همسر آیت‌الله عبادی، امام جمعه سابق مشهد دارفانی را وداع گفت تصویب برنامه‌های رفاهی و ورزشی کارکنان شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۴ توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره بازگشت مهاجران و رابطه تهران_ کابل معاون اجتماعی شهرداری مشهد: یکی از دلایل اصلی طلاق، کمبود اطلاعات زوجین درباره مهارت‌های زندگی است شهردار مشهدمقدس: کار تیمی و تعامل، عامل تسهیل فرآیند‌های مدیریتی است مسئول سازمان بسیج شهرداری مشهد: روحیه بسیجی، می‌تواند بدون هیچ‌گونه وابستگی سیاسی در خدمت آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد حاجی‌بگلو: برای کمک به مدیریت شهر از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم| شرایطی نیست که بر اختلاف‌نظر‌ها تمرکز کنیم قصه شهرکی ۴۵ ساله در همسایگی «نخودک» مشهد واکنش رئیس شورای عالی استان‌های کشور به اظهارات عجیب عضو شورای شهر رشت درباره درخواست ترور پزشکیان اول مرداد، زمان آغازبه‌کار مجدد نمایشگاه بین‌المللی مشهد | بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان کشور به مشهد می‌آید قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: تمدید مهلت مصوبه مشوق‌ها و پروانه‌های ساختمانی بافت آبکوه تا پایان سال ۱۴۰۴+ فیلم اختصاص ۲۳ هزار میلیارد ریال برای مقابله با تنش آبی در خراسان رضوی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید با پول مردم، هیئت سکولار تغذیه شود رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: باوجود محدودیت‌ها، هیچ خدمتی را در شهر تعطیل نکردیم مناسب‌سازی ۴۵۰ بوستان در مشهد برای توانیابان | اختصاص ۱۲۳ میلیارد ریال برای بهبود زیرساخت‌های ویژه افراد دارای معلولیت در بوستان‌ها بعد از ۲۱ روز آلودگی، بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) حفاظت از درختان چنار خیابان کوهسنگی مشهد | کاشت ۱۰۰ اصله درخت روتبالی در این محور وزارت علوم خبر داد: پیگیری حقوقی ترور دانشمندان در مجامع بین‌المللی فرماندار مشهد تأکید کرد: ضرورت رعایت الگوی مصرف آب از سوی کشاورزان و واحد‌های تولیدی کاهش ۴۹ درصدی حجم ترافیک مشهد با احداث تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع)
سرخط خبرها

حوزه فرهنگ؛ پشتیبان پیشرفت اقتصادی مشهد

  • کد خبر: ۸۱۸۹۷
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۱
حوزه فرهنگ؛ پشتیبان پیشرفت اقتصادی مشهد
ایجاد معاونت فرهنگی در شهرداری‌های مناطق و پس از آن ایجاد این معاونت در ساختار‌های بالادستی و همچنین در حوزه ستادی، مهم‌ترین دستورکار ششمین جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد بود.

کوثر عادل ‌ | شهرآرانیوز؛ ایجاد معاونت فرهنگی در شهرداری‌های مناطق و پس از آن ایجاد این معاونت در ساختار‌های بالادستی و همچنین در حوزه ستادی، مهم‌ترین دستورکار ششمین جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد بود.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد در نشست این کمیسیون در این باره گفت: ایجاد معاونت فرهنگی را باید در مناطق شهرداری پیگیری کرد و این موضوع نباید به یک کارشناس منتهی شود. همچنین حضور این بازوی تأثیرگذار در شورای معاونان شهردار می‌تواند در پیشبرد برنامه‌های مناطق کمک کند.

حجت الاسلام حسن منصوریان با اشاره به اینکه کارکرد‌های فرهنگی در شهر باید تقویت شود، افزود: قرار است حوزه فرهنگی در شهرداری ارتقا یابد و توسعه موضوع‌های فرهنگی را دنبال کند. به همین نسبت جایگاه فعالان حوزه فرهنگی نیز باید رشد کند تا این افراد بودجه متناسب با ساختار را دریافت کنند و حرمتشان حفظ شود.

