز در حوزه تسلیحاتی و سامانه‌های موشکی و پهباد‌ها و رادار‌ها و جنگ الکترونیک در تراز جهانی مطرح هستیم که با راهبری، ریل گذاری و تلاش و با محوریت رهبری به اینجا رسیده ایم.

نسخه‌ها و تدابیر مقام معظم رهبری در همه حوزه ها، نقشه راه است
در حوزه موشکی ارتباط مستقیم با ایشان داشتیم و ایشان در این حوزه صاحب نظر بودند و گاهی ایشان مسیری مخالف مسیر ما را انتخاب می‌کردند. ایشان دقت را بر سرعت اولویت می‌دادند در بعضی از مقاطع فرماندهان قدیم هوا و فضا بر توسعه نظر داشتند، ولی ایشان فقط می‌خواستند بر موشک متمرکز شویم.
نقش رهبری در حوزه‌های نظامی و دفاعی بسیار زیاد است امروز اگر کشور مقتدری داریم و قدرت منطقه‌ای هستیم که آمریکایی‌ها اذعان دارند ایران برتری نظامی هوایی را بعد از ۷۵ سال از آن‌ها گرفته است و می‌دانند که هر نقطه‌ای را که بخواهیم عینا همان جا را می‌زنیم به خاطر راهبری دقیق ایشان است. نمی‌توان به صورت قرضی امنیت ایجاد کرد مثلا کشور‌های عربی از رفتن آمریکا از منطقه نارحت هستند، چون قدرت آن‌ها قدرت قرضی است و مربوط به خودشان نیست و ما قدرت‌مان را مدیون ایشان هستیم و انشاء ا.. با ریل گذاری ایشان قدرت ما افزون خواهد شد و اگر مسئولین و مردم به نسخه‌های صادر شده ایشان نه تنها در بحث نظامی بلکه در همه حوزه‌ها عمل کنند این کشور گلستان خواهد شد.

در نیروی هوا و فضا که موفقیت‌هایی حاصل شده به بحث جوانگرایی توجه ویژه‌ای شده است. شاید خیلی‌ها فکر کنند موفقیت‌های امروز مرهون زحمات جوانان گذشته و پیرمرد‌های امروز است، اما باید گفت امروز متوسط سن نیروی هوا فضا ۳۳ سال است و متوسط سن فرمانده هان ما در سطوح مختلف بین ۳۵ تا ۴۰ سال است پس معلوم است که سن‌ها خیلی زیاد نیست و این توانمندی قدرت توسط کل کشور اتفاق افتاده است با تمام دانشگاه‌های کشور ارتباط داریم. شرکت‌های دانش بنیان و خیلی از جوانان مستعد را تشویق کردیم و این کار‌ها عمدتا توسط همین جوانان انجام شده است و راه حل برون رفت از مشکلات هم اعتماد به همین جوان‌ها با بهره مندی از تجربیات افراد با تجربه است.

اگر نسخه‌ها و تدابیر مقام معظم رهبری را در همه حوزه‌ها جدی بگیریم می‌توانیم به عنوان نقشه راهی از آن‌ها استفاده کنیم ایشان بیش از سی سال در همه حوزه‌ها تجربه دارند و این تدابیر، سرمایه است و رمز پیشرفت و موفقیت هدف گذاری و راهبرد تعیین شده است و این حرکت اگر چه توسط فرماندهان مختلف دنبال شده است، اما حرکت جمعی بوده و همراه سازی همه مدیران خیلی ضرورت دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->