جزئیات اجرای طرح حذف چهار صفر از پول ملی + فیلم (۱۳ مهر ۱۴۰۴) آسمان کشور پویاتر شد | سرمایه‌گذاری ۱۲.۴ همتی در صنعت هوایی در دولت چهاردهم قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۳ مهر ۱۴۰۴) | افت شدید قیمت‌ها بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۳ مهر ۱۴۰۴) | عبور پراید از ۵۰۰ میلیون هشدار اتحادیه طلا و جواهر مشهد درباره خریدوفروش طلای آب‌شده قاضی‌زاده هاشمی: وزارت جهاد کشاورزی قیمت مرغ را به‌درستی مدیریت نمی‌کند + فیلم سهولت در ضدعفونی و تهویه؛ چرا آب ژاول و ساید چنل استریم بهترین انتخاب هستند؟ شوک جدید به بازار | افزایش ۳۰ درصدی قیمت لپ‌تاپ قیمت سکه‌های پارسیان چقدر شد؟ (۱۳ مهر ۱۴۰۴) + جدول فتح قله ۲.۸ میلیون واحدی در بورس | رشد بیش از ۲ درصدی شاخص کل (۱۳ مهر ۱۴۰۴) شانس برنده شدن در قرعه‌کشی ایران خودرو چقدر است؟ (۱۳ مهرماه ۱۴۰۴) عرضه تجاری آیفون ۱۷ با قیمت نجومی ۲۸۰ میلیون تومانی آغاز شد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت و مرغ در مشهد اعلام شد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) + جدول افزایش تقاضا برای دارایی‌های امن | بیت‌کوین از ۱۲۵ هزار دلار عبور کرد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) مصرف ۴۰ درصد بنزین کشور در ۵ استان کشور | خراسان رضوی، دومین استان در مصرف بنزین کشور همایش بین‌المللی تجارت استان‌ها، در مشهد برگزار می‌شود | حمل‌ونقل، ظرفیت مهم خراسان رضوی در پیمان شانگهای کارگران شرکتی در انتظار تغییر وضعیت | چرا وعده‌های ساماندهی کارگران شرکتی عملی نمی‌شود؟ قیمت دلار در مشهد کاهش یافت (۱۳ مهر ۱۴۰۴) برنج با قیمت مصوب به دست مردم نمی‌رسد | چپاول مردم در غفلت ناظران بررسی قیمت امروز گل تازه و نگین زعفران (۱۳ مهر ۱۴۰۴) | هر کیلو گل زعفران چند؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) | افزایش قیمت کیوی، لیموشیرین، هلو و سیب زمان قرعه‌کشی ایران خودرو برای اولویت بندی دور هشتم (مهرماه ۱۴۰۴)  مشخص شد + جزئیات قیمت امروز دینار عراق، دینار کویت، لیر ترکیه و روپیه پاکستان در مشهد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) معیار دهک‌بندی خانوار‌ها و دریافت یارانه چیست؟ کاهش چشمگیر بیماری‌های دامی و رشد تولید گوشت در خراسان رضوی نرخ امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) ویدئو | اقدام بانک‌مرکزی برای جلوگیری از کلاهبرداری با چک تصمیم جدید درباره تغییر دستمزد کارگران | افزایش دستمزد بالاتر از نرخ تورم در دستور کار قرار گرفت؟
سرخط خبرها

جنجال گوشی‌های شیائومی بر بازار موبایل؛ گوشی ارزان شد؟

  • کد خبر: ۸۰۵۲۷
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۳
جنجال گوشی‌های شیائومی بر بازار موبایل؛ گوشی ارزان شد؟
بازار موبایل طی چند روز گذشته به دلیل افزایش تقاضای خرید برای دانش‌آموزان و همچنین خبر قفل شدن گوشی‌های شیائومی با تحولاتی همراه بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، با نزدیک شدن به زمان بازگشایی مدارس با توجه به اینکه فعلا آموزش به صورت غیر حضوری است، طبق روال باید تقاضا برای خرید گوشی و تبلت برای دانش آموزان افزایش یابد و این موضوع بازار موبایل را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

موضوع داغ دیگری که طی چند روز گذشته به شدت این بازار را تحت تاثیر قرار داده خبر از کارافتادن گوشی‌های شیائومی به‌علت تبعیت این شرکت از تحریم‌های ایالات متحده بوده که بسیاری از صاحبان این مدل گوشی‌ها را برای فروش روانه بازار کرده است.

