حمایت از بانوان و توسعه ارتباطات دانش‌بنیان در اولویت کاری شورای ششم تأکید شورای ششم بر توسعه پروژه‌های راهبردی و زیرساختی مشهد ناصحی: سهم بودجه فرهنگی از بودجه شهرداری مشهد از ۲ به ۱۰ درصد افزایش یافت+ویدئو تامین برق و پایداری خدمت‌رسانی در تقاطع‌های سطح مشهد | ضرورت همکاری شهروندان و پلیس راهور در هنگام قطعی برق سرگذشت یکی از قدیمی‌ترین مزارع شمال مشهد | خاطرات خفته در «چاهش» اتوبوس‌های جدید راهی حاشیه شهر مشهد می‌شوند محکم پای «روز مشهد» بمانید! کاهش ۵۰ درصدی زمان صدور پروانه‌های ساختمانی در مشهد افزایش عملیات‌های آتش‌نشانی مشهد در پی قطع برق و ازکارافتادن آسانسور‌ها (۲۲ آبان ۱۴۰۳) سهم شهرداری مشهد از عوارض آلایندگی، تقریباً هیچ! درباره یکی از کوچه‌های فرعی بازار سرشور مشهد | سراسرِ کوچه «سراسر»، پر از داستان «دکتر شیخ» است آیا مازوت‌سوزی در مشهد متوقف می‌شود؟ آغاز صدور صورت‌وضعیت الکترونیکی مسافری در خراسان رضوی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه متوازن شهری با شهرفروشی محقق نمی‌شود تهیه طرح تفصیلی محله آبکوه مشهد با نظر مردم یدالله بشکنی سرپرست فرمانداری طرقبه شاندیز شد مشهد، رتبه نخست ایجاد زیرساخت حمل و نقل درون شهری در کشور + فیلم درباره عبدالقدیر سبزواری، مؤسس روزنامه «آزاد» در مشهد | مدیر همیشه در بند روزنامه آزاد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (۲۰ آبان ۱۴۰۳) | کاهش محسوس دما طی روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه
سرخط خبرها

همه چیز در مورد زائران پیاده رضوی/از رشد ۱۵ درصدی جمعیت زائران تا معرفی کوچکترین ایستگاه صلواتی

  • کد خبر: ۷۹۴۹
  • ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۰
همه چیز در مورد زائران پیاده رضوی/از رشد ۱۵ درصدی جمعیت زائران تا معرفی کوچکترین ایستگاه صلواتی
سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا (ع) آخرین آمار تشرف زائران پیاده به حرم منور رضوی را اعلام کرد. 

نجمه سرباز - شهرآرانیوز، حسین رضایی با بیان اینکه طی ۱۰ روز آخر صفر تا ساعت ۱۲ ظهر سه شنبه ۷ آبان ماه، ۴۹۸ هزار و ۸۷۹ نفر زائر پیاده در قالب ۲ هزار و ۶۶۰ کاروان از ۲۱ استان کشور به مشهدالرضا (ع) وارد شدند، افزود: از این تعداد ۲۹۹ هزا رو ۵۹۹ نفر مرد بودند و مابقی خانم بودند که نسبت به سال گذشته ۱۴ و نیم درصد رشد ورود زائران پیاده را به مشهد داشتیم.


به گفته وی، این زائران عمدتا از محور‌های نیشابور، تربت حیدریه، فریمان و تربت جام، سرخس، کلات، قوچان و سه مسیر فرعی جاده قدیم قوچان، سیدی، و طرقبه و شاندیز به مشهدالرضا (ع) وارد شدند و علاوه برخدمات جاده‌ای اسکان و خدمات درمانی بهره‌مند شدند.


رضایی با اشاره بر اینکه در طول مسیر جاده، هزاران خدمتگزار در قالب ۳۲۰ ایستگاه صلواتی کوچک و بزرگ از مشهد و ۱۱ استان دیگر به همراه کربلایی‌های مقیم مشهد به زائران پیاده خدمات رفاهی درمانی و اسکان ارائه کردند. اظهارداشت: بزرگترین ایستگاه صلواتی ما در محور نیشابور، ایستگاه جوادالائمه (ع) و رباط خاکستری و در محور قوچان مکتب آل محمد و شاهچراغ شیراز و در محور سرخس میقات الرضا (ع) بودند که علاوه بر خدمات ذکر شده با افزایش فضای خواب زائران بیشتری را اسکان دادند. امسال ظرفیت خواب جاده‌ای را به بیش از ۶۵ هزار خواب جاده‌ای شبانه در ۶ محور افزایش دادیم.


به گفته وی، کوچکترین ایستگاه صلواتی هم خانواده‌ای بودند که با تهیه چای و ساندویچ در مسیر ورودی به مشهد از زائران پذیرایی می‌کردند.


وی با بیان اینکه برای حدود ۱۰۰ هزار زائر پیاده پیش بینی اسکان در ۲۸۷ محل اسکان شده بود که از از این ظرفیت ۹۴ هزار و ۴۳۲ زائر که پیش بینی اسکان نکرده بودند به کمک خدمه و مردم تا سه روز پذیرایی رایگان از این عزیزان انجام شد، افزود: از این تعداد۴۶ و ۸ دهم درصد مرد بودند و مابقی خانم بودند.


وی اظهارداشت: در حوزه خدمات درمانی با ایجاد یک ستاد هماهنگی بهداشت زائران پیاده به مدیریت دانشگاه علوم پزشکی در جاده‌ها و ایجاد ۲۷ پایگاه سلامت در سه سطح خدمات درمانی رایگان ارائه شده است.چندین بیمارستان صحرایی نیز توسط دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان رضوی ارتش و... برای خدمات درمانی به زائران پیاده پیش بینی شده بود و خدمات درمانی رایگان ارائه دادند.


وی با اشاره براینکه ۱۲۸ پایگاه امداد و نجات در محور‌های ورودی به مشهد مستقر شدند، اظهارداشت: بزرگترین کاروان پیاده، کاروان رهپویان حضرت مهدی (عج) از نیشابور با ۲۵۰۰ نفر زائر بودند و کوچکترین کاروان هم خانواده ۵ نفری از فریمان به مشهد آمده بودند.


به گفته رضایی، سه روز خدمات رایگان در مشهد داشتیم یعنی زائرانی که چه پیش بینی اسکان نکرده بودند و چه آن‌هایی که در سایت ما ثبت نام کرده بودند، چه کسانی که بعدا به صورت حضوری به ما مراجعه کردند و گفتند اسکان نداریم، در محل‌هایی که پیش بینی شده بود، این زائران اسکان یافتند. از ۲۸۷ محل اسکان ۱۸۰ مدرسه  و مابقی  مساجد ، حسینیه و مراکز ورزشی و منازل شهروندان مشهدی بود  که در این محل‌ها زائران اسکان یافتند.
خدمات ارائه شده هم خدمات درمانی و هم خدمات رفاهی شامل صبحانه ناهار شام و میان وعده بوده که در اختیار زائران قرار گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->