شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

فروش و انتشار اوراق مشارکت برای ۳ پروژه بزرگ شهری مشهد

  • کد خبر: ۸۱۸۵۰
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۴
فروش و انتشار  اوراق مشارکت برای ۳ پروژه بزرگ شهری مشهد
سرپرست معاونت اقتصادی شهرداری مشهد از انتشار یک هزار و ۲۳۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای ۳ پروژه بزرگ شهری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی حاتمی، سرپرست معاونت اقتصادی شهرداری مشهد گفت: با وجود منابع محدود اوراق مشارکت در کشور و حجم بالای متقاضیان که سبب ایجاد روند پیچیده و طولانی در فرایند دریافت مجوز و انتشار اوراق مشارکت می‌شود، شهرداری مشهد موفق به اخذ مجوز انتشار ۱هزار و ۲۳۰میلیارد تومان اوراق مشارکت شد.

وی افزود: ضمن توجه مدیریت شهری به ارتقا خدمات و بهسازی شهر سر انجام موفق به انتشار و فروش اوراق مذکور شدیم که از این رقم ۷۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت جهت تکمیل فاز ۵ خط ۳ قطار شهری، ۳۰۰میلیارد تومان اوراق مشارکت جهت توسعه و تکمیل سامانه حمل و نقل درون شهری و ۲۳۰میلیارد تومان اوراق مشارکت جهت بازسازی و نوسازی بافت فرسوده اطراف حرم مطهر منتشر شد.

سرپرست معاونت اقتصادی شهرداری مشهد با اشاره به اینکه این اوراق ۴ ساله و مواعد پرداخت سود آن هر سه ماه یکبار است، بیان کرد: همزمان با پیگیری‌ها برای دریافت مجوز انتشار اوراق مشارکت، با بانک‌ها هم برای تعیین بانک عامل انتشار اوراق وارد مذاکره شدیم که در نهایت عاملیت و ضمانت انتشار اوراق مرتبط با طرح تکمیل فاز ۵ خط ۳قطار شهری و طرح توسعه و تکمیل سامانه حمل و نقل درون شهری به بانک صادرات و پذیره نویسی و بازارگردانی به شرکت تامین سرمایه سپهر واگذار شد. همچنین در این فرآیند از حمایت و ضمانت بانک شهر بهره‌مند شدیم.

همچنین بازسازی و نوسازی بافت فرسوده اطراف حرم مطهر نیز با عاملیت و ضمانت بانک ملی و پذیره نویسی و بازاگردانی صندوق سرمایه گذاری اختصاصی بازارگردانی سهم آشنا یکم به فروش رسید.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اوراق مذکور با اخذ مجوز بانک مرکزی و تعهد پرداخت ۵۰ درصد از اصل و سود توسط دولت در شعب بانک‌های صادرات و ملی برای فروش عرضه و به فروش رسید. در این انتشار دو اقدام برای نخستین بار صورت گرفت. اول انتشار اوراق برای تکمیل سامانه حمل و نقل درون شهری که منجر به تامین مالی بهینه و گسترش مد‌های حمل و نقل می‌شود و دوم انتشار اوراق برای بازسازی و نوسازی بافت پیرامون حرم مطهر امام مهربانی‌ها که برای نخستین بار با سهم ۵۰ درصدی دولت صورت می‌پذیرد که امیدواریم این توجه در سال‌های آتی نیز امتداد یابد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->