واکنش فضائلی به ادعای تحمیل برخی تصمیم‌ها به رهبر انقلاب حمله هوایی اسرئیل به پادگانی در حومه طرطوس سوریه هشدار شدیداللحن نخست وزیر پاکستان به دولت افغانستان الی کوهن: رهبران حماس را بار دیگر هدف قرار می دهیم اعتراف نخست وزیران سابق رژیم صهیونیستی: عملیات در دوحه ناموفق و نابجا بود ۵۰ آزمایشگاه وایزمن اسرائیل در حمله ایران تخریب شد حرکت نخستین کشتی «ناوگان پایداری» از تونس به غزه + فیلم روایت عراقچی از نشست مشترک با کمیسیون امنیت ملی فالح فیاض و سردار رادان در بغداد دیدار کردند مصر به دنبال ایجاد یک نیروی مشترک عربی مشابه ناتو گشت هوایی لهستان در مرز با اوکراین پس از نفوذ پهپادهای روسی کودکی که زیر بمباران غزه، حافظ قرآن کریم شد + فیلم المیادین: لاریجانی به عربستان سفر می‌کند محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی مقابل تجاوز اسرائیل ایستاد هشدار ناتو: موشک‌های روسی کمتر از ۱۰ دقیقه به لندن یا مادرید می‌رسند پالایشگاه نفت روسیه پس از حمله پهپادی دچار حریق شد+ فیلم (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) هشدار حزب الله نسبت به تکرار وقایع سوریه در لبنان مصر خواستار خاورمیانه عاری از سلاح‌های کشتار جمعی شد زلنسکی: نبرد با ارتش روسیه دشوار است تخریب یک برج دیگر در غزه | حماس واکنش نشان داد + فیلم (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) روایت آسوشیتدپرس از نتایج حمله اسرائیل به قطر ایران، هند و ازبکستان بر گسترش و تعمیق همکاری‌های سه‌جانبه تأکید کردند هاآرتص مدعی شد: ترکیه مقصد بعدی اقدامات اسرائیل رژیم صهیونیستی سراسر غزه را منطقه جنگی اعلام کرد پزشکیان دوشنبه (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) به قطر می‌رود دو مرکز کنترل پهپادی اوکراین توسط روسیه منهدم شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پاسخ خطیب‌زاده به تهدیدات وزیر خارجه رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۸۰۱۸۸
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۰
پاسخ خطیب‌زاده به تهدیدات وزیر خارجه رژیم صهیونیستی
سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به ادعاها و تهدیدات وزیر خارجه رژیم صهیونیستی توییتی را منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید خطیب زاده در واکنش به گزافه‌گویی و تهدید وزیر خارجه رژیم صهیونیستی طی پیامی که در صفحه شخصی خود در پیام‌رسان توئیتر منتشر کرد، نوشت: رژیم قانون‌شکن اسرائیل، با داشتن بمب‌های غیرقانونی اتمی و خودداری از پیوستن به ان‌پی‌تی، بار دیگر ایران را که عضو ان‌پی‌تی است و بازرسی‌شده‌ترین برنامه هسته‌ای جهان را دارد، تهدید می‌کند.

 

وی افزود: این عزیزدردانه غرب، به باج‌خواهی عادت دارد، اما جهان به ماهیت ثبات‌زدای آن پی برده است.  ایران حق پاسخ را برای خود محفوظ می‌دارد.

 

یائیر لاپید وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اخیرا گفته بود: جهان نیاز به یک طرح جایگزین برای توافق هسته‌ای ایران دارد. ایران می‌داند اگر به برنامه هسته‌ای خود ادامه دهد، برخی تهدیدات آن را محاصره می‌کنند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->