مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

چرا موج شوخی با کارنامه‌های قبولی کنکور ۱۴۰۰ به راه افتاده است؟

  • کد خبر: ۸۲۰۷۴
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۳
چرا موج شوخی با کارنامه‌های قبولی کنکور ۱۴۰۰ به راه افتاده است؟
حالا بهتر از هر زمان دیگری جوانان به این موضوع پی برده اند به همان اندازه که موفقیت در کنکور می‌تواند سرنوشت ساز تلقی شود، به همان اندازه نیز ناکامی می‌تواند به کامیابی و اقبال ختم شود.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز؛ از سال ۱۳۴۸ که نخستین سال برگزاری کنکور در ایران بود تا به امروز، کنکور همواره به عنوان یکی از رویداد‌های مهم علمی و فرهنگی کشور با توجه روبه رو بوده است. رویدادی که نه آن قدر دل چسب است که از آن به عنوان نظام پیشرفته‌ای برای ارزیابی علمی یاد کنیم و نه آن قدر معایبش پررنگ جلوه می‌کند که مقابله آن با فساد و تبعیض را نادیده بگیریم.

اهمیت جایگاه کنکور و ورود به دانشگاه و گذراندن تحصیلات آکادمیک در گذر سال ها، دستخوش تغییرات فراوانی شده است و عمده این تغییرات را می‌توان در نتایج انتخاب رشته سال ۱۳۹۹ مشاهده کرد. سالی که تنها ۵۲ درصد از شرکت کنندگان مجاز به انتخاب رشته، راهی دانشگاه شدند و باقی قید حضور در فضای دانشگاه را زدند. نتایج حیرت انگیز سال گذشته، اگرچه ریشه در عوامل متعددی داشت؛ اما به خوبی نشان داد که برداشت افراد از ماهیت کنکور، دیگر برداشت همیشگی نیست.

حالا بهتر از هر زمان دیگری جوانان به این موضوع پی برده اند به همان اندازه که موفقیت در کنکور می‌تواند سرنوشت ساز تلقی شود، به همان اندازه نیز ناکامی می‌تواند به کامیابی و اقبال ختم شود. میدان رقابت کنکور، دیگر میدان قطعی پیروزی افراد بااستعداد و باهوش محسوب نمی‌شود و اهمیت مقطع کارشناسی ارشد و دکتری برای علاقه‌مندان به تحصیلات آکادمیک، برکسی پوشیده نیست. دو مقطعی که از هدفمندی و جدیت بیشتری برخوردارند و در کنار افزودن علم، مهارت‌هایی نظیر سخنوری، پژوهش، مطالعات مستمر شخصی، دست به قلم بردن و... را نیز در افراد تقویت می‌کنند.

افرادی که از تحصیلات دانشگاهی به موفقیت دست پیدا می‌کنند، این تحصیلات را سرنوشت ساز قلمداد می‌کنند و در نقطه مقابل افرادی که از راه‌های دیگری به کامیابی رسیده اند، کنکور را دستمایه شوخی‌ها و طنز‌های خود قرار می‌دهند. مانند موجی که در چند روز اخیر و در شبکه‌های اجتماعی به راه افتاده است و افراد به کمک کارنامه‌های جعلی، با رتبه و رشته قبولی شوخی می‌کنند. این موج به راه افتاده است تا ارزش‌ها و باور‌هایی که همه چیز را در رقابت کنکور خلاصه می‌کند، به چالش بکشد.

آن‌ها از مهارت‌هایی به عنوان رشته نام می‌برند که در دنیای واقعی وجود ندارد و از دانشگاه‌هایی می‌نویسند که یا آرزوی بسیاری برای ادامه تحصیل هستند یا در دورافتاده‌ترین نقاط کشور وجود دارند. این طنز‌های چندلایه و برآمده از بطن جامعه، اگر تنها یک پیام داشته باشد، آن پیام این است که هنر لذت بردن از زندگی و دستیابی به پیروزی، مفهومی بسیار فراتر از موفقیت در یک آزمون است. اگرچه منکر اهمیت این آزمون نمی‌شویم، اما فراموش نکنید که نرسیدن به مطلوبی که در ذهن پرورش داده اید، هرگز مانع بهره وری علمی و تقویت مهارت‌های پایه‌ای شما نخواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->