ویدئویی از ربات انسان‌نمای اطلس درحال کار با دوربین فیلم‌برداری ترامپ گوشی‌ها، کامپیوترها و تراشه‌ها را از تعرفه‌ها معاف کرد برای نخستین‌بار نوزادی با لقاح مصنوعی رباتیک و تحت کنترل هوش مصنوعی به‌ دنیا آمد درگذشت اکبر اعتماد پایه گذار صنعت هسته ای ایران واتساپ با چند قابلیت جدید آپدیت شد: نمایش افراد آنلاین گروه و زوم کردن در تماس‌ها صدای راه‌اندازی ویندوز ۹۵ به آرشیو صداهای ملی کتابخانه کنگره آمریکا اضافه شد + صوت چین در اقدامی تلافی‌جویانه تعرفه واردات کالا‌های آمریکایی را به ۱۲۵ درصد افزایش داد فواید غیرفعال کردن اینترنت طبق تحقیقات جدید: افزایش تمرکز، کاهش اضطراب و معکوس‌کردن فرآیند پیری! آیا ترامپ محصولات اپل را از تعرفه‌های سنگین معاف می‌کند؟ واکنش انجمن نجوم ایران به مشاهده شی نورانی مشکوک اسکن دیجیتالی پیشرفته جزئیات جدیدی از غرق‌شدن کشتی تایتانیک آشکار کرد خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست
سرخط خبرها

درباره توفیق موسیوند، چوپانی که مخترع قلب مصنوعی شد

  • کد خبر: ۸۱۲۷۴
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۱
درباره توفیق موسیوند، چوپانی که مخترع قلب مصنوعی شد
توفیق موسیوند، به چیزی دست یافت که بشر تصوری از آن نداشت؛ ابداع نخستین قلب مصنوعی. چه کسی تصور می‌کرد که روزی پسری چوپان با تلاش و کوشش خود بتواند رویایش را محقق کند؟

راستگو | شهرآرانیوز - او در سال ۱۳۱۵ در روستای ورکانه از توابع همدان به دنیا آمد. خانواده اش، خانواده پرجمعیتی بود و زندگی ساده‌ای داشتند. تا چهارده سالگی چوپانی می‌کرد. او عاشق درس خواندن بود و همین عشق باعث می‌شد که هر روز برای رفتن به مدرسه از ورکانه به همدان برود و سختی مسیر هرروزه را به جان بخرد. او خودش را خوش شانس می‌دانست که پدرش فرصتی برای تحصیل کردن او فراهم کرده بود، شانسی که خواهرانش از آن بی بهره بودند.

او در دوران جوانی اش آن قدر تلاش کرد تا توانست پس از دانش آموخته شدن از مهندسی کشاورزی، بورسیه دانشگاه آلبرتا کانادا را در رشته مهندسی مکانیک از آن خودش کند. روز‌های او صرف آموزش زبان می‌شد و شب هایش به ظرف شویی برای کسب درآمد و تأمین هزینه تحصیل می‌گذشت. او در کانادا با همسرش آشنا شد و با او ازدواج کرد و ثمره آن دو فرزند بود. بعد از آن با خانواده اش تصمیم گرفت که به اوهایو و ایالت کالیفرنیای آمریکا مهاجرت کنند.

او بعد از مهندسی به سراغ پزشکی می‌رود. در رشته پزشکی عمومی و پس از آن، تخصص قلب، شروع به تحصیل می‌کند. آنچه خوانیدی بخشی از زندگی دکتر توفیق موسیوند است که با سخت کوشی سعی داشت مهندسی را به پزشکی پیوند بزند. بعد از ۳ سال کار در انستیتو قلب از دکتر درخواست می‌شود تا سرپرستی تیم قلب مصنوعی را بر عهده بگیرد.

به این ترتیب توفیق موسیوند، همان چوپان روستایی، به چیزی دست یافت که بشر تصوری از آن نداشت؛ ابداع نخستین قلب مصنوعی. چه کسی تصور می‌کرد که روزی پسری چوپان با تلاش و کوشش خود بتواند رویایش را محقق کند؟ او حتی در آن سال‌های جوانی ناکامی و سختی زیادی را تجربه کرد، اما هرگز ناامید نشد. او می‌گوید همه می‌خواستند من معلم شوم، اما در آن آزمون رد شدم و با خدا دعوا کردم که چرا آن طور نشد، اما حالا حکمتش را متوجه شده ام.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->