روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین اخبار از وام ۷ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۸ شهریور ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۸۰۰۹۶
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۸
  • ۱
آخرین اخبار از وام ۷ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۸ شهریور ۱۴۰۰)
بازنشستگان باید به سامانه پیامکی حاوی تاییدیه‌ای که از سوی بانک رفاه برای تایید هویت وام گیرنده ارسال می‌شود، پاسخ دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، عادل دهدشتی، معاون سازمان تامین اجتماعی از آغاز مرحله سوم پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان این سازمان خبر داده و گفته است : از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۱۰۶ هزار نفر تسهیلات هفت میلیون تومانی قرض‌الحسنه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی را دریافت کرده‌اند.

وی ضمن بیان اینکه از ابتدای اجرای طرح پرداخت تسهیلات قرض الحسنه بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان (از ابتدای سال ۱۳۹۹ ) قریب به ۴۵۰ هزار بازنشسته از این تسهیلات استفاده کرده‌اند، افزود: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری بیش از ۲۵۰ هزار نفر دیگر نیز از تسهیلات هفت میلیون تومانی بهره‌مند شوند.

 

ثبت‌نام وام به صورت الکترونیک

 معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: این سازمان به منظور کاهش مراجعات حضوری به بانک‌ها سامانه ارسال درخواست ثبت نام و دریافت وام به صورت الکترونیک به عنوان جایگزین مراجعات حضوری در شرایط اوج گیری مجدد ویروس کرونا را راه‌اندازی کرده است.

وی با ذکر اینکه از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۱۱۲ هزار نفر از بازنشستگان و مستمری‌بگیران متقاضی، درخواست خود را از طریق سامانه پرداخت وام مستمری‌بگیران ثبت‌ نهایی کرده‌اند، افزود: سامانه پرداخت وام به مستمری‌بگیران، تشریفات اداری و مراجعات حضوری آنان را حذف کرده است.

 

پرداخت وام در سه مرحله در سال جاری

وی با اشاره به اینکه در سال جاری طی سه مرحله ۱۰۶ هزار و ۵۱۸ نفر واجد شرایط، تسهیلات خود را، دریافت کرده‌اند افزود: بازنشستگان و مستمری‍بگیران سازمان تامین اجتماعی می‌باید با مراجعه به کانون‌های بازنشستگی درخواست وام قرض‌الحسنه را به صورت اینترنتی ثبت کنند.

دهدشتی با تاکید بر اینکه مبلغ وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان تامین اجتماعی نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش داشته است، بیان داشت: در سال گذشته مبلغ پنج میلیون تومان تحت عنوان وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان پرداخت شد که این رقم در سال جاری به هفت میلیون تومان افزایش یافته است.

 

تفاهم‌نامه تامین اجتماعی با بانک رفاه

معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تامین اجتماعی همچنین افزود: در سال جاری حسب تفاهم‌نامه منعقده با بانک رفاه کارگران ۲۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به بازنشستگان اختصاص یافته است، که از زمان ثبت‌نام تا زمان دریافت وام به طور متوسط ۳۰ تا ۴۰ روز فاصله زمانی وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه سقف سن دریافت وام بازنشستگان تامین اجتماعی نسبت به سال گذشته از ۷۰ به ۷۷ سال افزایش یافته است، گفت: تا پایان سال جاری بیش از ۳۷۰ هزار بازنشسته در شش مرحله این تسهیلات را دریافت می‌کنند.

 

لزوم ثبت سیم‌کارت به نام شخص بازنشسته

این مقام مسئول تصریح کرد: بازنشستگانی که درخواست وام دارند می‌باید سیم‌کارت مشخصی به نام خود داشته باشند و شماره تلفن همراه ثبت شده صرفا می‌بایست متعلق بنام شخص بازنشسته باشد. همچنین بازنشستگان باید به سامانه پیامکی حاوی تاییدیه‌‌ای که از سوی بانک رفاه برای تایید هویت وام گیرنده ارسال می شود، پاسخ دهند.

وی با بیان اینکه بازنشسته می‌باید فاقد بدهی بانکی، چک برگشتی و اقساط معوقه وام از سایر بانک‌‌های کشور باشد، یادآور شد: برای دریافت وام هفت میلیون تومانی اولویت با کسانی است که تاکنون از این تسهیلات استفاده نکرده باشد.

وی در عین حال گفت: بازپرداخت وام تسهیلات بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی ۲ ساله بوده و کارمزد آن ۴ درصد است و همچنین برای دریافت این وام نیاز به ضامن و سفته نیست.

منبع: تجارت‌نیوز


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۰
0
0
فقط امارواهی ووعده ووعیدالکی دروغگوها
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->