حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست ها به قطر معلوم شد؛ حق با خیبرشکن ایران است! کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس جمهور مصر دیدار کرد اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پژمان فر: جامعه بشری و کشور‌های مسلمان باید علیه رژیم صهیونیستی متحد شوند واکنش جهاد اسلامی به حمله اسرائیل علیه مقر حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) جزئیات جدید از حمله اسرائیل به مقامات حماس در دوحه قطر | نتانیاهو: عملیات دوحه را مستقل انجام دادیم + عکس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) امارات به حمله رژیم صهونیستی به قطر واکنش نشان داد
سرخط خبرها

نشست بغداد؛ تثبیت قدرت منطقه‌ای ایران در چارچوب همکاری منطقه ای

  • کد خبر: ۷۸۸۵۵
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۳
نشست بغداد؛ تثبیت قدرت منطقه‌ای ایران در چارچوب همکاری منطقه ای
حسین امیرعبداللهیان روز گذشته در راس هیئتی دیپلماتیک برای شرکت در نشست منطقه‌ای «همکاری و مشارکت» عراق وارد بغداد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین امیرعبداللهیان روز گذشته در راس هیئتی دیپلماتیک برای شرکت در نشست منطقه‌ای «همکاری و مشارکت» عراق وارد بغداد شد. امیرعبداللهیان در فرودگاه بغداد با استقبال فواد حسین، وزیرخارجه عراق، و دیگر مقام‌های عراقی و ایرج مسجدی، سفیر ایران در بغداد، روبه‌رو شد.

 

وزیرخارجه کشورمان در بدو ورود به بغداد در یادمان شهادت سردارسلیمانی و ابومهدی‌المهندس به این دو شهید ادای احترام کرد و گفت: ما اکنون در مکانی قرار داریم که تروریست‌های آمریکایی شخصیت بزرگی، چون شهیدسلیمانی، قهرمان ملی و بین‌المللی مبارزه با تروریسم را که او و همکارانشان تمام توان خود را برای تأمین امنیت حداکثری کشور به‌کار بردند، به شهادت رساندند.


وی با بیان اینکه آمریکا باید پاسخگوی این جنایت باشد، حتی اگر دولت قبلی این کشور مرتکب این جنایت شده باشد، گفت: دولت آمریکا نمی‌تواند از پاسخگویی به این اقدام تروریستی فرار کند و باید پاسخگو باشد و آمران و عاملان این اقدام تروریستی باید به سزای اعمالشان برسند و به دست عدالت سپرده شوند.

انتقاد از دعوت نشدن سوریه

امیرعبداللهیان پیش از سفر به بغداد درباره رویکرد دستگاه سیاست خارجی کشورمان به نشست حمایت از بغداد گفته بود: ما از هرگونه ابتکار عمل منطقه‌ای مقامات جمهوری عراق که با مشارکت اهل منطقه باشد، استقبال می‌کنیم. ما معتقدیم لازم بود از سوریه نیز به‌عنوان همسایه مهم عراق در این اجلاس دعوت می‌شد. البته به‌منظور ایجاد امنیت و توسعه پایدار منطقه با رهبری سوریه در تماس و مشورت هستیم و درمورد اجلاس بغداد و تاکید بر نقش مهم کشور‌های منطقه در هرگونه ابتکار منطقه‌ای، با دمشق مشورت مستقیم خواهیم کرد.

نشست بغداد یک فرصت تاریخی است

رضا ذبیحی، کارشناس مسائل بین‌المللی، در گفتگو با «ایسنا»، در یک ارزیابی از اهمیت نشست بغداد گفت: بغداد با برگزاری این نشست، منافع ملی مشخص خود را دنبال خواهد کرد، اما چنانچه همه‌چیز به‌خوبی پیش برود، این نشست می‌تواند یک فرصت تاریخی برای بهبود اوضاع منطقه‌ای و حل‌وفصل بحران‌های موجود در منطقه باشد. وی افزود: ایران همیشه از گفتگو‌ها و مذاکرات منطقه‌ای استقبال کرده است و بنابراین به نظر می‌رسد از سمت ایران نیز اراده کافی برای اقدامات تعامل‌آمیز با سایر قدرت‌های منطقه وجود دارد.

 

عربستان هم در چندین سال گذشته بنا به برخی سوء‌تفاهمات پیشین، برای انجام مذاکره به‌منظور حل مسائل فیمابین طفره می‌رفت، اما برگزاری یکی‌دو نشست طی ماه‌های اخیر میان ایران و عربستان در بغداد، نشان از این دارد که سران این کشور نیز متقاعد شده‌اند که بهترین راه برای حل‌وفصل مسائل جاری منطقه‌ای، مذاکره، گفتگو و تعامل است.


ذبیحی در پایان گفت: نشست بغداد، فرصت مناسب و مغتنمی است که می‌تواند نشان دهد کشور‌های منطقه خود قادر به حل‌وفصل مسائل خویش هستند و نیازی به دخالت و حضور قدرت‌های خارج از منطقه برای حل این مباحث ندارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->