ویدئو | آتش در محل انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس فروکش کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | مشهد از فردا خنک می‌شود؛ با احتمال بارش باران طرح «مشهد، شهر امن»، گامی مهم در مسیر جذب گردشگر داخلی و خارجی سال ۱۴۰۳، سال تحول در خدمات‌رسانی به مسافران فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد امکان تغییر گروه آزمایشی و حوزه امتحانی داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ وجود ندارد هشدار پلیس فتا درباره جعل هویت در فضای مجازی آخرین آمار جان‌باختگان انفجار در بندر شهید رجایی + اسامی پیکرهای احرازهویت‌شده‌ (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم؟ جزئیات زمان‌بندی نقل‌وانتقالات دانشجویان اعلام شد سرکنسول‌ها و نمایندگان کشور‌های خارجی در مشهد به تماشای جاذبه‌های خراسان‌رضوی رفتند بلایای طبیعی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند چرا اندازه دور کمر با افزایش سن، بیشتر می‌شود؟ پیش‌بینی بارش باران و خنک‌ترشدن هوا در برخی استان‌ها از فردا (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوشیدنی‌های خانگی مؤثر در سم‌زدایی کبد توصیه به بانوان در سنین باروری: مشاوره بارداری بگیرید یاری انسان‌دوستانه | ارسال ۱۰۰ واحد خون از خراسان رضوی به بندرعباس پس از حادثه انفجار اسکله شهید رجایی سرانه مصرف سالیانه لبنیات در ایران، ۱۷۰ کیلوگرم کمتر از میانگین جهانی سقف و کف حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + میزان افزایش حقوق‌ها با اجرای متناسب‌سازی کمبود این ریزمغذی‌های حیاتی را جدی بگیرید سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی: پاسخ‌گویی فقط در اداره‌کل متمرکز نیست مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی: برای ایجاد ۱۱ هزار فرصت شغلی در سال ۱۴۰۴ هدف‌گذاری کرده‌ایم بازسازی صحنه قتل نوجوان دهه‌هشتادی | قتل «صالح» به هوا‌خواهی از «صالح» شنیده شدن صدای چندین انفجار از محل آتش سوزی در بندر شهید رجایی بندرعباس + فیلم فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل برون ‎شهری خراسان رضوی | حمل ونقل جاده ای، لبه  پرتگاه انتقال ۵ نفر از مصدومان حادثه انفجار بندرعباس به تهران (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
انتقاد نمانیده مجلس از نحوه سوخت گیری در پمپ بنزین‌ها

وزارت نفت بی سر و صدا سهمیه‌بندی سوخت را آغاز کرده است

  • کد خبر: ۸۱۵۷
  • ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۶
وزارت نفت بی سر و صدا سهمیه‌بندی سوخت را آغاز کرده است
عضو کمیسیون بودجه تاکید کرد: وزارت نفت با محدود کردن سوخت‌گیری به‌نوعی بی سر و صدا سهمیه‌بندی را آغاز کرده در حالی که در طرح اصلی احیای کارت سوخت، هیچ نوع محدودیت برای دارندگان کارت سوخت لحاظ نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد بائوج لاهوتی با اشاره به مشکلات پیش آمده برای مردم پس از احیای کارت سوخت، گفت: اگرچه استفاده از کارت‌های سوخت الزامی شده است، اما به دلیل عدم اجرای درست و اصولی این قانون و گذشت چند ماه شاهد سوختگیری دارندگان‌خودرو با کارت سوخت جایگاه‌داران هستیم و حتی سوخت‌گیری برای افراد دارای کارت نیز به ۲۰ لیتر محدود شده که این بی‌نظمی را باید ناشی از عدم اجرای صحیح طرح و برنامه اولیه در این رابطه دانست.

 

بالا رفتن خطر‌های جاده‌ای و ترافیک با محدود شدن سوخت‌گیری

 

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه صف‌های طویل پمپ بنزین‌ها -به دلیل سوخت‌گیری چند باره و محدودیت در سوخت‌گیری- ترافیک و اصراف انرژی را چندین برابر کرده است، افزود: افرادی که از طریق خودرو اشتغال و درآمدزایی دارند نیز با ۲۰ لیتر مجاز برای سوخت‌گیری نه تنها کارشان راه نمی‌افتد بلکه مجبور شده مسیری طولانی را در روز چند بار طی تا بتوانند به دفعات بیشتر سوخت‌گیری کنند که این مسئله بالا رفتن خطر‌های جاده‌ای، آلودگی هوا، ترافیک و صف‌های طویل جایگاه‌های سوخت را به دنبال دارد.

وی اضافه کرد: در جریان الزامی شدن استفاده از کارت سوخت دو موضوع سهمیه‌بندی و تحت‌شعاع قرار دادن رفاه شهروندان مشکلات متعددی را برای مردم ایجاد کرده است.

لاهوتی تاکید کرد: وزارت نفت با محدود کردن سوخت به‌نوعی بی سر و صدا سهمیه‌بندی را آغاز کرده است در حالی که در طرح اصلی احیای کارت سوخت هیچ نوع محدودیت برای دارندگان کارت سوخت لحاظ نشده است.

 

دولت باید بابت اقدام غیرقانونی محدود کردن سوختگیری پاسخگو باشد

 

به گفته عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، نمایندگان مجلس موضوع ایجاد محدودیت در هر مرحله سوخت‌گیری را دنبال می‌کنند و دولت و وزارت نفت باید بابت مشکلات ایجاد شده در پی این اقدام غیرقانونی پاسخگو باشند.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->