عاقبت قاتلان امام حسین (ع) و ۷۲ تن از یارانش چه شد؟ معرفی کتاب‌های عاشورایی برای کودکان و نوجوانان ویژه‌برنامه‌های شبکه قرآن در دهه دوم محرم اعلام شد تصویب نام‌گذاری معابر تهران به نام شهدای اقتدار صحیفه‌ای برای بیداری | امام سجاد(ع) چگونه با زبان دعا امت را تربیت کرد؟ مراسم عزاداری شب شهادت امام سجاد (ع) در حرم رضوی برگزار شد وزیر فرهنگ: بازگرداندن ایمن و به موقع ۸۶ هزار زائر حج در شرایط جنگی اقدامی ارزشمندی بود حرم امام‌رضا(ع)، میزبان برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار ایران (۱۹ تیر ۱۴۰۴) پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی: مسیر را تا نابودی اسرائیل ادامه دهید گذرنامه‌های زیارتی اربعین نیاز به تمدید ندارند | امکان دریافت غیرحضوری گذرنامه  آغاز ثبت‌نام راهنمایان زائر افتخاری ویژه دهه پایانی صفر در مشهد افتتاح ۲ یادمان بزرگ شهدا در مشهد هم‌زمان با کنگره ۱۸ هزار شهید استان خراسان رضوی ثبت نام اولیه ۳۷۵ کاروان پیاده برای سفر به مشهد در دهه آخر صفر تردد بیش از ۱۲۸ هزار زائر کربلا از مرز مهران در ایام محرم‌ سرلشکر صفوی در جمع عزاداران حسینی: ملت ایران در مکتب عاشورا شکست‌ناپذیر شد شهادت تاریخی از درون اهل سنت: بنی‌امیه مسئول خون امام حسین (ع) هستند دهه دوم محرم در مشهد هیئت کجا بریم؟ شام غریبان امام حسین(ع) پشت درهای بسته حرم حضرت زینب(س) + فیلم لزوم راه‌اندازی ستاد استقبال از زائران اربعین ۱۴۰۴ آیا واقعه عاشورا یک تصمیم آنی بود؟
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: علما و طلاب از حضور در میان مردم غافل نشوند

  • کد خبر: ۸۰۳۴۶
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۵
تولیت آستان قدس رضوی: علما و طلاب از حضور در میان مردم غافل نشوند
حجت‌الاسلام مروی: توجه طلاب به موضوعات دنیوی و ترک ساده زیستی، سکولارکردن حوزه و اینکه حوزه بگوید ما کاری با نظام نداریم، کم رنگ شدن فعالیت‌های علمی به ویژه در ایام کرونا و کم توجهی به تربیت معنوی و اخلاقی طلاب ازجمله تهدید‌ها در این حوزه است.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ تولیت آستان قدس رضوی گفت: طلاب حوزه علمیه و علما باید در حوزه‌های اجتماعی حضور داشته باشند و همراه مردم، در کنار مردم و همدل با مردم باشند.
حجت الاسلام احمد مروی در آیین آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه فعال بودن در حوزه‌های اجتماعی یکی از وظایف طلاب است، اظهار کرد: وقتی یک عالم دینی به خانه فقیری می‌رود و بسته غذایی به او می‌دهد، اثری دوچندان در جامعه دارد؛ بنابراین این سنت حسنه امیرالمؤمنین (ع) و ائمه (ع) باید احیا شود.


وی تأکید کرد: البته در موضوع کرونا شاهد بودیم که طلاب با جان نثاری در عرصه‌های اجتماعی حضور یافتند و نمونه آن را می‌توان در حضور طلاب برای مراسم غسل و کفن اموات در این ایام مشاهده کرد.


حجت‌الاسلام مروی با بیان اینکه ولایت ائمه‌اطهار (ع) علاوه بر اینکه معنای محبت به اهل‌بیت (ع) را دارد معنایی بالاتر نیز دارد بدین‌ترتیب که، ولی اجراکننده احکام الهی در جامعه است، تصریح کرد: در این راستا، حوزه علمیه و علما که وارثان انبیا هستند، شایسته‌ترین‌ها برای اجرای نقش ولایت به‌عنوان اصلی‌ترین موضوع در اسلام هستند.

اقامه دین در جامعه وظیفه حوزه است

وی تأکید کرد: وظیفه حوزه علمیه در کنار اقدامات تبلیغی این است که اقامه کننده و اجراکننده دین و احکام آن در جامعه باشد.
تولیت آستان قدس رضوی به تهدید‌ها و فرصت‌های پیش روی حوزه علمیه و طلاب پرداخت و گفت: فراوان‌بودن مخاطبان حوزه علمیه به ویژه قشر جوان، حضور استادان بزرگ در حوزه‌های علمیه به ویژه حوزه علمیه مشهد و وجود طلاب خوب و دسترسی آسان به مخاطبان و منابع علمی از طریق فضای مجازی ازجمله فرصت‌های پیش رو است که طلاب و حوزه علمیه باید از آن به نحو احسن استفاده کنند.


وی ادامه داد: توجه طلاب به موضوعات دنیوی و ترک ساده زیستی، سکولارکردن حوزه و اینکه حوزه بگوید ما کاری با نظام نداریم، کم رنگ شدن فعالیت‌های علمی به ویژه در ایام کرونا و کم توجهی به تربیت معنوی و اخلاقی طلاب ازجمله تهدید‌ها در این حوزه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->