افزایش آماده‌باش قطار شهری مشهد همزمان با اول مهر ۱۴۰۴ جزئیات اصلاحات جدید در خطوط ۲۹، ۸۱ و ۱۰۹۳ اتوبوسرانی مشهد تامین ۶۰ واگن جدید برای خط یک مترو مشهد وارد فاز اجرایی شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) جهش بی‌سابقه شهرداری مشهد در توسعه زیرساخت‌های ورزشی بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

احداث بیش از ۴۹ کیلومتر مسیر ویژه دوچرخه سواری در بوستان های شهری مشهد

  • کد خبر: ۸۰۴۲۶
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۴
احداث بیش از ۴۹ کیلومتر مسیر ویژه دوچرخه سواری در بوستان های شهری مشهد
بیش از ۴۹ کیلومتر مسیر ویژه دوچرخه سواری در بوستان ها و فضاهای سبز کلانشهر مشهد احداث شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل بهبود محیط زیست شهری شهرداری مشهد،  سید علی اکبر انتظام با اعلام این خبر افزود: بوستان های شهری همواره یکی از مهم‌ترین تفرجگاه ها در کلان شهرها هستند که اقشار مختلف جامعه در هر سن و سالی، با حضور در این فضاهای مفرح، در بیشتر اوقات، علاوه بر استفاده از طبیعت این بوستان ها، نسبت به انجام فعالیت های ورزشی نیز اقدام می کنند.

وی ادامه داد: طی سال‌های اخیر دوچرخه‌سواری به یکی از فعالیت های پرطرفدار شهروندان تبدیل شده و بررسی ها حاکی از آن است که بسیاری از خانواده ها به دلیل شرایط ایمن تر بوستان های شهری نسبت به معابر و مسیرهای ویژه دوچرخه در حاشیه خیابان ها، ترجیح می دهند به همراه فرزندانشان در محیط های ایمن و کنترل شده بوستان ها دوچرخه سواری کنند.

انتظام افزود: در همین راستا طی سال های اخیر با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، بیش از ۴۹ کیلومتر مسیر دوچرخه سواری در بوستان های سطح شهر احداث شده و بیشتر میزان مسیر دوچرخه سواری، به ترتیب در مناطق ۷، ۹، ۶ و ۳ ایجاد شده است.

وی خاطرنشان کرد: لزوم توجه به نیازهای ورزشی بانوان در بوستان های شهری و بوستان های اختصاصی بانوان نیز باعث شده تا در مجموع در مناطق ۱۳ گانه شهری، بیش از ۸ کیلومتر مسیر دوچرخه سواری اختصاصی بانوان احداث شود که در این میان مناطق۷،۵،۱۱ به ترتیب دارای بیشترین مسیر دوچرخه سواری ویژه بانوان هستند.

 

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->