اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

خطری که از کنار گوش کسب‌وکار‌های مجازی عبور کرد

  • کد خبر: ۸۲۱۰۲
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۹
خطری که از کنار گوش کسب‌وکار‌های مجازی عبور کرد
هفته گذشته بخشنامه‌ای از طرف بانک مرکزی منتشر شد که در صورت اجرایی شدن می‌توانست به منزله نابودی بخش زیادی از اکوسیستم کسب‌وکار‌های آنلاین و فروشگاه‌های اینترنتی باشد که در پلتفرم‌های مختلف فضای مجازی مشغول فعالیت هستند.

به گزارش شهرآرانیوز - هفته گذشته بخشنامه‌ای از طرف بانک مرکزی منتشر شد که در صورت اجرایی شدن می‌توانست به منزله نابودی بخش زیادی از اکوسیستم کسب‌وکار‌های آنلاین و فروشگاه‌های اینترنتی باشد که در پلتفرم‌های مختلف فضای مجازی مشغول فعالیت هستند.

داستان از این قرار بود که بر اساس بخشنامه بانک مرکزی، روزانه تنها امکان ۲۰ تراکنش واریز پول به صورت کارت‌به‌کارت برای هر فرد با کد ملی واحد وجود داشت.

در کنار سقف روزانه، در این طرح برای کارت‌به‌کارت‌های ماهانه هم سقف ۸۰ تراکنش برای هر فرد در نظر گرفته شده بود، دستورالعملی که با هدف کنترل تراکنش‌های مالی مشکوک و مبارزه با سایت‌های شرط‌بندی صادر شده بود و مسئولان بانک مرکزی قصد داشتند با یک حرکت، همه چالش‌های این حوزه را تا حد زیادی برطرف کنند. اما بیش از چند ساعت از اعلام این تصمیم نگذشته بود که نگرانی‌های زیادی درباره تأثیر آن بر کسب‌وکار‌های آنلاین مطرح شد. اجرا شدن این طرح به این معنا بود که اگر شما یک فروشگاه آنلاین اینترنتی دارید که مشتریانتان هزینه خدمات یا کالای شما را به صورت کارت‌به‌کارت پرداخت می‌کنند، ماهانه تنها می‌توانید ۸۰ مشتری داشته باشید.

اجرایی شدن چنین طرحی در عمل به معنی پایان کار بسیاری از کسب‌وکار‌های خرد بود که در بستر‌های مختلف مشغول فعالیت هستند. در واقع، در این میان کسب‌وکار‌هایی که به جای استفاده از درگاه پرداخت از کارت‌به‌کارت برای انتقال وجه و دریافت وجه کالا‌های خود استفاده می‌کردند، چاره‌ای جز حرکت به سمت گرفتن درگاه‌های پرداخت بانکی نداشتند، راه حلی که برای بخش زیادی از این مدل مشاغل عملی نبود و آن‌ها را با مشکلات فراوانی روبه‌رو و در عمل تعطیل می‌کرد.

البته خوشبختانه اعتراض‌ها به بخشنامه تازه بانک مرکزی اثرگذار بود و در روز‌های گذشته، روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد پیرو اخبار منتشرشده درباره محدودیت تراکنش‌های واریز به کارت، این محدودیت تاکنون از سوی هیچ بانکی اعمال نشده و بر اساس دستور ریاست کل بانک مرکزی در راستای حمایت از کسب‌وکار‌های خرد، مقرر شده است این موضوع بار دیگر مورد بررسی قرار بگیرد و رویه‌های بانک مرکزی به نحوی تعیین شود که نگرانی‌ای برای کسب‌وکار‌ها ایجاد نشود.

به مسئولان عزیز بانک مرکزی پیشنهاد می‌کنیم از این به بعد پیش از گرفتن تصمیم و بخشنامه‌کردن دستور‌های تازه، کمی فکر کنند و نتایج قانون‌های تازه‌ای را که می‌خواهند اجرا کنند بسنجند. شاید با این کار، همه‌چیز کمی بهتر اداره شده و نگرانی و اضطراب کمتری هم به مردم و کسب‌وکار‌های مختلف وارد شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->