از ناترازی انرژی تا تمرکز قدرت در تهران؛ چالش‌های بزرگ پیش‌روی صنایع و معادن خراسان رضوی صادرات خراسان رضوی از مرز ۱.۱۷ میلیارد دلار گذشت مدیران اجرایی باید باور کنند که کشور در جنگ اقتصادی است رئیس خانه صمت خراسان رضوی: ۷۰ درصد برنامه توسعه محقق نشده است پیش‌بینی بورس در روز یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴ قیمت نقره آماده صعود به کانال ۱۹۰ هزار تومانی شد (۵ مهر ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا (یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴) برنامه‌های جدید بانک مرکزی برای تامین ارز و تسهیل تجارت خارجی ویدئو| وزیر اقتصاد زمان واریز سود سهام عدالت را اعلام کرد+جزئیات (۵ مهر ۱۴۰۴) ابزار جدید بانک مرکزی برای مسدود کردن‌ حساب‌های مازاد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ مهر ۱۴۰۴) | تداوم تشدید قیمت‌ها جهش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ مهر ۱۴۰۴) + جدول افزایش قیمت ساندویچ و فست‌فود در مشهد (مهر ۱۴۰۴) حقوق کارگران در سال جاری دوباره افزایش می‌یابد؟ افزایش قیمت مرغ در مشهد (۵ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۳۰۰ میلیون تومان پاداش گزارش‌دهندگان ماینر‌های غیرمجاز افزایش ۲۰ درصدی قیمت شیر در خراسان رضوی و نگرانی دامداران و مصرف‌کنندگان نرخ تورم شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد | تورم سالانه در خراسان رضوی به ۳۷.۵ درصد رسید واکنش متفاوت بورس به پساماشه | رشد ۵۳ هزار واحدی شاخص بورس (۵ مهر ۱۴۰۴) با افزایش نرخ طلا، قیمت سکه پارسیان چقدر تغییر کرد؟ (۵ مهر ۱۴۰۴) + جدول آیا فروش نفت با مکانیسم ماشه متوقف می‌شود؟ قیمت محصولات ایران خودرو ویژه مهر ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول قیمت دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ مهر ۱۴۰۴) | سکه ۱۱۱ میلیون تومان شد فروش فوری محصولات ایران خودرو فردا (۶ مهر ۱۴۰۴) | مقایسه قیمت کارخانه و بازار آزاد خودرو‌ها افتتاح حساب جدید برای بالای ۱۰ حساب ممنوع شد (۵ مهر ۱۴۰۴) افت شاخص‌های اقتصادی صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در فصل بهار ۱۴۰۴ | زنگ خطر تولید کالابرگ ادامه پیدا می‌کند؟
سرخط خبرها

جاماندگان سهام عدالت تا پایان سال سهامدار می‌شوند (۱۷ شهریورماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۷۹۹۵۰
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۸
  • ۱
جاماندگان سهام عدالت تا پایان سال سهامدار می‌شوند (۱۷ شهریورماه ۱۴۰۰)
 وزیرکار درباره تعیین تکلیف جاماندگان سهام عدالت گفت: دولت این عزم را دارد که در یک بستر و فرایند قانونی به جاماندگان سهام عدالت هم سهام واگذار شود و با تصمیم دولت و محوریت وزارت اقتصاد تا آخر سال این واگذاری انجام شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الله عبدالملکی، وزیرکاردر هفته تعاون سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی برای پیشرفت اقتصاد را ۵ رکن دانست و گفت: این ۵ رکن شامل مردمی بودن، عدالت‌محور بودن، دانش‌بنیان بودن، درون‌زا و برونگرا بودن را مورد تأکید قرار داده که سه رکن مردمی، عدالت‌محور و درون‌زا در بخش تعاونی وجود دارد و ما باید کمک کنیم تا برونگرایی یعنی توسعه صادرات و دانش‌بنیانی یعنی گسترش نوآوری و فناوری در بخش تعاون عملیاتی شود.

 عدم تحقق سهم ۲۵ درصدی تعاون تا کنون

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در فعالیت‌های اقتصادی محور را باید تعاونی قرار دهیم. اگر از ابتدا این رویکرد را داشتیم، اهداف اسناد بالادستی همچون سهم ۲۵ درصدی تعاون از اقتصاد تاکنون محقق می‌شد، اما هم‌اکنون وضعیت به شکلی است که برای تحقق این هدف چشم‌اندازی نمی‌بینم.

عبدالملکی ادامه داد: وقتی اصل اقتصاد، تعاون باشد همه بانک‌ها اولویتشان حمایت و توسعه این بخش خواهد بود. همچنین قالب اولیه برای مجموعه‌های استارت‌آپی و دانش‌بنیانی، تعاونی خواهد بود. در دولت سیزدهم این رویکرد جدید را کلید می‌زنیم و تبدیل به سکویی برای پرتاب بخش تعاون به جایگاه اصلی خود خواهیم شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: محور اقدامات اساسی همچون مقررات‌زدایی و مبارزه با تعارض منافع باید تعاون باشد؛ در چنین شرایطی این بخش از کنج عزلت و غربت خارج خواهد شد.

به گفته وزیر وی، اصل کار مورد تأیید دولت قرار گرفته و امیدواریم تعاونی‌های سهام عدالت احیا شوند و ظرفیت آن‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

عبدالملکی گفت: در بحث تعاونی‌های سهام عام نیز انتظار داریم با قوانین مشخصی که در سند توسعه تعاون آمده از بازار سرمایه هم کمک بگیریم و مشوق‌های دولتی و تسهیل‌گری‌های حوزه اقتصاد را با اولویت بخش تعاون صورت دهیم.

ارائه آمار اشتغال ۱۴۰۰ در آینده نزدیک

وزیر کار به جزئیات تشکیل اولین جلسه ستاد فرماندهی اشتغال کشور نیز اشاره کرد و گفت: محور این جلسه که با حضور همه نهاد‌های عمومی دولتی و انقلابی برگزار شد، بیشتر برنامه‌ریزی میان مدت برای سال ۱۴۰۱ و تحقق یک میلیون فرصت شغلی بود که دولت وعده آن را داده است.

وی با بیان اینکه به دنبال منسجم کردن برنامه اشتغال کشور هستیم، اظهار داشت: در حال حاضر به طور پراکنده برخی از نهاد‌ها در حال فعالیت هستند و ما در صدد هستیم در قالب سامانه جامعی که در وزارت کار شکل می‌گیرد همه این فعالیت‌ها را منسجم کنیم و در آینده نزدیک آمار برنامه اشتغال کشور در سال ۱۴۰۰ را در قالبی متفاوت نسبت به سال‌های قبل ارائه خواهیم کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۴
0
0
مستمری بگیران تامین اجتماعی جا مانده سهام عدالت از لیست وزارت کار سهامشان از تاریخ واگزاری اولیه با سود سهام به آنان پرداخت شود و سهام با ارزش نیز به آنان تحویل داده شود با تشکر
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->