زمان واریز کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ اعلام شد انفجار کانکس در یک مرکز نظامی سپاه در تهران| یک نفر شهید و ۱۰ نفر مصدوم شدند دستگیری ۴ متهم به کلاهبرداری‌های سایبری با ۵۲ شاکی در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) میان‌وعده‌ای که ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد بیش از یک کیلوگرم طلای قاچاق در مرز تایباد خراسان رضوی کشف شد مواد ارزیابی و تاریخ آزمون جامع دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد فروش دارو‌های سرطانی کمیاب و فاسد با بسته‌بندی جدید در بازار آزاد ۵ ماده غذایی مفید برای افزایش قد امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های بهداشت و فرهنگ‌وارشاداسلامی درراستای کاهش تصادفات جاده‌ای برای پیشگیری از زوال عقل، از بطری، آب ننوشید رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ کشف کارگاه تولید دارو‌های تقلبی در جنوب تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)  خطر زایمان زودرس مادران باردار با بیماری‌های دهان و دندان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش باران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رمزگشایی ۲ سرقت میلیاردی منزل در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری تحویل سال ۱۴۰۴ چه ساعتی است؟ بازسازی صحنه قتلی که سال گذشته اتفاق افتاده بود | اعترافات «حسین قلعه» در «قلعه جغری» پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما طی دو روز آینده هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟ تأکید شینا انصاری بر لزوم حمایت حقوقی از محیط‌بانان افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک در آستانه نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعتراف به قتل زن صاحبخانه با وسوسه سرقت طلا بارش برف و باران طی امروز و فردا در ۱۵ استان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد
سرخط خبرها

جنایت تکان‌دهنده مرد ۴۶ساله در عبدالمطلب مشهد + عکس

  • کد خبر: ۸۰۲۷۳
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۰
جنایت تکان‌دهنده مرد ۴۶ساله در عبدالمطلب مشهد + عکس
مرد ۴۶ ساله‌ای که برای لجبازی با همسر مطلقه اش، مانع از دیدار او با فرزندش شده بود، در یک جنایت تکان دهنده برادرزنش را با ضربات چاقو به قتل رساند.

به گزارش شهرآرانیوز، مرد ۴۶ ساله‌ای که برای لجبازی با همسر مطلقه اش، مانع از دیدار او با فرزندش شده بود، در یک جنایت تکان دهنده برادرزنش را با ضربات چاقو به قتل رساند.

این ماجرای هولناک عصر پنج شنبه گذشته در منطقه عبدالمطلب مشهد هنگامی رخ داد که زنی به همراه پسر ۱۵ ساله اش سوار خودروی پژو ۴۰۵ برادرش شد و با در دست داشتن حکم جلب به سمت کلانتری شفای مشهد به راه افتاد چرا که مدعی بود شوهرش مانع دیدار او و فرزند ۹ ساله اش شده است.

این گونه بود که نیرو‌های انتظامی با راهنمایی شاکیه، برای بررسی موضوع و اجرای دستور قضایی، عازم خیابان گلبرگ ۱۸ شدند. اما هرچه ماموران انتظامی در حضور زن جوان و همراهانش در منزل را به صدا درآوردند، هیچ کس در حیاط را باز نکرد اگرچه زن جوان و برادرش اصرار داشتند که «حمید- ب» در خانه است، ولی ماموران مجوز قانونی برای ورود به منزل را نداشتند به همین دلیل به ارشاد قضایی شاکیه پرداختند تا با گزارش ماجرا به مقامات قضایی، حکم ورود به منزل را برای دستگیری شوهر سابقش دریافت کند.

این گزارش حاکی است: همزمان با عزیمت ماموران از محل مذکور، دوباره زن جوان به همراه برادرش زنگ منزل را به صدا درآوردند تا شاید او در را باز کند و زن جوان پسر ۹ ساله اش را تحویل بگیرد! در این لحظه ناگهان «حمید» (مرد ۴۶ ساله) با عصبانیت در حیاط را گشود و درگیری بین آن‌ها رخ داد. با این حال این مشاجره و توهین‌ها خیلی زود به پایان رسید و «محمد اسماعیل – ب» پشت فرمان پژو نشست تا به همراه خواهر و خواهرزاده اش محل را برای دریافت مجوز قضایی ترک کنند، ولی هنوز استارت نزده بود که «حمید» با چهره‌ای خشمگین و در حالی که خنجری را در دست می‌فشرد از حیاط بیرون آمد و به طرف برادرزنش هجوم برد.

