نجات دختر فراری از لانه دزدان نقابدار توسط پلیس مشهد پلمب کافه مشروبات الکلی در تهران تعطیلی مدارس خوزستان به دلیل آلودگی شدید هوا در روز یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) صدور رأی بخش سوم پرونده «کینگ مانی»| تعیین تکلیف ۷۴۸ شاکی ثبت ۱۴۹ زلزله در کشور طی هفته گذشته (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | وقوع ۱۲ زمین‌لرزه در خراسان رضوی ترکیدگی لاستیک فوکر ۱۰۰ آسمان در فرودگاه مشهد| مسافران سالم پیاده شدند مسمومیت ۲۳ زن و ۳ مرد در یکی از هتل‌های مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) توسعه عدالت آموزشی با ساخت بیش از ۳۰۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی هشدار گسترش خشکسالی | از هر ۱۰ سد کشور یکی در آستانه خشک‌شدن است آلزایمر عملکرد عصبی-عروقی بافت چربی را مختل و ریسک دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد اول شدیم، تبریک! دو عامل پنهان در اختلال خواب و کاهش باروری زنان را بشناسید افراد پیش دیابتی شب‌ها این آجیل را بخورند تدوین بسته‌های آموزشی «از ایران دفاع می‌کنیم» برای همه مقاطع تحصیلی کشف ۶۳۲ کیلوگرم موادمخدر صنعتی و سنتی در خراسان رضوی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) اولین قطار روسیه به ایران وارد شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) دیابت از کودکی تا سالمندی را تحت تأثیر قرار می‌دهد مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی: هیچ موردی از سویه جدید تب برفکی شناسایی نشده است با تغذیه درست از سکته مغزی جلوگیری کنید اعلام آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضائیه آیا آب تهران جیره‌بندی شده است؟ | وزیر نیرو: مجبوریم فشار آب را کم کنیم سهل‌انگاری رانندگان جاده‌ای در خراسان رضوی جان یک موتورسوار را گرفت | ۲۶ تصادف طی شبانه‌روز گذشته در جاده‌های استان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۴) | از شدت سرمای هوا کاسته می‌شود شینا انصاری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران می‌توانست یکی از بزرگ‌ترین فجایع زیست‌محیطی جهان باشد گلایه از تأخیر در پرداخت کارانه‌های کارکنان درمانی بیمارستان‌های مشهد زمان ‌ثبت‌نام وام‌های دانشجویی تعیین شد + جزئیات گسترش فعالیت پشه آئدس با بارش‌های پاییزی | هشدار گسترش تب دنگی در برخی مناطق کشور ورود کودکان به مدارس از ۵سالگی اجباری خواهد شد؟
سرخط خبرها

آغاز واکسیناسیون دانشجویان دکتری دانشگاه فردوسی مشهد از فردا (۲۰ شهریور)

  • کد خبر: ۸۰۱۷۵
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۷
آغاز واکسیناسیون دانشجویان دکتری دانشگاه فردوسی مشهد از فردا (۲۰ شهریور)
واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد به ترتیب از مقاطع بالا شروع می‌شود و به مقطع کارشناسی می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز - واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد به ترتیب از مقطع دکتری آغاز می‌شود، سپس نوبت به مقطع کارشناسی ارشد رسیده و پس از آن بلافاصله دانشجویان کارشناسی واکسینه خواهند شد.

 از شنبه، ٢٠ شهریور ماه، فقط دانشجویان دکتری از ساعت ٨:٣٠ الی ١٣:٣٠ واکسینه خواهند شد.



با توجه به تعداد کم دانشجویان دکتری احتمال دارد از روز یکشنبه واکسینه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد نیز شروع شود؛ در غیر این صورت از روز دوشنبه نوبت به دانشجویان این مقطع خواهد رسید.



نحوه ثبت نام


آدرس زیر فقط برای دانشجویانی است که تمایل دارند در مرکز بهداشت دانشگاه فردوسی مشهد واکسینه شوند:


https://vaccination.um.ac.ir



دانشجویان غیر بومی یا دانشجویان بومی که قصد دارند در مراکز وزارت بهداشت در سطح شهر خود واکسینه شوند، در سایت ذیل ثبت نام نمایند:


salamat.gov.ir


چند نکته مهم


از دانشجویان غیر مشهدی (غیربومی) تقاضا می‌شود برای واکسیناسیون، پس از ثبت نام در سامانه salamat.gov.ir در مراکز بهداشت خود واکسینه شوند و تحت هیچ شرایطی صرفا برای تزریق واکسن به مشهد مراجعه نکنند.



از آنجا که برای تزریق واکسن همراه داشتن کارت دانشجویی الزامی است، دانشجویانی که بنا به هر دلیلی کارت دانشجویی ندارند (مانند برخی دانشجویان ورودی ٩٩ که هنوز کارت دانشجویی به دستشان نرسیده) در مراکز بهداشت می‌توانند صفحه پرتال خود را به متصدیان آن مراکز نشان دهند؛ چنانچه نمایش پرتال هم مورد پذیرش مراکز واکسیناسیون قرار نگرفت، دانشجویان می‌توانند از طریق پرتال پویا گواهی اشتغال به تحصیل دریافت کرده و به جای کارت دانشجویی ارائه دهند.



نوع واکسن در نظر گرفته شده، فقط سینوفارم است (طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی مشهد واکسن برکت فعلا به اتمام رسیده و استرازنکا نیز برای دوز دومی هاست).



برای آن دسته از دانشجویانی که برای رفتن به فرصت مطالعاتی نگران بودند، ظاهرا واکسن سینوفارم هم در حال اضافه شدن به لیست واکسن‌های مجاز برای فرصت مطالعاتی است؛ چنانچه دانشجویی پذیرش فرصت خود را هم اکنون گرفته، می‌تواند با مستندات پذیرش قطعی به مرکز بهداشت مراجعه و معرفی نامه برای واکسن استرازنکا دریافت نماید.

 

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه فردوسی مشهد

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->