کشف ۶۰ میلیارد ریال سیگار غیرمجاز در مشهد دستگیری پاکستانی‌های گروگان‌گیر در ایران+ جزییات کشف ۳۰ کیلو و ۶۰۰ گرم مخدر «شیشه» در هنگ مرری تایباد (۹ تیر ۱۴۰۳) افزایش ۲۰ درصدی معاینات روانپزشکی در مراکز پزشکی قانونی کشور زندگی خیلی کوتاه است؛ ۸ موردی که واقعاً نباید نگران آن‌ها باشید آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی پایه‌های اول، هفتم و دهم از فردا (یکشنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۳) صحرایی: حذف تدریجی کنکور هویت واقعی را به مدرسه بازگرداند مردان میانسال روزانه ۳۰ دقیقه پیاده‌روی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (شنبه، ۹ تیر ۱۴۰۳) | تغییرات نامحسوس دما در مشهد نرخ‌های جدید بلیت هواپیما به‌زودی اعلام می‌شود راز شلیک مرگبار در باغ‌ویلای کلات فاش شد + عکس وزیر آموزش و پرورش برای توضیح درباره مطالبات معوقه معلمان به مجلس می‌رود نخ دندان یا خلال دندان، کدام یک بهتر است؟ روزانه ۶۰۰ بیمار در بخش اورژانس بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد پذیرش می‌شود خوابگاه ویژه دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد ایجاد شد خراسان‌رضوی آماده میزبانی از مسافران و زائران تابستانی از ابتدا تا نهم تیرماه ۱۴۰۳، شش نفر در سیل رودبار جان خود را از دست دادند
سرخط خبرها

چگونه ظرف‌های چدنی را در خانه نونوار کنیم؟

  • کد خبر: ۸۱۰۲۹
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۱
چگونه ظرف‌های چدنی را در خانه نونوار کنیم؟
ظروف آشپزخانه به مرور زمان براق بودن و کیفیت اولیه خود را از دست می‌دهند و داد می‌زنند که کهنه شده اند. اما در چنین مواقعی لازم نیست به سراغ خریداری نمونه‌های جدید بروید. با کمی تلاش و آگاهی می‌توانید همان ظروف قدیمی رو نونوار کرده و ظاهری بهتر به آن‌ها ببخشید.

به گزارش شهرآرانیوز، ظرف‌های چدنی از ظروف بسیار مقاوم و سالمی هستند که استفاده از آن‌ها در آشپزخانه برای پخت‌وپز بسیار توصیه می‌شود، ولی همین ظرف‌های زیبا پس از مدتی استفاده، ظاهری کهنه و سوخته پیدا و شما را مجبور به تعویض می‌کنند. البته ناگفته نماند راه‌هایی هم وجود دارد که بشود بدون صرف هزینه دوباره، آن‌ها را در خانه نونوار کرد. برای این منظور، به قدری مواد و وسایل نیاز دارید که معمولا آن‌ها را در همان آشپزخانه‌تان می‌توانید بیابید.

برای شروع، یک لایه فویل آلومینیمی را زیر میله‌های فر پهن کنید تا مواد آلوده فرتان را کثیف نکند. ظرف چدنی را به صورت پشت و رو، روی فویل قرار دهید. فر را روی حالت تمیزکنندگی بگذارید. اگر فر شما تنظیمات پاک‌کنندگی ندارد، آن را روی دمای ۴۲۵ درجه تنظیم و هر ۲ ساعت یک بار کنترل کنید. وقتی چرخه کامل و ظرف خنک شد، آن را از درون فر بیرون بیاورید.

ظرف چدنی را درون ظرف بزرگ‌تری بگذارید که به مقدار مساوی از آب و سرکه پر شده است. سپس به آن یک قاشق غذاخوری مایع ظرف‌شویی اضافه کنید و اجازه دهید ۳ ساعت داخل محلول باقی بماند. ظرف را از درون محلول بیرون بیاورید و خوب بشویید. باقی‌مانده کثیفی‌ها را با دستمال خوب پاک کنید و اگر لازم به تکرار شد، این‌کار را آن‌قدر انجام دهید تا ظرف به طور کامل تمیز شود.

اکنون ظرف آماده اضافه کردن یک لایه محافظتی است تا سطح آن یکدست و نچسب شود. برای این منظور، سراسر سطح ظرف، داخل، خارج و دسته‌ها را به روغن بادام‌زمینی آغشته کنید. سپس آن را به پشت روی میله‌های فر قرار دهید و بگذارید یک‌ساعت دیگر با حرارت ۳۵۰ درجه سانتی‌گراد داخل فر بماند. این فرایند سبب می‌شود حفره‌های ظرف باز و روغن خوب جذب آن شود. وقتی ظرف خنک شد، منافذ دوباره بسته خواهد شد و شما صاحب ظرفی شفاف و نو می‌شوید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->