طبق گزارش میدانی از بازار‌های موبایل تهران، طی دو روز گذشته مراجعات به این بازار‌ها افزایش یافته است، اما به گفته برخی مغازه داران بازار هنوز راکد است و تقاضای خرید کاهش یافته است.

در همین ارتباط یک فروشنده گوشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان تصریح کرد: با توجه به نیاز دانش آموزان به تبلت و موبایل برای آموزش غیرحضوری، شرایط امروز، آن بازاری نیست که فروشندگان انتظارش را داشتند و شلوغی لازم را ندارد.

درباره خبر قفل شدن گوشی‌های برند شیائومی در ایران و تاثیر آن بر بازار هم از چند فروشنده موبایل سوالاتی پرسیدیم که اغلب فروشندگان این خبر را تکذیب کردند و گفتند که این خبر بلافاصله بعد از انتشار توسط برند شیائومی تکذیب شده و این برند، ایران را از سایر کشور‌هایی که این اتفاق برایشان خواهد افتاد جدا کرده است.

به گفته فعالان بازار موبایل هم اکنون این محدودیت در کشور‌های لبنان و کوبا در حال رخ دادن است و برای ایران که یکی از خریداران اصلی این برند است اتفاقی نخواهد افتاد.

در این خصوص یک مغازه دار که به نوعی خود را نمایندگی رسمی این کمپانی معرفی می‌کرد نیز گفت: بعد از منتشر شدن این خبر افراد زیادی با نگرانی از اینکه گوشی‌هایی که دارند قفل شود، به صورت مداوم به تلفن‌های این فروشگاه زنگ زده و مسئله را جویا شده اند و بازار این مدل گوشی تحت تاثیر این خبر به هم ریخته است.

به گفته این فعال بازار موبایل طی دو روز گذشته مراجعه افراد برای فروش انواع گوشی مدل شیائومی افزایش یافته است.

در رابطه با نزدیک شدن به ایام بازگشایی مدارس و تاثیر آن بر بازار هم از فروشندگان سوالاتی پرسیدیم.

یکی از مغازه داران در این خصوص گفت: مردم استقبال کمی از گوشی‌های دست دوم نشان می‌دهند و ترجیحشان برای خرید گوشی برای فرزندشان گوشی‌های نو و آکبند است، مگر کسانی که واقعا توان لازم برای خرید گوشی نو را نداشته باشند.

او افزود: هر کسی برای فرزندش بنا به توان خودش خرید می‌کند، مثلا کسی که از توان خوبی برای خرید گوشی برخوردار است حتی تا ۲۰ میلیون تومان هم هزینه کرده است، اما اکثر والدین حداکثر تا پنج میلیون تومان برای خرید گوشی هزینه می‌کنند.

یک مغازه دار در خصوص خرید تبلت برای دانش آموزان گفت: خانواده‌ها در ابتدا تمایل به خرید تبلت برای فرزندشان دارند، چون کارایی آن را به دلیل صفحه بزرگتر و راحتی کار بیشتر، بهتر می‌دانند، اما با مشاوره‌هایی که از ما می‌گیرند و مقایسه‌هایی که بین قیمت‌ها انجام می‌دهند در نهایت ۸۰ درصد آن‌ها نظرشان تغییر می‌کند و به خرید گوشی تمایل پیدا می‌کنند.

در پایان توصیه‌ای که در این روز‌های کرونایی به مردم می‌توان داشت این است که حتما قبل از خرید گوشی و کالای دیجیتال مورد نیاز خود، مشخصات کالا را در سایت‌های معرفی این محصولات مشاهده و مقایسه کنند تا هم انتخاب دقیق تری داشته باشند و هم از شلوغی و ازدحام در این بازار‌ها به خاطر بیماری کرونا جلوگیری شود و مردم تنها برای نهایی کردن خرید خود به اینگونه اماکن مراجعه کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->