نرخ کرایه از مرز تا نجف و کربلا برای اربعین ۱۴۰۴ چقدر است؟ سبد دارایی ۹۱ هزار سهام‌دار با «همیار» بیمه شد کاهش ۲۵درصدی تأمین ارز واردات از ابتدای سال ۱۴۰۴ شرایط خرید ارز اربعین ۱۴۰۴ در پیام‌رسان «بله» اعلام شد رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد: تعداد زیادی از واحد‌های صنفی به دنبال ابطال پروانه هستند | مردم طلای آب‌شده خریداری نکنند بررسی قیمت دینار عراق در بازار آزاد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | امروز نرخ ارز اربعین چقدر است؟ بورس کانال ۲.۸ میلیونی را پس‌گرفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ تیر ۱۴۰۴) پایانه‌های فروش وصل و پایدار است | اختلال برطرف شد واریز مرحله دوم سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ به کجا رسید؟ قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز قیمت خودرو امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | سقوط قیمت‌ها به زیر نرخ کارخانه بورس در  سایه خروج حقوقی ها و  بی اعتمادی سهام داران   تجهیز ۴۸۵۰ مشترک پرمصرف به کنتور هوشمند در خراسان رضوی «تولید» نیازمند یارانه هدفمند | فرایندهای اداری، مانع حمایت از  صنعت قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | مسیر پرونده هفتگی طلای جهانی با کاهش دلار تغییر کرد قیمت برنج تا دو هفته آینده کاهش می‌یابد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) جزئیات پرواز‌های اربعین اعلام شد + قیمت بلیت نجف از استان‌های مختلف ایران قرارداد‌های کار و امنیت شغلی دو رکن اساسی برای حفظ حقوق کارگران هستند آیا کالابرگ الکترونیکی دهک ۴ تا ۷ این هفته واریز می‌شود؟ پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گلایه مردم از گرانی بدون اطلاع کرایه اتوبوس‌ها

  • کد خبر: ۷۸۹۸
  • ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - ۰۶:۵۱
گلایه مردم از گرانی بدون اطلاع کرایه اتوبوس‌ها
روز گذشته و بدون اطلاع قبلی بلیت اتوبوس بین‌شهری از مبدأ مشهد ۲۰ درصد افزایش یافت. بر این اساس زائرانی که پیش از این بلیت برگشت از مشهد را خریده بودند، با درخواست پرداخت تفاوت قیمت بلیت از سوی شرکت‌های حمل‌ونقل مواجه شدند. در این رابطه یکی از زائران گفته است که حدود یک هفته قبل به‌صورت اینترنتی بلیت مشهد به مقصد شیراز را به قیمت ۱۳۷ هزار تومان تهیه کرده و روزگذشته که برای عزیمت به شیراز به ترمینال مراجعه کرده، به او گفته بودند باید مابه‌التفاوت بلیت را که ۲۵ هزار تومان است، بپردازد؛ در غیر این صورت اجازه سوار شدن به اتوبوس را ندارد.
معاون اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان‌رضوی در گفتگو با فارس از این افزایش قیمت‌ها دفاع کرده است. جواد وحدتی‌فرد گفت: با توجه به اینکه از هفتم تا یازدهم آبان‌ماه قرار است اتوبوس‌ها یک سر خالی به مشهد بازگردند، ۲۰ درصد کرایه اتوبوس‌ها افزایش یافته و صنف مربوط به لحاظ جایگاه قانونی که دارد، این افزایش رقم را اعمال کرده است. وی ادامه داد: هر فردی که در این مدت به مشهد سفر کند، تنها در همین مدت ۲۰ درصد اضافه‌تر باید بپردازد. وی افزود: در طول ۱۰ روز گذشته مسافران آرام آرام وارد مشهد شده‌اند و از روز گذشته باید همه زائران به مکان زندگی خود بازمی‌گشتند. با توجه به اینکه تعداد مسافران زیاد است و اتوبوس کم، باید اقدامی انجام شود تا ناوگان خصوصی تشویق شوند و برای خالی کردن مشهد از زائران به اینجا بیایند. وحدتی‌فرد چاره کار را افزایش قیمت دانست و بیان کرد: زائران هم باید این را بپذیرند؛ چراکه ناچار می‌شوند به اینکه شب‌های بیشتری بمانند و هزینه بیشتری متقبل شوند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->