پزشکیان بر تسریع در جمع‌آوری گاز‌های مشعل تاکید کرد سری جدید جنگنده‌های پیشرفته سوخو-۳۵ تحویل وزارت دفاع روسیه شد یک نماینده مجلس: اختلاف نظر همیشه وجود دارد، اما هدف همه ما تعالی جمهوری اسلامی ایران است وزرای خارجه ایران و قزاقستان بر تداوم رایزنی‌ها توافق کردند وزیر اطلاعات بر اجرای الزامات و ملاحظات پدافند غیرعامل تأکید کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن با رواج فرقه‌گرایی، به دنبال تضعیف باور‌های دینی مردم است شهادت روزانه ۱۰ فلسطینی از زمان آغاز آتش‌بس در غزه درخواست عجیب برنده صلح نوبل از آمریکا: به ونزوئلا حمله کنید وزیر کشور: از امنیتی‌کردن پدیده‌های اجتماعی باید پرهیز شود | نباید در انتخابات حق فرد یا حزبی ضایع شود آزادی بیان به سبک آمریکایی | کاخ سفید دسترسی خبرنگاران به دفتر مطبوعاتی را محدود کرد معاون وزیر کشور: تفویض اختیارات به استانداران موجب رشد و شکوفایی اقتصادی می‌شود رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند
سرخط خبرها

ژنرال آمریکایی به هدف‌گیری غیرنظامیان در افغانستان به جای داعش اعتراف کرد

  • کد خبر: ۸۱۰۶۰
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۸
ژنرال آمریکایی به هدف‌گیری غیرنظامیان در افغانستان به جای داعش اعتراف کرد
رئیس فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در خاورمیانه، سنتکام، با اعتراف به اینکه در حمله پهپادی آمریکا در کابل که ماه گذشته میلادی رخ داد، ۱۰ غیرنظامی از جمله هفت کودک کشته شدند، بابت این "اشتباه فجیع" عذرخواهی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری رویترز در این باره گزارش داده است که ژنرال فرانک مک‌کنزی، رئیس فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در خاورمیانه، سنتکام، در گفت‌وگو با خبرنگاران در شهر واشنگتن، تصمیم به انجام حمله پهپادی اخیر در پایتخت افغانستان را یک «اشتباه غم‌انگیز» دانست و معذرت‌خواهی کرد.

مقام‌های آمریکایی ۲۹ اوت (هفتم شهریور) اعلام کردند یک بمبگذار انتحاری را که با یک دستگاه خودرو مشکوک به سمت فرودگاه بین‌المللی کابل در حرکت بود، در عملیاتی با استفاده از پهپاد از پای در آورده‌اند. اما بعدا روزنامه نیویورک تامیز در گزارشی اعلام کرد فرد کشته شده در واقع یک امدادگر افغان بوده که به همراه خودروی پر از گالن‌های آب هدف قرار گرفته است رد این حمله ۱۰ تن از اعضای خانواده این امدادگر از جمله ۷ کودک کشته شدند.

با وجود برخی گزارش‌ها از کشته شدن غیرنظامیان در آن حمله، مقام‌های وزارت دفاع آمریکا از دقت حمله دفاع می‌کردند.

این حمله پهپادی حدود یک هفته پس از حمله انتحاری گروه داعش در نزدیکی فرودگاه کابل انجام شد. در حمله این گروه تروریستی، ده‌ها تن، از جمله ۱۳ تن از نیروهای نظامی آمریکایی، کشته شدند.

مک‌کنزی گفت: تحقیقات ما اکنون مشخص کرده که این حمله پهپادی یک اشتباه فجیع بوده است.

وی همچنین گفت، اکنون بر این باور است که بعید است آن افرادی که در این حمله کشته شدند، اعضای داعش خراسان یا تهدیدی علیه نیروهای آمریکایی بوده باشند. پنتاگون در حال بررسی اعطای غرامت به خانواده‌های قربانیان است.

کشته شدن این غیرنظامیان در این حمله پهپادی که خارج از افغانستان رخ داد، باعث مطرح شدن این سوال درباره حملات آتی مقابله با تروریسم آمریکا در افغانستان شد که گردآوری اطلاعات در آن و در پی خروج نیروهای آمریکایی متوقف شده است.

همچنین تایید کشته شدن غیرنظامیان باعث انتقادهای بیشتری به خروج بی نظم نیروهای آمریکایی از افغانستان شده که بزرگترین بحران را برای دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در پی داشته است.

ژنرال لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا گفته که این حمله پهپادی باعث کشته شدن آقای "احمدی" شده که برای یک گروه غیردولتی موسوم به " تغذیه و آموزش بین‌المللی" کار می‌کرد.

وی در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما اکنون می‌دانیم که هیچ ارتباطی بین آقای احمدی و داعش-خراسان وجود ندارد که فعالیت‌های او در آن روز کاملا بی ضرر بوده و به هیچ وجه مربوط به تهدیدی قریب‌الوقوع نیست که ما معتقد بودیم با آن روبرو هستیم. ما بابت این حمله عذرخواهی می‌کنیم و سعی خواهیم کرد از این اشتباه وحشتناک درس بگیریم.

در حالیکه به ندرت پیش می‌آید که مقامات ارشد پنتاگون از جمله وزیر دفاع ، شخصا از غیرنظامیانی که در حملات نظامی کشته شدند عذرخواهی کنند، ارتش ایالات متحده گزارش‌هایی از غیرنظامیان کشته شده در عملیات در سراسر جهان منتشر می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->