افزایش ۱۰ درصدی جمعیت سالمندی کشور ماجرای نقص فنی پرواز تهران-مشهد چیست؟ سختی های ترک سیگار | ماجرای یک جدایی سخت! ساقه‌های کوچک بامبو سخت‌گیری آموزش و پرورش در جذب معلم | دانشجومعلمان دوباره گزینش می‌شوند معلم برگزیده کشوری از خراسان رضوی، از مسیر موفقیتش می‌گوید | باید با نسل زِد ارتباط مؤثر داشته باشیم مرگ ۷ مادر براثر سقط جنین طی سال ۱۴۰۳ سیگار با رگ‌های بدنتان چه می‌کند؟ برنامه جدید آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت آموزشی دبستانی‌ها | بیش از ۳۲۰ هزار معلم در صف آموزش اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما و احتمال بارش تگرگ در نواحی مستعد درددل ۲۴ معلم نمونه کشور با وزیر آموزش و پرورش | از نحوه طراحی سؤالات امتحان نهایی تا رتبه‌بندی معلمان وظیفه اصلی معلم القای حس ارزشمندی به دانش‌آموز است جزایر خلیج‌فارس شناسنامه‌دار خواهند شد ماراتن شکستن ترافیک برای رسیدن به حوزه کنکور قول مساعد تأمین اجتماعی برای اجرای مرحله‌ی دوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دردسر‌های همسایگی با مدرسه | گلایه‌های شهروندان مشهدی از فعالیت مدارس در نزدیکی منازل آنها مشهد، شهر دوستدار سالمند می‌شود تداوم بارش در غرب، مرکز و شمال کشور (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پشت پرده درمان‌های تزریقی مفصلی دست بند پلیس مشهد بر دست ساکن خانه مرموز روند نگران‌کننده چاقی در کودکان و نوجوانان هشدار درباره آمپول مونجارو | داروی لاغری تقلبی
سرخط خبرها

خبری خوش از رتبه‌بندی معلمان در آستانه سال تحصیلی جدید

  • کد خبر: ۸۱۶۱۹
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۶
خبری خوش از رتبه‌بندی معلمان در آستانه سال تحصیلی جدید
سرپرست وزارت آموزش و پرورش، شب گذشته با حضور در برنامه «درانت‌های الوند»، ضمن گرامی داشت یاد معلمانی که در اثر کرونا جان خود را از دست داده اند از مجاهدت‌های معلمان و جلوه‌های ناب ایثار آنان قدر دانی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا کاظمی؛ شامگاه ۳۱ شهریورماه با حضور در برنامه «درانت‌های الوند»، ضمن گرامی داشت یاد معلمانی که در اثر کرونا جان خود را از دست داده اند، از مجاهدت‌های معلمان و جلوه‌های ناب ایثار آنان قدر دانی و اظهار کرد: تمام داشته‌های ما مدیون شهداست و باید آغاز سال تحصیلی و هفته دفاع مقدس را گرامی داشت.

وی افزود: کرونا خسارات زیادی به مجموعه کشور وارد کرد بخش‌های مختلف آسیب دیدند، اما آسیبی که به تعلیم و تربیت وارد کرد غیرقابل جبران است؛ آسیب‌های فردی و مهارت‌های ارتباطی که به دانش‌آموزان وارد شده است بی شمار است؛ بطوری که امروزه دانش‌آموزان از درک مهربانی محروم بوده و در آینده نیز یک گسست در تربیت نسل‌ها ایجاد خواهد کرد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: در دنیا، آخرین مکانی که بسته شد، مدرسه بود و اولین جای که باز شد، باز مدارس بودند و در حال حاضر در۱۱۰ کشور جهان آموزش حضوری دارند.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: شعار ما برای سال تحصیلی؛ تضمین سلامت، استمرار آموزش و ارتقای کیفیت به عنوان راهبرد کلان ماست و سلامتی دانش‌آموزان خط قرمز ماست.

وی افزود: واکسیناسیون معلمان به اتمام رسیده، واکسن اولیا و مربیان و رانندگان سرویس درحال انجام است و واکسیناسیون دانش‌آموزان نیز درحال آغاز است.

کاظمی ادامه داد: در الگوی طراحی شده برای استمرار آموزش، ۳ مسیر داریم که «مدرسه تلویزیونی ایران»؛ «آموزش در بستر فضای مجازی شاد) و «بازگشایی آرام و تدریجی با اطمینان از سلامت دانش‌آموزان» این مسیر‌ها هستند.

وی گفت: ۴۵ هزار مدرسه زیر ۷۵ نفر دانش‌آموز دارند که می‌توانند پروتکل‌ها را رعایت کنند و از این روی بازگشایی مدارس روستایی و عشایری را در گام اول آغاز خواهیم کرد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: گام دوم مدارس با جمعیت متوسط است که گروه بندی خواهند شد؛ بخشی مجازی و بخشی حضوری آموزش‌ها را دنبال خواهند کرد.

کاظمی با اشاره به این که از دهه آخر مهر و اوایل آبان می‌توانیم وارد فضای بازگشایی حضوری شویم، گفت: این اختیار به شورای مدرسه و منطقه سپرده شده و نحوه رعایت پروتکل‌ها به مدیران مدارس ابلاغ شده است.

وی گفت: این اطمینان را می‌دهیم با مشارکت اولیا و مربیان و همت مدیران مدارس، آرام آرام شادی و نشاط به مدارس و جامعه بازگردد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش در پایان از اجرای رتبه بندی خبرداد و گفت: اجرای رتبه بندی معلمان در آستانه سال تحصیلی جدید یک خبر خوش است و ما آمادگی داریم تا در چارچوب اعتبار پیش بینی شده، این طرح را اجرایی کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->