تعریف ۸۱ پروژه زودبازده برای محلات منطقه ۷ شهرداری مشهدمقدس اعمال تخفیف ۲۲درصدی درصورت پرداخت نقدی بدهی ساختمانی شهرداری مشهد تا پایان تابستان ۱۴۰۳ مطالبات کارکنان و پیمانکاران شهرداری مشهد باید پرداخت شود| هفت‌ساله‌شدن شورای ششم مطالبه عمومی است در صدوبیستمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس چه گذشت؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) درباره کوچه «حاج‌حسن» مشهد که قدمتی ۱۰۰ ساله دارد صدور مجوز استخدام ۵ هزار آتش نشان در سراسر کشور استیضاح شهردار مشهد از دستورکار شورا خارج شد + فیلم کشف جسد بدون هویت در شهرک مهرگان مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه آزادی، بولوار وکیل‌آباد و سه‌راه خیام در مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) کیفیت هوای پنج منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (یکم مرداد ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از سرریز آلودگی‌ قصابی‌ها به پیاده رو خیابان آیت الله عبادی مشهد شهرداری بانی پویش‌های فرهنگی | نگاهی به عملکرد موفق پویش «نذر من» در مشهد افزایش مازوت سوزی با کاهش گاز تحویلی به نیروگاه توس مشهد برگزاری کارگاه نقاشی «زیارت رنگ‌ها» با موضوع اربعین در مشهد امامی‌راد: طرقبه‌شاندیز دایه مهربان‌تر از مادر نمی‌خواهد | گسترش مشهد به سمت طرقبه‌شاندیز معضلات فراوانی درپی دارد اجرای ۱۳۰ هکتار پارک، هسته مرکزی شهر مشهد را به ارتفاعات جنوب وصل می‌کند شهروند خبرنگار | درخواست امتداد خط ۴ قطارشهری مشهد تا میامی + پاسخ فرماندار مشهدمقدس: امروز در نقطه‌نقطه شهر، پروژه فعال وجود دارد شهردار مشهدمقدس: بوستان جهان‌شهر، بزرگ‌ترین پارک شهر است پروژه جهان‌شهر؛ مهم‌ترین دستاورد دوره ششم مدیریت شهری | احداث ۱۳ پارک ویژه بانوان در مشهدمقدس درباره مزرعه تاریخی «سرده» و قناتی که مشهدی‌ها را سیراب می‌کرد
سرخط خبرها

اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی برای هر محله در حاشیه شهر مشهد

  • کد خبر: ۷۹۹۱۷
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۸
اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی برای هر محله در حاشیه شهر مشهد
سید حسین علوی مقدم، نایب‌رئیس کمیسیون ویژه سامان دهی حاشیه شهر در شورای شهر مشهد: یکی از اقدامات اصلی شورای ششم در همین مدت کوتاه از آغاز فعالیت خود تخصیص اعتباری بیش از ۱۰ میلیارد تومان به هر یک از محلات حاشیه شهر برای حل مسائل و مشکلات مردم است.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ نایب رئیس کمیسیون ویژه سامان دهی حاشیه شهر در شورای اسلامی مشهد گفت: یکی از اقدامات اصلی شورای ششم در همین مدت کوتاه از آغاز فعالیت خود تخصیص اعتباری بیش از ۱۰ میلیارد تومان به هر یک از محلات حاشیه شهر برای حل مسائل و مشکلات مردم است.

 

سید حسین علوی مقدم در گفتگو با خبرنگار ما با اعلام این خبر افزود: در شرایط فعلی ۶۹ محله از ۱۷۰ محله شهر مشهد جزو محلات هدف بازآفرینی است که از این میان ۴۹ محله در حاشیه شهر مشهد قرار دارد و باقی محلات شامل بافت‌های فرسوده و تاریخی شهر مشهد است. علوی مقدم تأکید کرد: از این بین ۵۲ محله در شهر مشهد تحت پوشش دفتر‌های تسهیلگری است. مجموعه‌ای که با بهره گیری از ظرفیت‌های تخصصی در حوزه اجتماعی، اقتصادی و شهرسازی به دنبال شناسایی مسائل، مشکلات، ظرفیت‌ها و فرصت‌های بالقوه محلات و تهیه برنامه توسعه محله با مشارکت همه دستگا ه‌های متولی است.


