بلینکن برای گفتگو درباره رفح و اسرای صهیونیست به سرزمین‌های اشغالی سفر می‌کند اوکراین از بیم حمله بلاروس ۲ بیمارستان را تخلیه کرد تشدید اختلافات میان اعضای کابینه جنگ رژیم صهیونیستی شلیک ۲ موشک در سواحل یمن به یک کشتی خسارت وارد کرد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزییاتی از حمله پهپادی به یک میدان گازی در سلیمانیه عراق بسته تسلیحاتی ۶ میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین سرنگونی پهپاد گران قیمت و پیشرفته آمریکا در سواحل یمن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) شعله‌ور شدن اعتراضات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های فرانسه و انگلیس حمله مقاومت اسلامی عراق به حیفای سرزمین‌های اشغالی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) شلیک ۳۰ موشک از جنوب لبنان به شمال جولان اشغالی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) آمادگی کامل مقاومت برای مقابله با تجاوز اشغالگران به رفح اعتراض دانشجویان حامی فلسطین در شهرهای انگلیس وزیر دفاع: حملات تروریستی نتیجه حمایت کشورهای غربی از تروریست‌ها است سکوت بلینکن درباره دستگیری ۵۵۰ دانشجو و ادعای دموکراسی در آمریکا شولتس: احتمال حل اختلافات باکو-ایروان بیشتر از همیشه است کنعانی:‌ آمریکا شایستگی اظهارنظر در مورد حقوق بشر را ندارد چین : ناتو مسئول اصلی جنگ اوکراین است نتانیاهو: تصمیمات لاهه تاثیری بر رفتار اسرائیل ندارد آمادگی مردم یمن برای جنگ مستقیم با ارتش رژیم صهیونیستی سازمان ملل: پاک‌سازی نوار غزه از آوار و بمب‌های منفجرنشده احتمالاً ۱۴ سال طول بکشد
سرخط خبرها

رئیس جمهور فرانسه: دیدار با طالبان به معنای به رسمیت شناختن آن‌ها نیست

  • کد خبر: ۷۹۰۱۷
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۹
رئیس جمهور فرانسه: دیدار با طالبان به معنای به رسمیت شناختن آن‌ها نیست
رئیس جمهور فرانسه تاکید دارد که گفتگوی فرانسه با طالبان درباره خروج از افغانستان به معنای به رسمیت شناخته شدن این گروه شبه‌نظامی به عنوان حاکمان جدید این کشور نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نوشته روزنامه دیلی صباح، امانوئل ماکرون رئیس جمهوری فرانسه همچنین گفت: طالبان باید به تمامی شروط حقوق بشری احترام گذاشته و ترس و ارعاب را کنار بگذارند.

 

فرانسه و دیگر کشورهای غربی در روزهای گذشته اعلام کردند که در پی تصرف کابل به دست طالبان با این گروه درباره چگونگی خروج شهروندان خارجی و افغان‌های در خطر از افغانستان گفتگو کرده‌اند.

 

ماکرون در جریان سفر به عراق به شبکه خبری TF۱ گفت: ما عملیاتی را در افغانستان داریم که مربوط به خارج کردن خارجی‌ها و سایر افغان‌ها می‌شود. ما باید با این دیدگاه گفتگو داشته باشیم. این به معنای به رسمیت شناختن طالبان به عنوان حاکمان افغانستان نیست. ما یکسری شرایط داریم.

 

وی ادامه داد، طالبان باید به قوانین بشری احترام بگذارد که شامل ایجاد شرایطی برای خروج پناهجویان و داشتن رویکردی علیه تمامی جنبش‌های تروریستی می‌شود. برقراری روابط با جنبش‌های تروریستی حاضر در افغانستان توسط طالبان برای ما غیرقابل قبول است. همچنین آنها باید به حقوق بشر به ویژه زنان افغان احترام بگذارند.

 

فرانسه ۳۰۰۰ تن را پیش از پایان عملیاتش از افغانستان خارج کرده است. اما ماکرون گفته که هنوز صدها یا هزاران نفر دیگر باید توسط فرانسه خارج شوند.

 

وی همچنین گفته که نمی‌تواند قول دهد که گفتگوها باعث می‌شود تا افراد بیشتری خارج می‌شوند.

 

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->