پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟
سرخط خبرها

آخرین اخبار از وام ۷ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۸ شهریور ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۸۰۰۹۶
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۸
  • ۱
آخرین اخبار از وام ۷ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۸ شهریور ۱۴۰۰)
بازنشستگان باید به سامانه پیامکی حاوی تاییدیه‌ای که از سوی بانک رفاه برای تایید هویت وام گیرنده ارسال می‌شود، پاسخ دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، عادل دهدشتی، معاون سازمان تامین اجتماعی از آغاز مرحله سوم پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان این سازمان خبر داده و گفته است : از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۱۰۶ هزار نفر تسهیلات هفت میلیون تومانی قرض‌الحسنه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی را دریافت کرده‌اند.

وی ضمن بیان اینکه از ابتدای اجرای طرح پرداخت تسهیلات قرض الحسنه بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان (از ابتدای سال ۱۳۹۹ ) قریب به ۴۵۰ هزار بازنشسته از این تسهیلات استفاده کرده‌اند، افزود: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری بیش از ۲۵۰ هزار نفر دیگر نیز از تسهیلات هفت میلیون تومانی بهره‌مند شوند.

 

ثبت‌نام وام به صورت الکترونیک

 معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: این سازمان به منظور کاهش مراجعات حضوری به بانک‌ها سامانه ارسال درخواست ثبت نام و دریافت وام به صورت الکترونیک به عنوان جایگزین مراجعات حضوری در شرایط اوج گیری مجدد ویروس کرونا را راه‌اندازی کرده است.

وی با ذکر اینکه از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۱۱۲ هزار نفر از بازنشستگان و مستمری‌بگیران متقاضی، درخواست خود را از طریق سامانه پرداخت وام مستمری‌بگیران ثبت‌ نهایی کرده‌اند، افزود: سامانه پرداخت وام به مستمری‌بگیران، تشریفات اداری و مراجعات حضوری آنان را حذف کرده است.

 

پرداخت وام در سه مرحله در سال جاری

وی با اشاره به اینکه در سال جاری طی سه مرحله ۱۰۶ هزار و ۵۱۸ نفر واجد شرایط، تسهیلات خود را، دریافت کرده‌اند افزود: بازنشستگان و مستمری‍بگیران سازمان تامین اجتماعی می‌باید با مراجعه به کانون‌های بازنشستگی درخواست وام قرض‌الحسنه را به صورت اینترنتی ثبت کنند.

دهدشتی با تاکید بر اینکه مبلغ وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان تامین اجتماعی نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش داشته است، بیان داشت: در سال گذشته مبلغ پنج میلیون تومان تحت عنوان وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان پرداخت شد که این رقم در سال جاری به هفت میلیون تومان افزایش یافته است.

 

تفاهم‌نامه تامین اجتماعی با بانک رفاه

معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تامین اجتماعی همچنین افزود: در سال جاری حسب تفاهم‌نامه منعقده با بانک رفاه کارگران ۲۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به بازنشستگان اختصاص یافته است، که از زمان ثبت‌نام تا زمان دریافت وام به طور متوسط ۳۰ تا ۴۰ روز فاصله زمانی وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه سقف سن دریافت وام بازنشستگان تامین اجتماعی نسبت به سال گذشته از ۷۰ به ۷۷ سال افزایش یافته است، گفت: تا پایان سال جاری بیش از ۳۷۰ هزار بازنشسته در شش مرحله این تسهیلات را دریافت می‌کنند.

 

لزوم ثبت سیم‌کارت به نام شخص بازنشسته

این مقام مسئول تصریح کرد: بازنشستگانی که درخواست وام دارند می‌باید سیم‌کارت مشخصی به نام خود داشته باشند و شماره تلفن همراه ثبت شده صرفا می‌بایست متعلق بنام شخص بازنشسته باشد. همچنین بازنشستگان باید به سامانه پیامکی حاوی تاییدیه‌‌ای که از سوی بانک رفاه برای تایید هویت وام گیرنده ارسال می شود، پاسخ دهند.

وی با بیان اینکه بازنشسته می‌باید فاقد بدهی بانکی، چک برگشتی و اقساط معوقه وام از سایر بانک‌‌های کشور باشد، یادآور شد: برای دریافت وام هفت میلیون تومانی اولویت با کسانی است که تاکنون از این تسهیلات استفاده نکرده باشد.

وی در عین حال گفت: بازپرداخت وام تسهیلات بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی ۲ ساله بوده و کارمزد آن ۴ درصد است و همچنین برای دریافت این وام نیاز به ضامن و سفته نیست.

منبع: تجارت‌نیوز


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۰
0
0
فقط امارواهی ووعده ووعیدالکی دروغگوها
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->