تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم
سرخط خبرها

۱۴ درصد از ایرانی‌ها «اصلا» تمایلی به زدن واکسن کرونا ندارند + دلایل و نمودار (۶ مهر ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۸۲۱۱۱
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۱
  • ۱
۱۴ درصد از ایرانی‌ها «اصلا» تمایلی به زدن واکسن کرونا ندارند + دلایل و نمودار (۶ مهر ۱۴۰۰)
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا): عدم تمایل به دریافت واکسن در گروه سنی زیر ۵۰ سال (۱۷ درصد) به طرز قالب توجهی بیش از گروه سنی بالای ۵۰ سال (۷ درصد) است.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق اعلام مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)؛ ۱۴/۲ درصد از شهروندان بالای ۱۸ سال گفته‌اند اصلاً تمایلی به زدن واکسن کرونا ندارند.

عدم تمایل به دریافت واکسن کرونا در میان گروه‌های مختلف، متفاوت است:

♦ مردان (۱۷.۲ درصد) بیشتر از زنان (۱۱.۳ درصد) گفته‌اند تمایلی به واکسن زدن ندارند.

♦ عدم تمایل به دریافت واکسن در گروه سنی زیر ۵۰ سال (۱۷ درصد) به طرز قالب توجهی بیش از گروه سنی بالای ۵۰ سال (۷ درصد) است.

♦ مجردها (۱۷.۸ درصد) بیش از متأهل‌ها (۱۳.۴ درصد) گفته‌اند رغبتی به دریافت واکسن ندارند.

♦ عدم تمایل به دریافت واکسن در میان افراد فاقد تحصیلات دانشگاهی ۱۵.۷ درصد و در بین افراد دارای تحصیلات دانشگاهی ۱۱.۳ درصد است.

♦ عدم تمایل به دریافت واکسن کرونا در بین افرادی که ساکن مراکز استان‌ها هستند ۱۴.۷ درصد، شهرهای کوچکتر ۱۵.۱ درصد و روستاها ۱۲.۳ درصد است.

۱۴درصد از ایرانی‌ها «اصلا» تمایلی به زدن واکسن کرونا ندارند + دلایل و نمودار (۶ مهر ۱۴۰۰)

دلایل عدم تمایل به دریافت واکسن کرونا از سوی شهروندان

از کسانی که گفته‌اند تمایلی به دریافت واکسن ندارند در یک سؤال باز پرسیده شد «به چه دلیل تمایل به زدن واکسن ندارید؟» نتایج به شرح زیر است:

اعتماد نداشتن به واکسن‌های کرونا (۳۰.۱ درصد)

ترس از عواقب ناشی از تزریق واکسن (۲۹.۴ درصد)

مشکلات شخصی (۹.۴ درصد)

عدم احساس نیاز به واکسن (۶.۱ درصد)

مشکلات جسمی (۳.۶ درصد)

نداشتن وقت (۳.۲ درصد)

در دسترس نبودن واکسن مورد علاقه در کشور (۲.۲ درصد)

سایر دلایل؛ علتی ندارد، علاقه ندارم، دلایل شخصی و ... (۱۰.۱ درصد)

۴۴/۳ درصد شهروندان به کاهش آمار ابتلا و مرگ‌ومیر ناشی از کرونا تا پایان سال جاری کاملاً امیدوارند یا به آن امید زیادی دارند

از پاسخگویان پرسیده شد «با توجه به شرایط موجود تا چه حد امیدوارید تا پایان سال ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا در ایران کاهش پیدا کند؟»

۱۸.۹ درصد پاسخگویان گفته‌اند به کاهش ابتلا و مرگ‌ومیر تا پایان سال کاملاً امیدوارند، امیدواری ۲۵.۴ درصد پاسخگویان در این خصوص زیاد است و ۲۸.۶ درصد تاحدودی امیدوارند. ۸.۳ درصد پاسخگویان گفته‌اند به کاهش آمار ابتلا و مرگ‌ومیر کرونا تا پایان سال اصلاً امیدوار نیستند و ۱۵.۳ درصد امید کمی دارند. ۳.۶ درصد پاسخگویان به این سؤال پاسخ نداده‌اند.

۱۴ درصد از ایرانی‌ها «اصلا» تمایلی به زدن واکسن کرونا ندارند + دلایل و نمودار (۶ مهر ۱۴۰۰)

از کسانی که هنوز برای دریافت واکسن نوبت به آن‌ها نرسیده است پرسیده شد «فکر می‌کنید چه زمانی برای واکسن زدن نوبت به شما خواهد رسید؟»

۷۱/۴ درصد حدس می‌زنند که تا پایان پاییز نوبت به آن‌ها خواهد رسید. ۶.۶ درصد گمان می‌کنند واکسیناسیون آن‌ها تا پایان سال و ۱.۳ درصد گمان می‌کنند این کار در سال بعد انجام شود. ۴.۵ درصد پاسخگویان فکر می‌کنند برای واکسن زدن هیچوقت نوبت به آن‌ها نخواهد رسید. ۱۶.۲ درصد پاسخگویان به این پرسش پاسخی نداده‌اند.

شایان ذکر است در نظرسنجی تیرماه ایسپا ۲۶.۴ درصد گفته بودند فکر می کنند هیچ وقت نوبت واکسن زدن آن ها نخواهد رسید که این میزان در نظرسنجی اخیر به ۴.۵ درصد رسیده است.

۱۴ درصد از ایرانی‌ها «اصلا» تمایلی به زدن واکسن کرونا ندارند + دلایل و نمودار (۶ مهر ۱۴۰۰)

نظرسنجی ۲۱ تا ۲۵ شهریور ۱۴۰۰ در سطح ملی اجرا شده است. اطلاعات نظرسنجی با در نظرگرفتن جمعیت بالای ۱۸ سال کشور با نمونه ۱۵۸۱ نفر به شیوه تلفنی گردآوری شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
0
0
این یعنی حدود 85 درصد واکسن زدن یا مایلند بزنند. پس ایمنی جمعی مدنظر، ایجاد میشه. پس کاری به کار کسایی که نمی خوان بزنند نداشته باشین.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->