شهردار مشهد مقدس در بازدید از مرکز بازتوانی جانبازان اعصاب و روان: آرامش امروز خود را مرهون جانفشانی جانبازان و صبر خانواده‌های آن‌ها هستیم + فیلم ثبت تنها ۲۵ روز هوای پاک در مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۳| تلاش شهرداری مشهد برای کاهش آلودگی هوا معاون شهردار مشهد مقدس: یادمان شهید گمنام بوستان ارم یکی از المان‌های شاخص شهر است + فیلم رئیس کمیسیون ایثارگران شورای اسلامی شهر مشهد: کار فرهنگی بالاتر از ایجاد گلزار شهدا نداریم شهردار مشهد مقدس خبر داد: کلنگ‌زنی و افتتاح ۴۶ پروژه شهری در مشهد طی دهه فجر ۱۴۰۳ بهسازی و رنگ‌آمیزی بیش از ۱۰۰ هزار مبلمان پارکی در استقبال از بهار ۱۴۰۴ درباره شروع حرفه دندان‌سازی در مشهد | زیارت با نیت دندان‌گیر بررسی دغدغه ساکنان بولوار سیدرضی مشهد درباره کوچه‌های بن‌بست نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس: منتظر تشکیل شورای عالی زیارت در دولت هستیم هوای ۱۰ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: کمترین میزان رشد بهای بلیت مترو و اتوبوس را تعیین کردیم مشروح مصوبات یکصد و سی‌وششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس (۱۳ بهمن ۱۴۰۳)+ویدئو یارانه ۸۰ درصدی شهرداری مشهد به شهروندان روی بلیت اتوبوس و مترو افتتاح فاز نخست استادیوم ۴هزار نفری بوستان بهار مشهد در دهه فجر صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در مشهد (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: تمدید دوره ششم شورای شهر فرصت بسیار خوبی برای برطرف‌کردن کاستی‌هاست ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در یکصد‌وسی‌وششمین صحن علنی: انقلاب اسلامی آغازگر احیای اندیشه الهی است نگاهی به اتفاقات مشهد در روز‌های منتهی به ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ و بازگشت امام خمینی (ره) به ایران ضوابط پاسخگویی کاربری مسکونی گونه ویژه نیازمند بازآفرینی | خلاصه ضوابط و طرح تفصیلی بازنگری حوزه‌های برنامه‌ریزی هفت‌گانه درباره دردسر‌های وجود درخت مقابل در پارکینگ منازل مسکونی مشهد
سرخط خبرها

وضعیت نابه‌سامان برخی محله‌های مشهد در چندکیلومتری حرم امام رضا (ع)

  • کد خبر: ۷۸۵۶۱
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۰
وضعیت نابه‌سامان برخی محله‌های مشهد در چندکیلومتری حرم امام رضا (ع)
مهدی ناصحی، نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: محله‌هایی در کمتر از ۳ کیلومتری حرم رضوی هستند که وضعیت بسیار بدی دارند و رسیدگی به آن‌ها ضروری است؛

به گزارش شهرآرانیوز؛ نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه در برخی حوزه‌ها و محله‌ها از بابت شهری عقب هستیم، گفت: محله‌هایی در کمتر از ۳ کیلومتری حرم رضوی هستند که وضعیت بسیار بدی دارند و رسیدگی به آن‌ها ضروری است؛ دراین راستا، جایگاه سازمان همیاری شهرداری‌ها می‌تواند در این حوزه‌ها کمک کند.


مهدی ناصحی در دیدار با مدیرعامل سازمان همیاری خراسان رضوی، به ظرفیت‌ها و مزیت‌های این سازمان اشاره کرد و افزود: ما به عنوان مدیریت شهری در دوره جدید نگاه جدی به مجموعه  بزرگ و توانمندسازمان همیاری به ویژه در حوزه سرمایه گذاری داریم. وی درباره مسئولیت اجتماعی و حمایت شهرداری کلان‌شهر مشهد از شهر‌های کوچک و کم برخوردار بیان کرد: اگر بتوانیم غیرمستقیم به ارتقای مدیریت شهر‌های دیگر کمک کنیم، بی‌گمان هزینه هایمان را کم می‌کنیم، به طوری که اگر در شهر‌های دیگر زیرساخت‌های لازم فراهم باشد، مهاجرت کنترل‌ می‌شود و آثار سوء این مهاجرت‌ها برای کلان شهر مشهد از بین می‌رود؛ براین اساس باتوجه به رسالت و تکالیف قانونی سازمان همیاری، این نهاد می‌تواند در این حوزه مؤثر عمل کند.

شهرداری سازمان را به‌عنوان کمک در کنار خود ببیند

همچنین رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد در نشست دیگری با مدیرعامل سازمان همیاری خراسان‌رضوی، با تأکید بر اهمیت مباحث اجتماعی و فرهنگی در حوزه مدیریت شهری اظهار کرد: شورای شهر و مدیریت شهری و سازمان همیاری‌ها نهاد‌هایی حاکمیتی هستند که باید به یکدیگر کمک و از همه ظرفیت‌ها استفاده کنند.


حجت‌الاسلام حسن منصوریان با اشاره به تعامل شهرداری و سازمان همیاری در دوره‌های گذشته، تصریح کرد: توان و ظرفیت‌های خوبی در این نهاد وجود دارد که امیدواریم شهرداری مشهد نیز همچون همیشه سازمان را به‌عنوان کمک در کنار خود ببیند.

با تعهد و تلاش بیشتر در خدمت مدیریت شهری مشهد هستیم

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان‌رضوی نیز در جریان این دیدارها، با تأکید بر اینکه آمادگی داریم در همه حوزه‌ها در کنار شهرداری و تیم جدید مدیریت شهری مشهد باشیم، گفت: سازمان همیاری نهادی عمومی و غیردولتی است که همه سهام آن متعلق به شهرداری‌های استان است و شهرداری مشهد بیشترین سهم آن را به خود اختصاص داده است و ۱۶ حوزه تخصصی دارد که می‌تواند کمک شهرداری‌ها باشد.


محمد سنجری افزود: همه تلاش ما این است که به معنای واقعی همیار شهرداری‌ها باشیم؛ هدف و رسالت تدوین‌شده هیئت‌مدیره سازمان نیز شفافیت در امور برای جامعه هدف و سهام داران و همچنین انجام کار‌ها با کمترین قیمت تمام شده و بهترین کیفیت است.


وی با اشاره به مسئولیت اجتماعی سازمان همیاری در قبال شهروندان شهر‌های کم برخوردار تصریح کرد: ما باید بتوانیم در شهر‌هایی که بستر کار در آن‌ها فراهم است، درآمد کسب کنیم و به شهرداری‌های کوچک و کم برخوردار دیگر که بیش از ۶۰ درصد شهرداری‌های استان را تشکیل می‌دهند، از این منابع کمک شود.


سنجری بر آمادگی برای همکاری در اجرای طرح‌های فرهنگی در مشهد تأکید کرد و گفت: مقوله‌های فرهنگی در حوزه مدیریت شهری اهمیت ویژه و حیاتی دارند؛ بنابراین باتوجه به ظرفیت‌های مؤسسه آموزش، تحقیقات و مشاوره و مرکز علمی کاربردی که متعلق به شهرداری هاست و همچنین دیگر ظرفیت‌های تخصصی، آماده‌ایم با همه توان برای عملیاتی کردن طرح‌های فرهنگی و همیار شهرداری اقدام کنیم و در کنار شورای اسلامی باشیم و در رفع کاستی‌های فرهنگی مؤثر عمل کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->