وی با اشاره به اینکه تاکنون ۷ سند توسعه محله با مشارکت شهروندان بررسی و تصویب شده است، اظهار کرد: یکی از اهداف اصلی کمسیون حاشیه شهر بهبود و اصلاح فرایند‌های موجود در راستای تسریع در تهیه و تصویب این طرح‌ها و پس از آن پیگیری برای اجرای پروژه‌های مختلف در محلات است.

اولویت با پروژه‌های توسعه محلهاعتبار ۱۰ میلیارد تومانی برای هر محله در حاشیه شهر مشهد

عضو کمیسیون خدمات شهری بهداشت سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد، گفت: بی شک تهیه اسناد و برنامه‌های مختلف بدون وجود ظرفیت‌های اجرایی باعث بی اعتمادی بیشتر ساکنان این محلات خواهد شد. وی اولویت در پروژه‌های اسناد توسعه محله را دیدگاه شورای ششم در زمینه تخصیص بودجه در محلات هدف در شهرداری مشهد دانست و ادامه داد: این اقدامات به شکلی اجرایی می‌شود که در فرایند تهیه این طرح‌ها مردم و سرمایه گذاران مشارکت داشته باشند.

توزیع بودجه از منطقه محوری به محلات

علوی مقدم با اشاره به برنامه ریزی برای تخصیص اعتبار ۱۰ میلیاردتومانی برای هریک از این محلات و حل مسائل مشکلات مردم، افزود: ما به دنبال تغییر رویکرد توزیع بودجه از منطقه محوری به سمت محلات هستیم. عضو شورای شهر با بیان اینکه نحوه تخصیص اعتبارات با مشارکت ساکنان محلات، شورای اجتماعی، مساجد و با استفاده از ظرفیت تخصصی دفتر‌های توسعه محله خواهد بود، تصریح کرد: مهم‌ترین موضوع در زمینه محلات کم برخوردار مشهد تغییر نگاه و رویکرد به این محلات است.
علوی مقدم با بیان اینکه آنچه تاکنون بر آن تأکید شده رویکرد نیازسنجی با تأکید بر مسائل و مشکلات محلات بوده است، افزود: این نگاه باعث شده است تا به ظرفیت‌ها و دارایی‌ها این محلات توجه نشود.

حذف نگاه بالا به پایین در محلات کم برخوردار

نایب رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری بیان کرد: آنچه در این سال‌ها در زمینه محلات کم برخوردار مشهد شاهد بودیم، بیشتر انبوهی از وعده‌ها و شعار‌ها بوده که کمتر تحقق پیدا کرده است. در مواردی هم که اقداماتی انجام شده، چون نگاه حاکم بر این پهنه‌ها نگاه از بالا به پایین بوده و از ظرفیت داخل محله استفاده نشده. بسیاری از این اقدامات نه تنها باعث بهبود شرایط نشده است بلکه خود نیز نارضایتی‌هایی را در حوزه‌های دیگر به وجود آورده است.

توزیع عادلانه خدمات، نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها

علوی مقدم ادامه داد: تخصیص و توزیع عادلانه بودجه و خدمات در سطح این محلات به طورکلی هدف اصلی ارتقای کیفیت زندگی در سطح این محلات و افزایش تعلق خاطر ساکنان آن هاست که انجام این موضوع تنها از طریق شهرداری امکان پذیر نیست و نیازمند تعامل همه دستگاه‌های متولی در این حوزه است.

 

عضو شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه خوشبختانه از لحاظ قانونی، بستر‌های لازم برای یکپارچه سازی و توزیع عادلانه محور بودجه و خدمات در سطح ملی، استانی، شهرستان و محلی در بیشتر ستاد‌های بازآفرینی با حضور ۲۹ دستگاه متولی دیده شده است، گفت: این ظرفیتی است که در صورت استفاده مناسب از آن می‌توان بخش شایان توجهی از موضوعات مربوط به محلات کم برخوردار و حاشیه شهر مشهد را حل کرد. وی تصریح کرد: یکی از اولویت‌های اصلی شورا و کمیسیون حاشیه شهر افزایش تعامل بین دستگاه‌ها برای حل مشکلات و مسائل محلات هدف بازآفرینی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->