آمریکایی‌هایی که حامیان صلح معرفی شدند | برندگان بدنام جایزهٔ صلح نوبل شهادت یک مرزبان در درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر در مریوان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) تاکید سپاه بر تشکیل کمیته حقیقت‌یاب پرونده ربایش سردار متوسلیان شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۳۳۸ نفر رسید (۱۴ تیر ۱۴۰۴) واکنش معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور به انتقادات نسبت به نوع رفتار پزشکیان در دیدار‌های خارجی گلایه مضحک ترامپ به دلیل عدم دریافت جایزه صلح نوبل! طرح شناسایی مشمولان غایب و فراری از خدمت اعتراف یک رسانه عبری: نتانیاهو ماهانه ۱.۲ میلیارد برای ادامه بقایش به اسرائیل ضرر می‌زند تلگراف: ایران ۵ پایگاه نظامی اسرائیل را هدف قرار داد، اما سانسور شد فرماندار تایباد: پس از پایان جنگ ۱۲ روزه، بازگشت افغانستانی‌های خود معرف افزایش یافته است مدیرکل اتباع استانداری خراسان رضوی: در تلاشیم زمینه بازگشت داوطلبانه مهاجران افغانستانی غیرمجاز را فراهم کنیم نایب رئیس خانه احزاب: جنگ فرصتی برای حل اختلافات و رسیدن به وحدت است بروجردی: در صورت تجاوز مجدد اسرائیل به ایران، تاریخ پایان این رژیم غاصب به سر خواهدآمد فروشگاه‌های زنجیره‌ای در قلب اروپا فروش محصولات اسرائیلی را ممنوع کردند ادعای ترامپ: ایران غنی‌سازی اورانیوم را متوقف نکرده است شمقدری: بازگشت بیش از ۲۶ هزار افغانستانی ازطریق مرز دوغارون، فقط طی یک روز | نمی‌توانیم بگوییم همه جاسوس‌هایی که بازداشت شده‌اند، افغان بوده‌اند بقایی: هیچ فرد باوجدانی نمی‌تواند در برابر جنایت فاحش اسرائیل در زندان اوین سکوت کند + فیلم پاسخ پزشکیان به فضاسازی‌ها و گمانه‌زنی‌هایی درباره سفر به جمهوری آذربایجان حمایت جهاد اسلامی از پاسخ مثبت حماس به طرح پیشنهادی آتش‌بس غزه جنبش حماس پاسخ مثبت خود به طرح آتش بس را اعلام کرد نعیم قاسم: دفاع از وطن نیاز به اجازه گرفتن ندارد سخنگوی وزارت خارجه: از خشم مردم هیچ‌کس حتی جرئت صحبت درباره مذاکره و دیپلماسی را ندارد سفیر ایران در مالزی: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در محافظت از کشور‌های عضو کوتاهی کرده است پزشکیان: اکو نماد جدی دیپلماسی همسایگی است میزان تامین ارز امسال از ۱۳.۵ میلیارد دلار عبور کرد واکنش دختر سردار شادمانی به اظهارات رئیس پدافند غیرعامل: جاسوسی فراتر از واتساپ است سکوت عجیب وزارت خارجه در قبال روایت‌سازی غرب درباره مذاکره ایران و آمریکا
سرخط خبرها

حقوق‌های نجومی زیر ذره‌بین خانه ملت

  • کد خبر: ۸۰۷۷۴
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۷
  • ۱
حقوق‌های نجومی زیر ذره‌بین خانه ملت
نگاهی به چرایی تشکیل هیئت بررسی تحقیق و تفحص از حقوق‌های نامتعارف در مجلس.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ۱۹ مرداد سال جاری بود که مجلس شورای اسلامی در جلسه صحن علنی، با ۲۱۱رأی موافق، ۷رأی مخالف و ۵رأی ممتنع از مجموع ۲۳۴نماینده حاضر در جلسه، با گزارش کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس درخصوص تقاضای تعدادی از نمایندگان برای تحقیق و تفحص از «پرداخت و دریافت حقوق‌های نامتعارف و نجومی» موافقت کرد. در آن زمان، سیدمحمدرضا میرتاج الدینی در تشریح گزارش کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس درباره تقاضای تعدادی از نمایندگان برای تحقیق و تفحص از «پرداخت و دریافت حقوق‌های نامتعارف و نجومی»، گفته بود: «در اجرای ماده ۲۱۲ آیین نامه داخلی مجلس، در ابتدا اطلاعات واصله از دستگاه‌های اجرایی در مورخ ۲۲ دی ماه ۱۳۹۹ در اختیار متقاضیان تحقیق و تفحص قرار گرفت.

