سرپرست سفارت ایران در کابل: از هنر‌های تجسمی در افغانستان حمایت می‌کنیم + فیلم درخواست انجمن دوستی ایران و افغانستان برای توقف «رفتار تبعیض‌آمیز» علیه مهاجران محرومیت ۳۰۰ هزار کودک افغانستانی از آموزش به دلیل کاهش کمک‌های آمریکا هیئت طالبان برای شرکت در نمایشگاه «ایران اکسپو» عازم تهران شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بلومبرگ از تصمیم روسیه برای تقویت روابط خود با طالبان خبر داد قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراف یک فرمانده سابق طالبان به گروگان‌گرفتن روزنامه‌نگار آمریکایی قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) دروازه‌بان تیم ملی فوتسال افغانستان با گیتی پسند تمدید کرد بانک جهانی: اقتصاد افغانستان ۲.۵ درصد رشد داشته که از رشد جمعیتی این کشور کمتر است قیمت افغانی به تومان و دلار (چهار‌شنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست سفارت ایران در کابل از نگارستان ملی افغانستان بازدید کرد طالبان پخش تصاویر موجودات زنده را در بامیان هم ممنوع کردند تمایل ایران برای واردات گوشت از افغانستان تیم تأیید هویت با هدف زمینه‌سازی صدور تذکره الکترونیکی برای اتباع افغانستانی، به ایران می‌آید ظاهر قدیر معاون سابق پارلمان افغانستان به دستور آمریکا در کنیا بازداشت شد زن افغان‌تبار مسئول امور افغانستان در وزارت خارجه آمریکا کیست؟ قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در ۲۴ ساعت گذشته، نزدیک به ۹۰۰ خانواده از ایران و پاکستان به کشور بازگشته‌اند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در دور جدید واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان بیش از ۱۱ میلیون کودک واکسن دریافت می‌کنند ماجرای ضرب‌و‌شتم دانشجوی دانشگاه تهران در سفارت افغانستان چه بود؟
سرخط خبرها

یونیسف: ۱۰ میلیون کودک در افغانستان نیازمند کمک بشردوستانه هستند

  • کد خبر: ۸۱۰۵۸
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۴
یونیسف: ۱۰ میلیون کودک در افغانستان نیازمند کمک بشردوستانه هستند
صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد، حدود ۱۰ میلیون کودک در افغانستان به کمک‌ نیاز دارند و از کمبود مواد غذایی، دارو و آب آشامیدنی رنج می‌برند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از سایت شبکه خبری روسیا الیوم، سام مورت، مدیر ارتباطات یونیسف در افغانستان خاطرنشان کرد، حدود ۱۰ میلیون کودک در افغانستان به کمک‌های فوری بشر دوستانه نیاز دارند و کسانی که مسئول این اوضاع هستند بهای آن را خواهند پرداخت.

وی در ادامه افزود، کودکان به دلیل خشکسالی امکان دسترسی به آب قابل شرب ندارند و حتی از واکسیناسیون‌های ضروری بازمانده‌اند.

سام مورت همچنین تصریح کرد، تعداد زیادی از کودکان به دلیل سوء تغذیه در وضعیتی هستند که باید به بیمارستان منتقل شوند.

مدیر ارتباطات یونیسف در افغانستان همچنین تصریح کرد، در صورتی که این وضعیت به همین شکل ادامه یابد، یک میلیون کودک زیر پنج سال از کمبود شدید غذا رنج خواهند برد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->