شهادت ۳ نیروی پلیس در پی حادثه تروریستی در چابهار (۲۱ تیر ۱۴۰۴) سولاریوم چه خطراتی را برای پوست ایجاد می‌کند؟ نتایج آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان هفته اول شهریور اعلام خواهد شد هشدار سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات قطره‌های چشمی در فضای مجازی اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۱ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس کمیسیون آموزش مجلس: تعویق آزمون استخدامی آموزش‌ و پرورش منتفی است توصیه‌های تغذیه‌ای برای بهبود وضعیت افراد گرمازده لبنیات غیرپاستوریزه، عامل اصلی انتقال بیماری‌های مشترک انسان و حیوان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۱ تیر ۱۴۰۴) | ۳ روز رگبار باران و رعد و برق در ۱۶ استان هنگام گزش مار و عقرب، کدام کارها را نکنیم؟ حکم اعدام عامل اصلی پرونده تجاوز و قتل «نیان» دختربچه بوکانی، در ملأعام اجرا شد (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) دستگیری سارقان خوار بار فروشی‌های مشهد افزایش اضطراب زنان باردار هم‌زمان با جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل هشدار سازمان غذا و دارو نسبت به ۹ فرآورده غیرمجاز مراقبت از مو و پوست در بازار جان باختن ۴ نفر در حادثه واژگونی خودرو در محور فرخشهر به بروجن (۲۰ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر در نزاع جمعی در نیشابور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ثبت جهانی غارهای پارینه‌سنگی خرم آباد در فهرست میراث جهانی یونسکو زلزله ۴.۱ ریشتری نهبندان در خراسان جنوبی را لرزاند (۲۰ تیر ۱۴۰۴) گسترده‌ترین گرمای تابستانی در راه کشور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| نقص فنی مینی‌بوس در مشهد حادثه آفرید نهمین دوره ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان آغاز شد (۱۹ تیر ۱۴۰۴) +جزئیات ماجرای حادثه انفجار در یکی از برج‌های منطقه چیتگر تهران چه بود؟ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) پرداخت معوقات ۱۴ هزار میلیاردی فرهنگیان بازنشسته در دوران جنگ مراقب باشید خُلقتان گرمازده نشود | هوای گرم به‌جز جسم، خلق‌وخو را هم متأثر می‌کند ابلاغ دستورالعمل بازگشایی موزه‌ها و اماکن تاریخی پس از جنگ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) بازدید وزیر آموزش و پرورش از محل برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد مراقب جاسوسی های موساد در قالب مشاوره پزشکی باشید نماینده صلیب سرخ جهانی در ایران: از تلاش‌ها و شجاعت نیرو‌های امدادی ایران قدردانی می‌کنم تأکید وزیر میراث فرهنگی بر تبدیل صنایع دستی گلستان به برند جهانی
سرخط خبرها

زنان باردار کدام واکسن کرونا  را تزریق کنند؟

  • کد خبر: ۸۲۳۲۱
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۵
  • ۱
زنان باردار کدام واکسن کرونا  را تزریق کنند؟
همه مادرانی که بیش از ۱۲ هفته از بارداری شان می‌گذرد، می‌توانند برای تزریق واکسن سینوفارم اقدام کنند و خیالشان از مراحل پیش رو راحت باشد.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز؛ در هفته‌ای که گذشت، واکسیناسیون مادران باردار به یکی از خبر‌های داغ روز تبدیل شده بود. وزیر بهداشت اعلام کرد که واکسن‌های فایزر در راه است و ویژه مادران باردار.

حالا با گذشت چند روز از وعده وزیر بهداشت و توصیه‌های سخن گوی ستاد مبارزه با کرونا درباره تزریق واکسن، واردات آن منتفی شده است و سینوفارم برای مادران تجویز می‌شود. شرکت سینوفارم اگرچه تاکنون مقاله‌ای درباره تزریق واکسن برای مادران باردار منتشر نکرده و جزئیاتی هم اعلام نکرده است، اما با این حال در کشور‌های زیادی سینوفارم برای مادران باردار تزریق شده و نتیجه خوبی در پی داشته است.

ممکن است نتایج بالینی و آزمایشگاهی واکسن‌های کووید ۱۹ اندکی با یکدیگر متفاوت باشد، اما هیچ کدام دلیل قطعی برتری یک واکسن بر واکسن دیگر نیست؛ محیط آزمایش واکسن، افراد شرکت کننده، سویه ویروس تحت آزمایش و... بی شک تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند. واقعیت این است که میان واکسن‌های موجود برای مقابله با کووید ۱۹ تفاوت چندانی وجود ندارد و همه این واکسن ها، اثربخش خواهند بود، اما سؤال اصلی اینجاست که کدام گروه از مادران باردار به واکسیناسیون نیاز قطعی دارند.

همه مادرانی که بیش از ۱۲ هفته از بارداری شان می‌گذرد، می‌توانند برای تزریق واکسن سینوفارم اقدام کنند و خیالشان از مراحل پیش رو راحت باشد. در این بین تزریق واکسن کویید ۱۹ برای برخی از مادران ضروری است و مادرانی که در مراکز بهداشتی و درمانی شاغل هستند، باید برای گذراندن دوره بارداری ایمن‌تر واکسینه شوند. مادرانی که بارداری دوقلویی یا چندقلویی را تجربه می‌کنند نیز در گروه‌های حساس قرار دارند و مادرانی هم که سن بالای ۳۵ سال دارند، بهتر است برای دریافت واکسن به مراکز بهداشت مراجعه کنند.

در کنار همه این‌ها اگر مادر بارداری را می‌شناسید که بیماری زمینه‌ای دارد یا اعضای خانواده او در محیط‌های پرمخاطره حضور دارند، به عنوان مثال در محیط‌های درمانی مشغول به کار هستند؛ آن‌ها را برای انجام واکسیناسیون تشویق کنید. پیش‌تر نیز تزریق واکسن آنفلوانزا برای مادران باردار همواره توصیه می‌شد و علت آن نیز ضعف سیستم ایمنی بدن در دوره بارداری بود.

در شرایط کنونی نیز، استفاده واکسن سینوفارم یا هر واکسن دیگری برای مقابله با ویروس کرونا، برای مادران باردار توصیه می‌شود و این اقدام، تأثیری بر فرایند رشد و سلامت جنین ندارد. در نقطه مقابل، اما ابتلای مادران به کرونا، به ویژه در هفته‌های پایانی؛ می‌تواند به زایمان زودرس و عوارض این چنینی منجر شود. مادران باردار با واکسیناسیون خود، سلامت جنینشان را تضمین می‌کنند و عوارض کوتاه مدت واکسن برای آن‌ها نیز نظیر دیگر افراد، شامل؛ تب زودگذر، بدن درد یا تورم در قسمت تزریق واکسن خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۱
0
0
اگر اتفاقی افتاد این خانم گردن میگیره
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->