نظر به اظهار مورخ ۲۲ دی ماه ۱۳۹۹متقاضیان مبنی بر عدم کفایت اطلاعات ارائه شده کمیسیون، موضوع در جلسه رسمی مورخ ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ کمیسیون که با حضور ۱۷نفر حاضران از نمایندگان عضو کمیسیون، متقاضیان تحقیق و تفحص مطرح و پس از استماع نظرات طرفین، ضرورت انجام تحقیق و تفحص در موضوعاتی نظیر چرایی وجود پرداخت‌ها و دریافت‌های نامتعارف و نجومی در دولت و شرکت‌های وابسته و ناکافی دانستن اقدامات دولت در این زمینه، بی توجهی و غفلت دولت به ضرورت قانونی ایجاد سامانه حقوق و مزایا و علت بروز پدیده تجمل گرایی و اشرافیگری و عدم برخورد قاطع با این پدیده زشت، استنکاف دولت از اجرای قانون و عدم معرفی دریافت کنندگان و پرداخت کنندگان حقوق‌های نامتعارف به مراجع قضایی، عدم تعیین و مشخص نمودن سقف حقوق برای مدیران دولت و شرکت‌های وابسته و نهاد‌های عمومی و همچنین تعیین آخرین وضعیت دریافت کنندگان در مناصب دولتی و وابسته به دولت، شرکت‌ها و نهاد‌های عمومی را مورد توجه قرار دادند.» میرتاج الدینی همچنین میزان وجوه اعاده شده به خزانه و مبالغی که باید برگردد و خلأ‌های قانونی موجود در حقوق این موضوع را از دیگر دلایل تحقیق و تفحص برشمرده بود.

به دنبال این مصوبه پیشین مجلس، اعضای هیئت تحقیق و تفحص از حقوق‌های نجومی مشخص شدند. میرتاج الدینی در گفتگو با «ایسنا» درباره ترکیب هیئت تحقیق و تفحص از حقوق‌های نجومی گفت: طبق ماده ۲۱۲ آیین نامه داخلی مجلس اعضای هیئت رئیسه کمیته تحقیق و تفحص از دریافت و پرداخت حقوق‌های نجومی تعیین و بر اساس آن مالک شریعتی به عنوان رئیس انتخاب شد. همچنین غلامحسین رضوانی و بنده به عنوان نواب رئیس و احسان ارکانی به عنوان دبیر کمیته هیئت تحقیق و تفحص از دریافت و پرداخت حقوق‌های نجومی انتخاب شدیم.

بدین ترتیب، بهروز محبی نجم آبادی، مالک شریعتی، احسان ارکانی، غلامحسین رضوانی، سیدمحمدرضا میرتاج الدینی، روح ا... نجابت، جبار کوچکی نژاد، الیاس نادران، محسن زنگنه، مهرداد گودرزوند چگینی، حسینعلی حاجی دلیگانی و فتح ا... توسلی اعضای هیئت تحقیق و تفحص از حقوق‌های نجومی هستند. در همین رابطه، مالک شریعتی نیاسر، در صفحه شخصی خود در توئیتر، نوشت: ان شاءا... با بهره مندی از گزارش‌های مردمی، گزارش جامع و دقیقی در مهلت قانونی تقدیم خواهد شد. ‏طبق قانون، کار رسمی هیئت با ابلاغ احکام اعضا توسط رئیس محترم مجلس آغاز می‌شود؛ اما مطمئنم رئیس جمهور محترم، موضوع ‎حقوق نجومی استاندار ویژه منتخب سیستان وبلوچستان را شخصا بررسی و به وعده پاسخ گویی عمل خواهند کرد.

همچنین روح ا... نجابت، سخنگوی کمیسیون امورداخلی و شورا‌های مجلس در توئیتی نوشت: «رهبر معظم انقلاب: «ناتمام ماندن کارها، سؤال و اشکال ایجاد می‌کند و متأسفانه در موضوع ‎حقوق‌های نجومی نتیجه رسیدگی برای مردم روشن نشد و سؤالات در ذهن مردم باقی ماند.» در کنار دیگر اعضای هیئت تحقیق و تفحص درصددیم با روشن شدن ابعاد موضوع، کار ناتمام را تمام کرده و مانع تکرار تخلفات شویم.»

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۴
0
0
خودنمایندگان که نمونه بارزوعلنی نجومی که هیج جزوکهکشانی بگیران هستندکی می خوادبه اونهارسیدگی کنه حتمامدرس خیابانی زاهد۱۰۰میلیون حقوق بگیرکه به پاس نجومی چاپیدن بیت المال شداستاندارآنهم ازنوع ویژه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->