مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

کرونا هم نتوانست آلودگی هوا را به فراموشی بسپارد

  • کد خبر: ۸۲۲۰۲
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۹
کرونا هم نتوانست  آلودگی هوا را به فراموشی بسپارد
فصل دیدن تصاویر دودی و پرغبار و وهم آلود؛ فصل پیداکردن کانون‌های گردوغبار که هرسال مدتی همه می‌افتند دنبالش، ولی بعد در بهار و تابستان یادشان می‌رود، تا اینکه پاییز و زمستان دوباره سرمی رسد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فصل دیدن تصاویر دودی و پرغبار و وهم آلود؛ فصل پیداکردن کانون‌های گردوغبار که هرسال مدتی همه می‌افتند دنبالش، ولی بعد در بهار و تابستان یادشان می‌رود، تا اینکه پاییز و زمستان دوباره سرمی رسد. چندروز پیش در مشهد گردوغباری بلند شد که توانست حتی پنجره چندجداره را سوراخ کند و به خانه‌ها بریزد. این اتفاق چندین ساعت رفت وآمد را با مشکل همراه کرد.

تورج همتی، مدیرکل محیط زیست استان خراسان رضوی، همچنان و بعد از سال‌ها جلوگیری از ایجاد چنین پدیده‌هایی را نیازمند برنامه‌ای مدون و طولانی مدت دانسته و گفته است: «با این وضعیتی که اکنون در آن قرار داریم، نمی‌توانیم برای جلوگیری از گردوغبار کاری انجام دهیم. زیرا این کار نیازمند برنامه‌ای درازمدت، چشم انداز مشخص، راهبرد اصولی و منابع مالی و اعتباری است.» البته روشن نیست باید چقدر این مدت به درازا بکشد تا او و همکاران به گمان خودشان برنامه‌ای برای «دیپلماسی گردوغبار» تهیه کنند و آن را با دیگر همکارانشان به اجرا بگذارند. فارغ از مشکلات مدیریتی و اینکه سازمان محیط زیست به شهروندان درباره بلندشدن گردوغبار هشدار‌های لازم را داده بوده یا نه، مشکلات دیگری هم باعث این اتفاق می‌شود.

طبق گزارش‌ها پارسال میزان بارندگی یک سوم کم شده است و پوشش سبز گیاهی هم تقریبا دیگر وجود ندارد. در نتیجه، میزان فرسایش خاک به اندازه‌ای افزایش پیدا می‌کند که با کوچک‌ترین تحریکی، خاک بلند می‌شود و به شکل خیزش گردوغبار شهر‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

از طرفی، در پایتخت هم وضعیت بغرنج و «بنفش» گزارش می‌شود. سازمان هواشناسی گفته وضعیت از حالت ناسالم به حالت «بنفش» رسیده و این یعنی شاخص کیفیت هوا بین ۲۰۱ تا ۳۰۰ است و حتی احتمال دارد این عدد افزایش پیدا کند و به وضعیت سیاه هم کشیده شود.

نخستین موج پاییزی آلودگی هوا درحالی آغاز شده است که خوشبختانه مدارس به صورت آنلاین برگزار می‌شوند، اما هنوز دیگر گروه‌ها در معرض خطر جدی قرار دارند. البته پیش بینی‌های سازمان هواشناسی نشان می‌دهد که موج نخست آلودگی هوای پاییزی دیری نمی‌پاید و تا دوشنبه از شهر‌های کشور خارج می‌شود تا باد و رگبار‌های پراکنده جای آن را بگیرد. به ظاهر پاییز امسال گرم‌تر و کم بارش‌تر از همه پاییز‌های ۵سال گذشته خواهد بود و این یعنی باید در انتظار موج‌های دیگر آلودگی هوا در آسمان کلان شهر‌های کشور در هفته‌های پیش رو بود.
آلاینده‌ها آسمان ۵کلان شهر کشور را آلودند و استان‌های تهران و البرز بی کیفیت‌ترین هوای کشور را دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->