عربستان حملات رژیم اسرائیل به سوریه را محکوم کرد حل اختلافات توزیع قیر رایگان و بررسی بیمه رانندگان اسنپ در کمیسیون عمران مجلس اعضای هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس معرفی شدند | انتخاب مجدد «آقاتهرانی» به عنوان رئیس گفت‌وگوی ترامپ و زلنسکی درباره حمله به روسیه تایید شد دادستانی تهران علیه یک نماینده تهران در مجلس اعلام جرم کرد اتحادیه اروپا علیه ایران تحریم‌های جدید اعمال کرد (۲۴ تیر ۱۴۰۴) سفر دو روزه هیئت امنیتی رژیم صهیونیستی به قاهره پایان یافت ۱۲ نفر در بمباران البقاع لبنان به شهادت رسیدند (۲۴ تیر ۱۴۰۴) دیدار پزشکیان با خانواده شهید مجتبی رضیئی قطر: مذاکرات آتش‌بس غزه ادامه دارد عراقچی: اقدام آمریکا در تجاوز به ایران، خیانت به دیپلماسی بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: بین رانندگان و مدیران تاکسی‌های اینترنتی رابطه کارگری و کارفرمایی برقرار نیست وزیر خارجه پاکستان در دیدار با عراقچی دیپلماسی را تنها راه عملی برای کاهش تنش دانست درخواست وزیر خارجه از اعضای شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی استاندار خراسان رضوی: امسال ازطریق آزمون استخدامی، ۱۵۰ نفر به کارکنان استانداری و فرمانداری‌ها اضافه می‌شوند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد رسماً آغاز‌به‌کار کرد انتشار برای اولین بار | گفت‌وگو با سردار شهید حاجی زاده درباره مسیر پیشرفت صنعت موشکی ایران + فیلم خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری، در دستور کار کمیسیون اقتصادی مجلس اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس انتخاب شدند | «میثم ظهوریان»، نماینده مردم مشهد، دبیر کمیسیون شد تدارک تظاهرات گسترده معترضان به سفر ترامپ، در انگلیس ضرورت احیای نگاه ملی برای تأمین نیاز‌های زائران مشهد قدردانی وزیر خارجه از سازمان همکاری شانگهای به دلیل حمایت از ایران سخنگوی وزارت امور خارجه: در هر روند دیپلماتیک مرتبط با پرونده هسته‌ای ایران، چین می‌تواند نقش آفرینی سودمند داشته باشد موشن‌گرافی | این قصه قهرمان دارد و قهرمان این قصه #ایران است وزیر خارجه فرانسه: اگر توافق نشود، تروئیکای اروپا مکانیسم ماشه را فعال می‌کند وزیر کشور: همبستگی مهم‌ترین عامل ناکامی دشمن بود دروزی‌های سوریه چه کسانی هستند؟
سرخط خبرها

آینده سیاسی لاریجانی و روحانی چه می شود؟

  • کد خبر: ۸۲۲۱۰
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۸
  • ۱
آینده سیاسی لاریجانی و روحانی چه می شود؟
حسن روحانی و علی لاریجانی روسای سابق قوای مقننه و مجریه این روز‌ها چه می‌کنند و آینده سیاسی‌ آنها چه خواهد شد؟ برخی صحبت از حذف سیاسی این دو چهره می‌کنند و برخی دیگر معتقدند این دو چهره به سمت عزلت سیاسی پیش خواهند رفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هنوز تکلیف جایگاه بعدی حسن روحانی معلوم نیست و گمانه‌ها نیز در این باره بسیار است. گروهی باور دارند که او حداقل تا مدتی حاشیه نشین خواهد شد و برخی دیگر نیز حضور در مجمع تشخیص مصلحت نظام را که تقریبا مقصد همه بازنشستگان سیاسی است، جایگاه بعدی او می‌دانند.

اما وضعیت برای علی لاریجانی متفاوت است؛ او همچنان مشاور رهبر معظم انقلاب و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است. لاریجانی با وجود مخالفانی که داشت و دارد، یک شخصیت مهم در معادلات سیاسی کشور است؛ حتی این روز‌ها که چندان ظهور پررنگی در عرصه سیاست ندارد.

