انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی
سرخط خبرها

واکسیناسیون برای استفاده از خدمات عمومی الزامی می‌شود

  • کد خبر: ۸۱۹۰۶
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۷
واکسیناسیون برای استفاده از خدمات عمومی الزامی می‌شود
با گذشت چند هفته از نخستین زمزمه‌های الزامی شدن ارائه کارت واکسیناسیون برای دریافت خدمات عمومی، حالا وزیر بهداشت به طور رسمی این خبر را اعلام کرده است.

مریم شیعه زاده‌ | شهرآرانیوز؛ با گذشت چند هفته از نخستین زمزمه‌های الزامی شدن ارائه کارت واکسیناسیون برای دریافت خدمات عمومی، حالا وزیر بهداشت به طور رسمی این خبر را اعلام کرده است. به زودی خدمات عمومی نظیر استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی، تنها برای افرادی مقدور است که کارت واکسیناسیون به همراه داشته باشند. در آینده‌ای نه چندان دور حضور در اماکن عمومی نظیر استخرها، استادیوم ها، کلاس‌های دانشگاه، رستوران ها، هتل ها، باشگاه‌های ورزشی و... نیازمند کارت واکسیناسیون کووید-۱۹ است.

وزیر راه و شهرسازی نیز از راه اندازی سامانه‌ای می‌گوید که به صورت هوشمند، سفر برای افراد واکسینه شده را مجاز می‌داند و ممنوعیت‌ها و محدودیت‌ها را به شرط رعایت آیین  نامه ها، برای آن‌ها نادیده می‌گیرد. طبق آخرین آمار منتشر شده تا پایان شهریورماه، ۱۴ میلیون و ۴۱۶ هزار نفر هر دو دز واکسن کووید-۱۹ را دریافت کرده اند و ۳۱ میلیون و ۳۵۸ هزار نفر دیگر نیز دز اول را تزریق کرده اند و به زودی نوبت به دز دوم آن‌ها می‌رسد.

طبق این آمار می‌توان گفت ۳/۱۷ درصد جمعیت ۸۳ میلیون نفری ایران با تزریق دو دز واکسن، در برابر کرونا واکسینه شده اند و با سرعت گرفتن روند واکسیناسیون، پیش بینی می‌شود که به زودی این آمار با افزایش در خورملاحظه‌ای همراه شود. با این حال هنوز هم در برخی از نقاط کشور، استقبال کمی از واکسن شده است و به اطلاع رسانی و آگاهی بخشی دقیقی نیاز دارد که افراد را برای دریافت واکسن، ترغیب کند. موجی که از فواید واکسیناسیون عمومی برای تحقق فردایی بهتر و کاهش اثرات منفی کووید -۱۹ بر زندگی مردم بگوید و باور‌های غلط و ساده انگارانه درباره واکسیناسیون را از بین ببرد.

مدت هاست که گزینه‌هایی نظیر الزامی شدن واکسن برای کارمندان دولت و واکسیناسیون خانه به خانه مطرح می‌شود، اما تا زمانی که مردم به این باور نرسند که برای رهایی از همه گیری کرونا به چیزی فراتر از ماسک زدن و فاصله گذاری اجتماعی نیاز است، نمی‌توان به مؤثر بودن هیچ یک از این طرح‌ها امید داشت. بازنشر شایعات درباره واکسن‌های کووید-۱۹، مقایسه مداوم اثربخشی آن‌ها با یکدیگر، دلسرد کردن مردم از تأثیر واکسن بر آمار ابتلا و مرگ و میر در برخی کشور‌ها و... از سوی رسانه‌ها جای تأسف دارد و آنچه امروز به آن نیاز داریم، عزمی سراسری برای فرهنگ سازی درباره واکسیناسیون است.

اکنون افرادی که به طور کامل واکسینه شده اند می‌توانند برای انجام سفر‌های خارج از کشور، به نشانی اینترنتی vcr.salamat.gov.ir مراجعه و در کمتر از ۲۴ ساعت، کارت بین المللی دیجیتال دریافت کنند. صدور این کارت به صورت رایگان و با دو زبان فارسی و انگلیسی انجام می‌شود و در همه کشور‌ها اعتبار دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->