عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان
سرخط خبرها

داروی «قارچ سیاه» تا آخر هفته به مشهد می‌رسد

  • کد خبر: ۷۸۸۴۴
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۱
داروی «قارچ سیاه» تا آخر هفته به مشهد می‌رسد
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد گفت: امیدواریم تا پایان هفته داروی درمان قارچ سیاه به مشهد برسد.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد گفت: امیدواریم تا پایان هفته داروی درمان قارچ سیاه به مشهد برسد.


جبرائیل موفق در گفتگو با خبرنگار ما افزود: با اطلاعاتی که داریم، فهرست شایان توجهی از این دارو در هفته گذشته به کشور وارد شده است و در مرحله توزیع قرار دارد. تاکنون دارو به هیچ استانی تخصیص پیدا نکرده است، اما به احتمال زیاد تا پایان هفته به دست دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد خواهد رسید. وی بیان کرد: برای دریافت هرچه سریع‌تر دارو به‌طور مرتب با وزارتخانه در تماس هستیم و امیدواریم حوزه دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد در اولویت تخصیص سریع قرار بگیرد.

اولویت کنونی؛ بیمارستان‌ها

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد در پاسخ به این سؤال که گفته می‌شود داروی درمان قارچ سیاه داروی بیمارستانی است، گفت: این دارو هم بیمارستانی است و هم داروخانه‌ای. یعنی برای بیماران سرپایی هم می‌تواند ارائه و استفاده شود، اما از آنجا که این دارو وارداتی است، اکنون موجودی این دارو کم است و اولویت توزیع هم بیمارستان‌ها هستند.


موفق درباره نحوه ثبت درخواست داروی درمان قارچ سیاه توسط شهروندان نیز توضیح داد: همراهان بیمارانی که به این دارو نیاز دارند، به همکاران تهیه دارویی ما مراجعه می‌کنند و نسخه را به همکاران ما تحویل می‌دهند. ما فهرست افراد و نیازمندان به این دارو را داریم و به محض دریافت دارو، به بیماران اطلاع داده می‌شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد بیان کرد: داروی اصلی بیماری قارچ سیاه همان خانواده «آمفوتریسین» است. اکنون به‌علت کمبود دارو، وزارتخانه به ما توصیه کرده است که می‌توانیم از چند داروی دیگر برای درمان استفاده کنیم.


موفق بیان کرد: در هفته گذشته حدود ۲۰۰ عدد آمپول برای درمان بیماری به دستمان رسید، ولی بلافاصله مصرف شد. این تعداد بسیار کمتر از نیاز دارویی ما بود. با این حال، بلافاصله بعد از دریافت دارو، اطلاع‌رسانی به بیماران صورت می‌گیرد.


معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد افزود: ۲۰۰ عدد آمپول ناچیز است. زیرا به‌طور میانگین جوابگوی ۲۰ بیمار است. این در حالی است که گاهی برای بهبود یک بیمار به ۶۰ آمپول نیاز است.

ضرورت احیای طرح شهیدسلیمانی

استاندار خراسان‌رضوی نیز ضمن قدردانی از بسیج مستضعفین، بر ضرورت احیای طرح شهیدسلیمانی تأکید کرد.
محمدصادق معتمدیان از پای‌کارآمدن بیمارستان‌های نیرو‌های مسلح گفت و خاطرنشان کرد: فضای بیمارستان‌ها هم‌اکنون وضعیت آرامی را سپری می‌کند که این حاصل همکاری‌های صورت‌گرفته است.
وی با اشاره به خبر وزیر بهداشت، اعلام کرد: طبق اعلام دکتر عین‌اللهی، بنا شد کارت‌های هوشمندی برای شهروندان صادر شود تا افراد واکسینه‌شده از حمل‌ونقل عمومی به‌آسانی استفاده کنند.

بستری روزانه ۶۲۰ بیمار کرونایی در استان

علی‌اصغر انجیدنی، دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید۱۹ دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد، گفت: روزانه ۶۲۰بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان خراسان‌رضوی بستری می‌شوند.

کمبود رمدسیویر در مشهد برطرف شد

محمدرضا صابری، دبیر کمیته دارو و تجهیزات پزشکی قرارگاه مبارزه با کووید۱۹ دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد، اعلام کرد که کمبود داروی رمدسیویر، اصلی‌ترین داروی کرونا در مشهد، برطرف شده است. با افزایش تعداد داروخانه‌های عرضه‌کننده رمدسیویر در مشهد به ۲۳داروخانه، هم‌اکنون مشکل ازدحام در داروخانه‌ها هم مشاهده نمی‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->