راهکارهایی برای صرفه‌جویی در مصرف کولرهای گازی در روزهای داغ تابستان | سرما در گرما وزیر آموزش و پرورش: راه شهیدان باید در زندگی ما متجلی شود ورود بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ معلم تازه‌نفس به مدارس خراسان رضوی در سال تحصیلی ۰۵-۱۴۰۴ خودرو‌های عازم اربعین با ۸۰ درصد تخفیف بیمه می‌شوند احیای تالاب بندعلیخان در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست هر ۷دقیقه یک ایرانی مبتلا به آلزایمر می‌شود تدوین طرح جامع و ملی مدیریت قاچاق حیات وحش در کشور (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نجات ایران با آب وارداتی؟ | سناریوی رفع بحران تا ۱۴۰۹ چه اشتباهاتی در تابستان به پوست آسیب می‌زند؟ آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پیگیری حقوق داوطلبان سمپاد اعلام آمادگی کرد | صدای مردم، لبیک مسئولان پرونده شهید هدایت‌الله دیده‌بان برای دستگیری ضارب سوم همچنان باز است زنگ خطر تابستانی برای دستگاه گوارش زندان، پایان بازی سارقان خشن گیم نت‌ها کشف ۱۶ میلیون لیتر سوخت قاچاق از کارت‌های مهاجر (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نحوه صحیح برخورد با کودکان و نوجوانان در دوران پساجنگ | آیا آگاهی‌بخشی سیاسی به کودک ضرورت دارد؟ واریز حقوق تیرماه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری‌بگیران آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | بازنشستگان حساب خود را چک کنند بیمارستان ام‌البنین(س)، قطب سلامت مادران و نوزادان در شرق کشور، ICU ندارد! بازنشستگان برای هزینه‌های روزمره خود به دنبال وام و تسهیلات بانکی هستند تأمین‌اجتماعی برای ایفای تعهدات خود به بازنشستگان و کارگران، باید منابع حق‌بیمه را به‌موقع دریافت کند آیا ارتقای درجه شغلی بر حقوق و مستمری بازنشستگی کارگران تأمین‌اجتماعی تاثیر دارد؟ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در انتظار واریز حقوق و مستمری (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | معوقات حقوق فروردین چه زمانی واریز می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر هوای خنک نباشند شیوه‌نامه جهش تحصیلی ۱۴۰۴ ابلاغ شد واریز هزار و ۶۸ میلیارد ریال به حساب اعضای صندوق فرهنگیان در ۳ ماه اول سال ۱۴۰۴ نرخ کاذب بلیت هواپیما، چالش جدی برای زائران اربعین مرمت کاخ اردشیر بابکان آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) چه تغییراتی در روش ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع در مدارس رخ داده است؟ (۲۹ تیر ۱۴۰۴) تخصیص ۷۰ درصدی اعتبارات آموزش و پرورش به مدارس شبانه‌روزی وضعیت کمبود معلم‌ در سال ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ چطور خواهد بود؟
سرخط خبرها

خبری خوش از رتبه‌بندی معلمان در آستانه سال تحصیلی جدید

  • کد خبر: ۸۱۶۱۹
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۶
خبری خوش از رتبه‌بندی معلمان در آستانه سال تحصیلی جدید
سرپرست وزارت آموزش و پرورش، شب گذشته با حضور در برنامه «درانت‌های الوند»، ضمن گرامی داشت یاد معلمانی که در اثر کرونا جان خود را از دست داده اند از مجاهدت‌های معلمان و جلوه‌های ناب ایثار آنان قدر دانی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا کاظمی؛ شامگاه ۳۱ شهریورماه با حضور در برنامه «درانت‌های الوند»، ضمن گرامی داشت یاد معلمانی که در اثر کرونا جان خود را از دست داده اند، از مجاهدت‌های معلمان و جلوه‌های ناب ایثار آنان قدر دانی و اظهار کرد: تمام داشته‌های ما مدیون شهداست و باید آغاز سال تحصیلی و هفته دفاع مقدس را گرامی داشت.

وی افزود: کرونا خسارات زیادی به مجموعه کشور وارد کرد بخش‌های مختلف آسیب دیدند، اما آسیبی که به تعلیم و تربیت وارد کرد غیرقابل جبران است؛ آسیب‌های فردی و مهارت‌های ارتباطی که به دانش‌آموزان وارد شده است بی شمار است؛ بطوری که امروزه دانش‌آموزان از درک مهربانی محروم بوده و در آینده نیز یک گسست در تربیت نسل‌ها ایجاد خواهد کرد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: در دنیا، آخرین مکانی که بسته شد، مدرسه بود و اولین جای که باز شد، باز مدارس بودند و در حال حاضر در۱۱۰ کشور جهان آموزش حضوری دارند.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: شعار ما برای سال تحصیلی؛ تضمین سلامت، استمرار آموزش و ارتقای کیفیت به عنوان راهبرد کلان ماست و سلامتی دانش‌آموزان خط قرمز ماست.

وی افزود: واکسیناسیون معلمان به اتمام رسیده، واکسن اولیا و مربیان و رانندگان سرویس درحال انجام است و واکسیناسیون دانش‌آموزان نیز درحال آغاز است.

کاظمی ادامه داد: در الگوی طراحی شده برای استمرار آموزش، ۳ مسیر داریم که «مدرسه تلویزیونی ایران»؛ «آموزش در بستر فضای مجازی شاد) و «بازگشایی آرام و تدریجی با اطمینان از سلامت دانش‌آموزان» این مسیر‌ها هستند.

وی گفت: ۴۵ هزار مدرسه زیر ۷۵ نفر دانش‌آموز دارند که می‌توانند پروتکل‌ها را رعایت کنند و از این روی بازگشایی مدارس روستایی و عشایری را در گام اول آغاز خواهیم کرد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: گام دوم مدارس با جمعیت متوسط است که گروه بندی خواهند شد؛ بخشی مجازی و بخشی حضوری آموزش‌ها را دنبال خواهند کرد.

کاظمی با اشاره به این که از دهه آخر مهر و اوایل آبان می‌توانیم وارد فضای بازگشایی حضوری شویم، گفت: این اختیار به شورای مدرسه و منطقه سپرده شده و نحوه رعایت پروتکل‌ها به مدیران مدارس ابلاغ شده است.

وی گفت: این اطمینان را می‌دهیم با مشارکت اولیا و مربیان و همت مدیران مدارس، آرام آرام شادی و نشاط به مدارس و جامعه بازگردد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش در پایان از اجرای رتبه بندی خبرداد و گفت: اجرای رتبه بندی معلمان در آستانه سال تحصیلی جدید یک خبر خوش است و ما آمادگی داریم تا در چارچوب اعتبار پیش بینی شده، این طرح را اجرایی کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->