وی ادامه داد: فعالان فرهنگی باید با پستی درخور وارد حوزه فرهنگی شوند و بودجه و توزیع نیروی انسانی نیز براساس این پست‌ها تقسیم شود. منصوریان با اشاره به اینکه زیربنای اقدامات شورای ششم تقویت مسائل فرهنگی است، اظهار کرد: عملیات فرهنگی در این شورا برنامه‌ای تأثیرگذار، گسترده و ساختاری در حوزه شهری است؛ بنابراین باید ابزار، ساختار و امکانات با هم تناسب داشته باشند.

ارتقای جایگاه مدیران فرهنگ سرا‌ها

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این باره گفت: معاونان فرهنگی تبدیل به رئیس اداره شدند و زیرمجموعه معاونت اجرایی قرار گرفتند. بی شک این موضوع با برنامه گسترده شورای ششم در حوزه فرهنگی هم خوانی ندارد. فاطمه سلیمی با بیان اینکه برخی کارشناسان فرهنگی ما در جایگاه حقیقی شان قرار ندارند، افزود: فرهنگ سرا‌ها میدان عملیات فرهنگی ما هستند؛

بنابراین از معاونت برنامه ریزی شهرداری می‌خواهیم که جایگاه مدیران فرهنگ سرا‌ها ارتقا یابد. متأسفانه این موضوع حلقه گم شده‌ای در تشکیلات شهرداری است.

با ایجاد معاونت فرهنگی در مناطق موافقیم

معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد نیز در همین باره گفت: اینکه سازمان فرهنگی به معاونت فرهنگی تبدیل شود، با ساختار شهرداری در ارتباط است و به هم اندیشی با سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌های کشور نیاز دارد.

آیدا مهربان با بیان اینکه عارضه یابی در حوزه اجرایی بخش فرهنگی در دستورکار است، افزود: این موضوع که در مناطق باید معاونت فرهنگی وجود داشته باشد، پذیرفته است و ما نیز با تحقق آن موافقیم. با این حال، ایجاد این معاونت در حوزه ستادی با نگاه تک بخشی محقق نمی‌شود و کمک‌های شورا و شهرداری برای رایزنی با وزارت کشور ضروری است.

اثرگذاری حوزه فرهنگی در اقتصاد شهر

رئیس کمیسیون ویژه توسعه و بهسازی توس شورای اسلامی شهر مشهد در دستورکار دوم این نشست با عنوان طرح دریافت میزبانی نشست سازمان جهانی گردشگری، گفت: هدف از اجرای این طرح، فعال کردن حوزه سرمایه گذاری و اقتصاد با محوریت این نشست جهانی است.

مجید طهوریان عسکری با بیان اینکه حوزه فرهنگی می‌تواند در اقتصاد شهر تأثیرگذار باشد، افزود: در این راستا شهرداری‌های مناطق هم می‌توانند در بازه زمانی یک ماهه نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری خرد در منطقه برگزار کنند تا گلچین و خروجی این نمایشگاه را به نشست جهانی برسانیم. وی با اشاره به اینکه حوزه فرهنگ پشتیبان پیشرفت اقتصادی شهر است، بیان کرد: ما به عنوان یک شهر جهانی باید ثابت کنیم که با پایتخت کشورمان و حتی با هم ردیف‌های بین المللی می‌توانیم رقابت کنیم.

تدوین طرح میان مدت برای محله اسماعیل آباد

منصوریان، رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه در این نشست درباره دیگر دستور کار جلسه مبنی بر تدوین طرح میان مدت برای محله اسماعیل آباد و نیز نظارت بر فعالیت‌های اجرایی در این محله، گفت: شورای شهر به آبادانی مسجد ابوالفضلی در محله اسماعیل آباد کمک می‌کند و در ساخت مسجد نیز مشارکت خواهد کرد.

همچنین سلیمی، عضو هیئت رئیسه شورا در این باره گفت: از مردم این محله می‌خواهیم خودشان در ارائه طرح برای به ثمرنشاندن ۱۰ میلیارد تومان اعتبار محلات حاشیه شهر مشارکت کنند و همچنین با خیران شهریار ارتباط برقرار کنند. ما نیز در کمیته نام گذاری موضوع نام گذاری خیابان‌های این محله را پیگیری کردیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->