غلامرضا نوری، نماینده مجلس، درباره آینده سیاسی علی لاریجانی و حسن روحانی که اکنون در سکوت خبری به سر می‌برند و اینکه این گوشه نشینی، همیشگی خواهد بود یا خیر، به «ایلنا» گفت: من به تازگی با ایشان ارتباط نداشته ام که از آخرین وضعیت مطلع باشم یا اگر احتمالا تصمیمی اخذ شده است، از آن اطلاع پیدا کنم، اما این دو نفر شخصیت‌های مهم، تأثیرگذار و محبوب جامعه هستند و من معتقدم که روزبه روز بر محبوبیتشان اضافه می‌شود. براساس مسئولیت شرعی و ملی که این دو نفر دارند، بعید می‌دانم کناره گیری کنند و در حاشیه بنشینند. حتما با توجه به احساس مسئولیتی که ما در آن‌ها سراغ داریم، در مواقع لزوم به صحنه می‌آیند و جامعه را قطعا کمک می‌کنند.

سخنگوی فراکسیون مستقلین ولایی در پاسخ به این سؤال که لاریجانی یا روحانی برای ادامه فعالیت در عرصه سیاسی تصمیم به تشکیل حزب دارند یا خیر، بیان کرد: مشخصا پرس وجو نکرده ام، ولی باتوجه به روحیات و سلیقه‌ای که از این دو نفر سراغ دارم، مطمئن هستم در مقابل آلام مردم و مشکلات جامعه بی تفاوت نمی‌نشینند و فعال می‌شوند، اما نمی‌دانم که حتما در قالب حزب خواهد بود یا نه و نمی‌توانم در این باره اظهار نظر کنم.

از سوی دیگر،  حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا، به «باشگاه خبرنگاران جوان» گفت: بعید است علی لاریجانی بخواهد ادامه دهنده مسیر حسن روحانی باشد و احتمالا او به همان مجمع تشخیص مصلحت خواهد رفت. حسن روحانی هم باید پاسخگوی عملکرد هشت ساله دولت خود باشد. دبیرکل حزب سبز با اشاره به احتمال تأسیس حزب سیاسی توسط علی لاریجانی گفت: بعید می‌دانم که آقای لاریجانی دارای روحیات دبیرکلی حزب و وارث آقای هاشمی باشد، اما عمدتا احزابی که با دولت‌ها روی کار می‌آیند با کنار رفتن دولت‌ها هم از صحنه خارج می‌شوند.

عزت ا... یوسفیان ملا، فعال سیاسی نزدیک به علی لاریجانی، در گفتگو با «برنا»، درباره حزبی که طی گمانه زنی‌ها با محوریت علی لاریجانی در حال شکل گیری بود، بیان کرد: اصلا ایشان چنین بنایی ندارند و در این باره اصلا صحبتی نشده است.

علی صوفی، دبیرکل حزب پیشرو اصلاحات، نیز در گفتگو با «باشگاه خبرنگاران جوان»، در پاسخ به این سؤال که اکنون حسن روحانی در کجا مشغول است، بیان کرد: او پیشتر در مجمع تشخیص، ساختمانی برای خود تأسیس کرد که محل مناقشه با شورای شهر تهران هم بود و باعث شد که همه تصور کنند محل استقرارش برای دوران پس از ریاست جمهوری بوده است، اما این امر بستگی به این دارد که نظر مقام معظم‌رهبری درباره به کارگیری روحانی در مجمع تشخیص چه باشد.

محمدعلی پورمختار، فعال سیاسی اصولگرا، با بیان اینکه علی لاریجانی همیشه کار را با صبر دنبال می‌کند، درباره نامزدی علی لاریجانی در انتخابات مجلس سال ۱۴۰۲ یا ریاست جمهوری ۱۴۰۴ به «دیده بان ایران» گفت: با شناختی که دارم، بعید می‌دانم آقای لاریجانی برای انتخابات مجلس دوازدهم حضور پیدا کند، اما برای انتخابات ریاست جمهوری همچنان داعیه خواهد داشت که وارد این عرصه شود.

وی افزود: هم اکنون آقای علی لاریجانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشاور مقام معظم رهبری است؛ بنابراین عملا در عرصه سیاسی کشور حضور دارد. از این رو می‌تواند در عرصه سیاسی کشور خیلی مؤثر باشد و از این جایگاه استفاده سیاسی خودش را ببرد.

حال باید دید که در  نهایت، بخت و اقبال برای حسن روحانی و علی لاریجانی چه سرنوشتی را رقم خواهد زد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۷
0
0
به نظرمن علی لاریجانی درمجمع تشخیص مصلحت نظام هم نباید جایگاهی داشضته باشد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->