بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل متعلق به کدام کشورهاست؟ قابلیت‌های جدیدی که در iOS ۱۸.۲ ارائه می‌شود محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معرفی شد چرا برخی از ویدئوهای اینستاگرام تار و بی‌کیفیت هستند؟ جواب پازل امروز میجر (دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳) چطور با هوش مصنوعی ترانه و موزیک فارسی بسازیم؟ + آموزش و لینک سایت واردات قانونی، قیمت‌های آیفون ۱۶ را منصفانه می‌کند جواب پازل امروز میجر (یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳) ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» پس از چهارسال تلاش، به فضا پرتاب می‌شوند بازدید معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری استان | آغاز ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد + فیلم آغاز فرایند ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور + فیلم پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از قابلیت جدید جست‌وجوی ChatGPT | معرفی رقیب قدرتمند برای موتور جستوی گوگل ویدئویی جدید از «اطلس»، ربات انسان‌نمای جدید بوستون داینامیکس نگرانی پنتاگون از ماهواره‌های جاسوسی جدید ایلان ماسک و رابطه‌اش با پوتین ویدیو تبلیغاتی روبوتاکسی (سایبرکب) تسلا | تصویری از آینده وان پلاس ۱۳ معرفی شد + مشخصات و قیمت جواب پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از هواپیمای مافوق‌صوت در چین | پروازی که در عرض ۹ دقیقه، شما را از مشهد به تهران می‌رساند قیمت احتمالی انواع آیفون ۱۶ در ایران بعد از آزادشدن رجیستری + جدول اپل از مک بوک پرو ۲۰۲۴ رونمایی کرد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

خطری که از کنار گوش کسب‌وکار‌های مجازی عبور کرد

  • کد خبر: ۸۲۱۰۲
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۹
خطری که از کنار گوش کسب‌وکار‌های مجازی عبور کرد
هفته گذشته بخشنامه‌ای از طرف بانک مرکزی منتشر شد که در صورت اجرایی شدن می‌توانست به منزله نابودی بخش زیادی از اکوسیستم کسب‌وکار‌های آنلاین و فروشگاه‌های اینترنتی باشد که در پلتفرم‌های مختلف فضای مجازی مشغول فعالیت هستند.

به گزارش شهرآرانیوز - هفته گذشته بخشنامه‌ای از طرف بانک مرکزی منتشر شد که در صورت اجرایی شدن می‌توانست به منزله نابودی بخش زیادی از اکوسیستم کسب‌وکار‌های آنلاین و فروشگاه‌های اینترنتی باشد که در پلتفرم‌های مختلف فضای مجازی مشغول فعالیت هستند.

داستان از این قرار بود که بر اساس بخشنامه بانک مرکزی، روزانه تنها امکان ۲۰ تراکنش واریز پول به صورت کارت‌به‌کارت برای هر فرد با کد ملی واحد وجود داشت.

در کنار سقف روزانه، در این طرح برای کارت‌به‌کارت‌های ماهانه هم سقف ۸۰ تراکنش برای هر فرد در نظر گرفته شده بود، دستورالعملی که با هدف کنترل تراکنش‌های مالی مشکوک و مبارزه با سایت‌های شرط‌بندی صادر شده بود و مسئولان بانک مرکزی قصد داشتند با یک حرکت، همه چالش‌های این حوزه را تا حد زیادی برطرف کنند. اما بیش از چند ساعت از اعلام این تصمیم نگذشته بود که نگرانی‌های زیادی درباره تأثیر آن بر کسب‌وکار‌های آنلاین مطرح شد. اجرا شدن این طرح به این معنا بود که اگر شما یک فروشگاه آنلاین اینترنتی دارید که مشتریانتان هزینه خدمات یا کالای شما را به صورت کارت‌به‌کارت پرداخت می‌کنند، ماهانه تنها می‌توانید ۸۰ مشتری داشته باشید.

اجرایی شدن چنین طرحی در عمل به معنی پایان کار بسیاری از کسب‌وکار‌های خرد بود که در بستر‌های مختلف مشغول فعالیت هستند. در واقع، در این میان کسب‌وکار‌هایی که به جای استفاده از درگاه پرداخت از کارت‌به‌کارت برای انتقال وجه و دریافت وجه کالا‌های خود استفاده می‌کردند، چاره‌ای جز حرکت به سمت گرفتن درگاه‌های پرداخت بانکی نداشتند، راه حلی که برای بخش زیادی از این مدل مشاغل عملی نبود و آن‌ها را با مشکلات فراوانی روبه‌رو و در عمل تعطیل می‌کرد.

البته خوشبختانه اعتراض‌ها به بخشنامه تازه بانک مرکزی اثرگذار بود و در روز‌های گذشته، روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد پیرو اخبار منتشرشده درباره محدودیت تراکنش‌های واریز به کارت، این محدودیت تاکنون از سوی هیچ بانکی اعمال نشده و بر اساس دستور ریاست کل بانک مرکزی در راستای حمایت از کسب‌وکار‌های خرد، مقرر شده است این موضوع بار دیگر مورد بررسی قرار بگیرد و رویه‌های بانک مرکزی به نحوی تعیین شود که نگرانی‌ای برای کسب‌وکار‌ها ایجاد نشود.

به مسئولان عزیز بانک مرکزی پیشنهاد می‌کنیم از این به بعد پیش از گرفتن تصمیم و بخشنامه‌کردن دستور‌های تازه، کمی فکر کنند و نتایج قانون‌های تازه‌ای را که می‌خواهند اجرا کنند بسنجند. شاید با این کار، همه‌چیز کمی بهتر اداره شده و نگرانی و اضطراب کمتری هم به مردم و کسب‌وکار‌های مختلف وارد شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->