ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

خطری که از کنار گوش کسب‌وکار‌های مجازی عبور کرد

  • کد خبر: ۸۲۱۰۲
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۹
خطری که از کنار گوش کسب‌وکار‌های مجازی عبور کرد
هفته گذشته بخشنامه‌ای از طرف بانک مرکزی منتشر شد که در صورت اجرایی شدن می‌توانست به منزله نابودی بخش زیادی از اکوسیستم کسب‌وکار‌های آنلاین و فروشگاه‌های اینترنتی باشد که در پلتفرم‌های مختلف فضای مجازی مشغول فعالیت هستند.

به گزارش شهرآرانیوز - هفته گذشته بخشنامه‌ای از طرف بانک مرکزی منتشر شد که در صورت اجرایی شدن می‌توانست به منزله نابودی بخش زیادی از اکوسیستم کسب‌وکار‌های آنلاین و فروشگاه‌های اینترنتی باشد که در پلتفرم‌های مختلف فضای مجازی مشغول فعالیت هستند.

داستان از این قرار بود که بر اساس بخشنامه بانک مرکزی، روزانه تنها امکان ۲۰ تراکنش واریز پول به صورت کارت‌به‌کارت برای هر فرد با کد ملی واحد وجود داشت.

در کنار سقف روزانه، در این طرح برای کارت‌به‌کارت‌های ماهانه هم سقف ۸۰ تراکنش برای هر فرد در نظر گرفته شده بود، دستورالعملی که با هدف کنترل تراکنش‌های مالی مشکوک و مبارزه با سایت‌های شرط‌بندی صادر شده بود و مسئولان بانک مرکزی قصد داشتند با یک حرکت، همه چالش‌های این حوزه را تا حد زیادی برطرف کنند. اما بیش از چند ساعت از اعلام این تصمیم نگذشته بود که نگرانی‌های زیادی درباره تأثیر آن بر کسب‌وکار‌های آنلاین مطرح شد. اجرا شدن این طرح به این معنا بود که اگر شما یک فروشگاه آنلاین اینترنتی دارید که مشتریانتان هزینه خدمات یا کالای شما را به صورت کارت‌به‌کارت پرداخت می‌کنند، ماهانه تنها می‌توانید ۸۰ مشتری داشته باشید.

اجرایی شدن چنین طرحی در عمل به معنی پایان کار بسیاری از کسب‌وکار‌های خرد بود که در بستر‌های مختلف مشغول فعالیت هستند. در واقع، در این میان کسب‌وکار‌هایی که به جای استفاده از درگاه پرداخت از کارت‌به‌کارت برای انتقال وجه و دریافت وجه کالا‌های خود استفاده می‌کردند، چاره‌ای جز حرکت به سمت گرفتن درگاه‌های پرداخت بانکی نداشتند، راه حلی که برای بخش زیادی از این مدل مشاغل عملی نبود و آن‌ها را با مشکلات فراوانی روبه‌رو و در عمل تعطیل می‌کرد.

البته خوشبختانه اعتراض‌ها به بخشنامه تازه بانک مرکزی اثرگذار بود و در روز‌های گذشته، روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد پیرو اخبار منتشرشده درباره محدودیت تراکنش‌های واریز به کارت، این محدودیت تاکنون از سوی هیچ بانکی اعمال نشده و بر اساس دستور ریاست کل بانک مرکزی در راستای حمایت از کسب‌وکار‌های خرد، مقرر شده است این موضوع بار دیگر مورد بررسی قرار بگیرد و رویه‌های بانک مرکزی به نحوی تعیین شود که نگرانی‌ای برای کسب‌وکار‌ها ایجاد نشود.

به مسئولان عزیز بانک مرکزی پیشنهاد می‌کنیم از این به بعد پیش از گرفتن تصمیم و بخشنامه‌کردن دستور‌های تازه، کمی فکر کنند و نتایج قانون‌های تازه‌ای را که می‌خواهند اجرا کنند بسنجند. شاید با این کار، همه‌چیز کمی بهتر اداره شده و نگرانی و اضطراب کمتری هم به مردم و کسب‌وکار‌های مختلف وارد شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->