اعمال قانون ۱۸۴۴ خودروی حادثه ساز در مشهد | توقیف ۴۹ خودروی متخلف (۳ مرداد ۱۴۰۳) برخورد قاطع آموزش و پرورش خراسان رضوی با تخلفات مدیران مدارس فرآورده‌های دفع پشه آئدس در بازار غیرواقعی است تنهامرکز جامع درمان بیماران ام‌اس شرق کشور در بیمارستان قائم(عج) مشهد فعال است گرمازدگی می‌تواند به سکته قلبی منجر شود آخرین اخبار از صدور احکام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی (۳ مرداد ۱۴۰۳) پشه آئدس عامل ۴ بیماری | ۸۰ درصد مبتلایان تب دنگی علائم خفیف دارند همه در مدیریت مصرف آب همراه باشیم دهک‌های یک تا چهار، با ۱۰۰ میلیون تومان صاحب‌خانه می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه ٣ مرداد ١۴٠٣) | دمای مشهد به ۴۰ درجه می‌رسد چاقی ارتباط تنگاتنگی با اضطراب و افسردگی دارد ابلاغ شیوه نامه انتخاب و انتصاب مدیران مدارس برنامه رژیم غذایی باید زیر نظر پزشک متخصص تغذیه انجام شود صادرات داروی ایرانی سکته مغزی و قلبی سردرد‌های ناگهانی شب نیاز به بررسی پزشکی دارد گرمای شدید در کشور تا چه زمانی تداوم دارد؟ صدور احکام جدید حقوق بازنشستگان کشوری پس از محاسبه حقوق شاغلان همتراز آن‌ها دریافت ارز اربعین و خروج از مرز‌ها بدون ثبت‌نام در سامانه سماح ممکن نیست کشف بیش از سه‌هزار قرص و داروی ممنوعه از یک عطاری در بولوار توس مشهد + فیلم
سرخط خبرها

دستور آمد واکسیناسیون دانشجویان متوقف شود!

  • کد خبر: ۷۹۰۸۹
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۴
دستور آمد واکسیناسیون دانشجویان متوقف شود!
مدیر مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تربیت مدرس: ما به ترتیب اولویت در حال انجام واکسیناسیون بودیم تا اینکه به ما گفته شد فرآیند واکسیناسیون متوقف شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد رضا رئوفی در رابطه با واکسیناسیون اعضای هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس اظهار کرد: تمامی اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه، دوز اول واکسن کووید-۱۹ را دریافت کرده‌اند. البته تعدادی از اساتید از قبل و بر اساس سن خود، دوز دوم واکسن را هم دریافت کرده بودند.

وی ادامه داد: قرار بود از دیروز، تزریق دوز دوم افرادی که واکسن سینوفارم و برکت را دریافت کرده بودند، آغاز کنیم که به ما اعلام شد به دلیل کمبود واکسن در کشور، تزریق واکسن در دوز دوم را به هفته بعد موکول کنیم. البته به تعدادی از اساتید نیز واکسن آسترازنکا تزریق شده است.

مدیر مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه در داخل دانشگاه تربیت مدرس، یکهزار و ۱۵۰ نفر اعم از عضو هیات علمی و کارکنان دانشگاه واکسینه شده‌اند، افزود: سایر اعضای هیات علمی و کارکنان در خارج از دانشگاه واکسن خود را دریافت کرده بودند.

دکتر رئوفی با اشاره به واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس گفت: ما واکسیناسیون دانشجویان را در یک فرایند چهار روزه آغاز کردیم و در ابتدا واکسیناسیون دانشجویان خوابگاهی و سپس دانشجویانی که مجوز تردد در دانشگاه را داشتند انجام دادیم. پس از آن نیز واکسیناسیون دانشجویان استان تهران را آغاز کردیم و بعد دانشجویان دکتری واکسینه شدند و در نهایت تقریبا نیمی از دانشجویان کارشناسی ارشد واکسن خود را دریافت کردند تا اینکه دستور آمد واکسیناسیون دانشجویان متوقف شود. به این ترتیب تاکنون ۲۹۵۰ نفر از دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس واکسینه شده‌اند و مجموع تعداد افراد واکسینه شده در دانشگاه تربیت مدرس اعم از اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان به ۴۱۰۰ نفر میرسد.

مدیر مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تربیت مدرس در رابطه با زمان انجام واکسیناسیون اعضای دانشگاه تربیت مدرس گفت: واکسیناسیون اساتید و کارکنان در تاریخ ۱۱ تا ۱۳ مرداد ماه و واکسیناسیون دانشجویان نیز در تاریخ‌های ۱۶ تا ۱۹ مرداد انجام شد.

وی با بیان اینکه دانشجویان نیز واکسن‌های سینوفارم، برکت و آسترازنکا را دریافت کرده‌اند، خاطرنشان کرد: دانشجویان از میان این واکسن‌ها، حق انتخاب دارند.

این مقام مسئول با اشاره به فرایند واکسیناسیون دانشجویان ساکن شهرستان‌ها اظهار کرد: حدود یک ماه پیش اسامی و مشخصات دانشجویان ساکن شهرستان را به وزارت علوم دادیم تا بر اساس هماهنگی‌های وزارت علوم و بهداشت، اسامی این دانشجویان در سامانه ثبت شود و طبق وعده‌های این دو وزارتخانه قرار است واکسیناسیون دانشجویان تحصیلات تکمیلی ساکن شهرستان‌ها از اواخر شهریور ماه و در شهر خودشان انجام شود.

دکتر رئوفی در رابطه با اقدامات صورت گرفته در مرکز بهداشت دانشگاه تربیت مدرس عنوان کرد: ما در دانشگاه تربیت مدرس، قبل از اینکه شیوع کرونا به طور رسمی در کشور اعلام شود، کار خود را در خصوص رعایت موارد ایمنی آغاز کردیم. چرا که ما دانشجویانی از چین و دیگر کشور‌ها داشتیم و در بهمن ماه سال ۹۸ این دانشجویان خارجی را در خوابگاه‌ها قرنطینه میکردیم. همچنین دانشگاه تربیت مدرس اولین دانشگاهی بود که پروتکل‌های بهداشتی مربوط به ویروس کرونا در بخش‌های مختلف دانشگاهی را با جزئیات به وزارت علوم ابلاغ کرد و این پروتکل به عنوان پروتکل کشوری در کشور منتشر شد.

دکتر رئوفی با بیان اینکه در دوران شیوع کرونا کارشناسان بهداشت ما بازدید‌های روزانه را از محیط دانشگاه انجام می‌دادند، افزود: گزارشات این بازدید‌ها مستقیما به رئیس ستاد مبارزه با کرونا در دانشگاه تربیت مدرس ارائه میشد و همچنین با راه‌اندازی یک سامانه، دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه به طور منظم از لحاظ ابتلا به کرونا پایش می‌شدند.

مدیر مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تربیت مدرس در پایان خاطرنشان کرد: این مرکز، از ابتدا کار شناسایی، درمان و پیگیری بیماران کرونایی را آغاز کرد و ما همچنان به صورت روزانه افرادی که مبتلا به کووید-۱۹ می‌شوند را به مسئول مربوطه اعلام میکنیم و مجوز تردد آن‌ها به دانشگاه را لغو میکنیم و تمامی افرادی که در تماس به فرد مبتلا بوده‌اند، شناسایی شده و فرآیند گندزدایی انجام میگیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->