یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سرپرست مجرد خانوار هم مشمول وام مستاجران می‌شود

  • کد خبر: ۸۱۳۰۳
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
سرپرست مجرد خانوار هم مشمول وام مستاجران می‌شود
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه برخی از شرایط نحوه پرداخت وام ودیعه مسکن تصمیم سلیقه‌ای بانک‌ها است، گفت: مدیریت بانک مرکزی باید برای رفع این مشکلات تصمیم بگیرد و بار‌ها درخواست کرده‌ایم که بانک مرکزی درباره پرداخت وام ودیعه مسکن یک رویه ثابت و یکسانی بین بانک‌ها در نظر بگیرد و ایجاد کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود محمودزاده درباره انتقادات به نحوه پرداخت وام ۷۰ میلیون تومانی کمک ودیعه مسکن و سخت‌گیری‌های بانک‌ها در ارایه آن به مستاجران اظهار داشت: ایراداتی درباره نرخ کارمزد، مدت زمان تقسیط، شرط و شروط پرداخت این وام و بحث شرایط ضامن مطرح شده، اما این مقرراتی است که نظام بانکی برای پرداخت وام کمک ودیعه در نظر گرفته و موضوعاتی نیستند که مورد نظر وزارت راه وشهرسازی باشد.

وی با بیان اینکه در تمام جلسات با بانک مرکزی تاکید ما بر این بود که این وام با حداکثر تساهل در اختیارات مردم و مستاجران قرار بگیرد، گفت: بیشترین انتقادات به بحث ضامن است که بار‌ها به بانک‌ها اعلام کردیم حداقل ضامن را برای پرداخت کمک ودیعه در نظربگیرند.

معاون مسکن و امور ساختمان با بیان اینکه در حال حاضر هر بانک عاملی با سلیقه خود و به شیوه خود نسبت به نحوه پرداخت وام ودیعه مسکن عمل می‌کند، ادامه د‌اد: مدیریت بانک مرکزی باید برای رفع این مشکلات تصمیم بگیرد و بار‌ها درخواست کرده‌ایم که بانک مرکزی درباره پرداخت وام ودیعه مسکن یک رویه ثابت و یکسانی بین بانک‌ها در نظر بگیرد و ایجاد کند.

محمودزاده در پاسخ به این سوال که بسیاری از متقاضایان وام کمک ودیعه مسکن نسبت به ارقام بالای اقساط این تسهیلات معترض هستند، تاکید کرد: آنچه که توصیب شده این است که مدت زمان تقسیط این وام برای مستاجران باید ۵ ساله و با کارمزد ۱۲ ساله باشد، اما متاسفانه برخی از بانک‌ها به صورت سلیقه‌ای مدت زمان اقساط را تا ۳۶ ماه کاهش دادند که این تصمیم داخلی آن بانک بوده وگرنه آنچه که به تصویب رسیده پرداخت اقساط در ۵ سال است که تمام بانک‌های عامل مکلف به رعایت این مصوبه هستند.

وی افزود: این ایرادات و انتقادات را در جلسات آتی که با بانک مرکزی برگزار می‌شود، مطرح می‌کنیم و البته مکاتباتی را هم مبنی بر رسیدگی به این موضوعات برای ارسال به بانک مرکزی آماده کرده ایم.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین با تاکید بر اینکه وام ودیعه مسکن شامل سرپرست مجرد خانوار هم می‌شود، گفت: سرپرست خانواری که مجرد است هم می‌تواند برای اخذ این وام درخواست کند و منعی برای پرداخت این تسهیلات به سرپرست مجرد خانوار وجود ندارد.

محمودزاده در پاسخ به این سوال که چرا برخی از بانک‌ها برای پرداخت این وام درباره سابقه مالکیت ملک متقاضی ایراد می‌گیرند و همین موضوع مانع اخذ این تسهیلات می‌شود، اظهار داشت: فرم «ج» قرمز با سابقه مالکیت دو مقوله جدا از هم هستند و در این باره تلاقی اطلاعات صورت می‌گیرد. فرم «ج» قرمز نشان می‌دهد که افراد از امکانات دولتی برای خرید مسکن استفاده کرده‌اند یعنی یا تسهیلات یارانه‌دار گرفته‌اند یا از زمین و آپارتمان دولتی استفاده کرده‌اند، اما بحث مالکیت مربوط به سابقه مالکیت مسکن افراد می‌شود.

وی ادامه داد: اعلام کرده‌ایم که شرط پرداخت وام کمک ودیعه مسکن داشتن سابقه ۵ سال سکونت در شهر مورد تقاضا به همراه اجاره نامه رسمی یا اجاره نامه ثبت شده در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات و دارای کد رهگیری است.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->