 

جنایت تکان‌دهنده مرد ۴۶ساله در عبدالمطلب مشهد + عکس



«محمد اسماعیل» که غافلگیر شده بود حتی نتوانست شیشه خودرو را برای درامان ماندن از ضربه خنجر، بالا بدهد. در این هنگام بود که «حمید» خنجر دسته مشکی را پایین آورد و ضرباتی بر قفسه سینه و پای او فرو کرد. «محمد اسماعیل» که به شدت زخمی شده بود و خون از قفسه سینه اش بیرون می‌زد، به زحمت و در میان جیغ و فریاد‌های خواهرش از خودرو پیاده شد، ولی نتوانست خود را سرپا نگه دارد.

او چند قدم عقب عقب رفت و نقش بر زمین شد. «حمید» نیز با مشاهده این صحنه پا به فرار گذاشت تا از محل بگریزد، اما در همین هنگام ناگهان ماموران گشت نامحسوس کلانتری که برای پیشگیری از وقوع جرم در آن محل مشغول انجام وظیفه بودند با مشاهده فرار مرد خنجر به دست، بلافاصله به تعقیب وی پرداختند و او را در حالی دستگیر کردند که خنجر را زیر یک خودروی پارک شده در محل پرت کرد.

وقتی ماموران حلقه‌های قانون را بر دستان مرد ۴۶ ساله گره زدند که جوان ۴۰ ساله مجروح، آخرین نفس‌های زندگی اش را می‌کشید به همین دلیل بلافاصله ماموران انتظامی و اهالی محل با اورژانس ۱۱۵ تماس گرفتند، ولی این جوان در بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد به دلیل عوارض ناشی از اصابت ضربات خنجر جان سپرد.

 

جنایت تکان‌دهنده مرد ۴۶ساله در عبدالمطلب مشهد + عکس



این گونه بود که ماموران کلانتری شفا مراتب را به قاضی ویژه قتل عمد اطلاع دادند و دقایقی بعد با حضور قاضی دکتر حسن زرقانی در محل وقوع جنایت، بررسی‌های تخصصی آغاز شد. متهم دستگیر شده که به دایره تجسس کلانتری هدایت شده بود در حضور قاضی شعبه ۲۱۱ دادسرای عمومی وانقلاب مورد بازجویی‌های فنی قرار گرفت. این متهم که در مخمصه سوالات تخصصی قاضی زرقانی افتاده بود در همان دقایق اولیه بازجویی به صراحت ارتکاب قتل را پذیرفت و گفت: از حدود دو ماه قبل از همسرم جدا شدم، اما او وقتی پسر ۹ ساله ام را نزد خودش برده بود، دو روز بعد از زمان مقرر تحویل من داد.

من هم که از این موضوع ناراحت بودم ۲-۳ روز پسرم را بیشتر نزد خودم نگه داشتم تا انتقام آن کار همسرم را گرفته باشم، ولی او شکایت کرده بود و با پلیس به در خانه ام آمد که من هم عصبانی شدم و با کاردی که در دست داشتم ضرباتی به برادرزنم زدم و ...

در پی اعترافات متهم و با صدور دستوری از سوی قاضی زرقانی، وی دوباره به خیابان گلبرگ ۱۸ هدایت شد تا جزئیات جنایت به خاطر حضانت را تشریح کند. او پس از معرفی کامل خود در حالی به بیان چگونگی وقوع این حادثه تاسف بار پرداخت که سروان حسن آریایی (رئیس تجسس کلانتری شفا) به جای مقتول پشت فرمان خودرو نشست تا «حمید» این صحنه دلهره آور را بازسازی کند.

پس از اعترافات و اقاریر صریح متهم و بازسازی صحنه جنایت در خیابان گلبرگ، قاضی دکتر زرقانی دستور انتقال متهم به اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی را صادر کرد تا زوایای پنهان این قتل تکان دهنده مورد کنکاش‌های دقیق پلیسی قرار گیرد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->