سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور
سرخط خبرها

جزئیات وام ودیعه مستأجران در نیمه دوم سال ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۷۹۱۵۹
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۲
جزئیات وام ودیعه مستأجران در نیمه دوم سال ۱۴۰۰
معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص جزئیات وام ودیعه مسکن برای مستاجران نیمه دوم سال توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود محمودزاده با بیان اینکه متقاضیان وام ودیعه مسکن تا تاریخ اعلام شده در مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا می‌توانند در سامانه برای این وام ثبت نام کنند، گفت: کسانی که نیمه دوم سال مهلت قراردادشان است، می‌توانند مدارک خود را در سامانه بارگذاری کنند.

 

او ادامه داد: در سال گذشته هم کسانی که قراردادشان در نیمه دوم سال بود، مدارک خود را بارگذاری کردند و امسال هم همانند سال گذشته و طبق رویه سال قبل این اقدامات انجام می‌شود.

 

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در حال حاضر روند پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن آغاز شده و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به بانک‌ها اقدامات لازم برای دریافت تسهیلات را انجام دهند، افزود: برنامه ریزی‌ها صورت گرفته و متقاضیان می‌توانند نام بانک و شعبه مورد نظر را انتخاب و مراحل روند پرداخت را طی کنند.

 

او یادآور شد: در صورتی که متقاضیان مدارک خود را زودتر به بانک‌ها ارائه دهند و مراحل اداری را طی کنند، روند پرداخت تسهیل و تسریع‌ خواهد شد.

 

محمود زاده اظهار کرد: بانک‌ها اطلاعات و آمار کسانی که به آنها تسهیلات پرداخت شده در سامانه  بارگذاری می‌کنند اما هنوز آمار دقیقی از این تعداد به ما اعلام نشده  و در آینده نزدیک اطلاعات جدیدی از  متقاضیانی که این تسهیلات را دریافت کرده‌اند، ارائه خواهیم کرد.

 

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه طرح اقدام ملی مسکن ادامه خواهد یافت، گفت: طرح جهش تولید مسکن در قالب نهضت ساخت مسکن قرار دارد و تمامی طرح‌های تامین مسکن شامل گروه‌های هدف می‌شوند.

 

محمود زاده بیان کرد: طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته ۵۰۰ هزار واحد مسکونی عملیات اجرایی شان آغاز شده و برنامه ریزی لازم را برای تعدادی که دولت متعهد شده، انجام داده ایم و به مرور جزئیات این برنامه‌ها اعلام عمومی می‌شود.

 

او توضیح داد: در حال حاضر ساخت این ۵۰۰ هزار واحد مسکونی آغاز شده و تمامی این برنامه‌ها در راستای اقدامات حمایتی دولت انجام می‌شود تا زمینه برای خانه دار شدن مردم راحت‌تر صورت گیرد.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه اعتقاد ما آن است که هر سازنده ذی صلاح چه در قالب تعاونی و چه به صورت پیمانکاری و انبوه ساز می‌تواند اقدام به ساخت مسکن کند، افزود: وزارت راه و شهرسازی این اختیار را به شورای مسکن استان‌ها داده تا هر متقاضی که بتواند به تعهد خود عمل کند اجرا و ساخت این واحدها به او واگذار شود.

 

او توضیح داد: تعاونی‌ها در برخی پروژه‌های مسکنی عملکرد خوبی داشتند، اما ما به شورای مسکن تمامی بخش‌ها اعلام کرده ایم که هر سازنده و یا هر تعاونی که در این بخش ذی صلاح و مجوز قانونی داشته باشد این فعالیت‌ها را می‌تواند انجام دهد.

 

محمود زاده همچنین درباره قیمت مسکن و اثر گذاری گرانی مصالح ساختمانی در این بخش هم گفت: ما امیدوار هستیم، قیمت مسکن که به دلیل افزایش قیمت مصالح ساختمانی و التهاب‌های موجود در این بازار دچار نوسان شده، زودتر ساماندهی و به پایداری قیمت برسد چرا که این نوسانات موقتی است و به زودی برطرف خواهد شد.

 

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->