مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

آشنایی با میان‌وعده‌های سالم

  • کد خبر: ۸۲۴۱۱
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۴
آشنایی با میان‌وعده‌های سالم
یک متخصص علوم تغذیه گفت: مصرف میان‌وعده سالم در طول روز از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که می‌تواند از نوسانات انسولین و قند خون طی روز جلوگیری می‌کند و باعث کاهش دریافت غذا و کنترل اشتها در وعده‌های غذایی اصلی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر شیما عبدالهی افزود: توصیه می‌شود افراد سه میان‌وعده در بین وعده‌های غذایی اصلی مصرف کنند.

وی افزود: انواع سبزیجات می‌توانند از بهترین میان‌وعده‌ها باشد به‌خصوص در افراد شاغل که فرصت کمتری برای تهیه و مصرف میان‌وعده دارند، آماده‌سازی سبزیجاتی نظیر هویج و کرفس و یا خیار می‌تواند یک انتخاب غذایی سالم به شمار رود و فرد را از انواع ویتامین‌های موجود در آن بهره‌مند سازد.

وی با اشاره به اهمیت میوه‌ها، ادامه داد: مصرف میوه‌ها به دلیل محتوای قند موجود در آن‌ها باید کنترل شده (روزانه ۴ عدد میوه متوسط) در طی روز باشد.

وی افزود: به منظور سهولت مصرف میوه و سبزیجات توصیه می‌شود این اقلام به صورت شسته و ضدعفونی‌شده در یخچال قرار بگیرد تا در زمان مصرف در دسترس باشند.

عبدالهی با بیان اینکه میوه‌های خشک را نیز می‌توان به عنوان میان‌وعده سالم در نظر گرفت، اضافه کرد:، اما به دلیل ازدست‌دهی آب، محتوای قند در هر واحد افزایش می‌یابد، بنابراین میوه تازه انتخاب بهتری است.

وی به ارزش غذایی دانه‌ها هم اشاره و اعلام کرد: انواعی از دانه‌های خام نظیر بادام درختی، فندق، گردو و.. می‌تواند انتخاب مناسبی برای میان‌وعده باشد، اگرچه با توجه به محتوای بالای چربی موجود در دانه‌ها، توصیه می‌شود میزان مصرف آن با مشورت با متخصص تغذیه مشخص شود.

این متخصص ادامه داد: نان سبوس‌دار با توجه به محتوای قند ساده پایین و محتوای بالای انواع ویتامین‌های گروه B و فیبر، می‌تواند یک جایگزین مناسب برای انواعی از بیسکوئیت باشد.

وی افزود: نکته قابل توجه این است که برخی بیسکوییت‌های موجود با عنوان بیسکوییت‌های رژیمی حاوی قند و چربی قابل توجهی هستند و به عنوان مصرف روتین توصیه نمی‌شود.

عبدالهی در بخش دیگری از توصیه‌های خود به شکلات تلخ نیز اشاره و اعلام کرد: توصیه می‌شود افرادی که عادت به صرف چای در روز دارند به جای مصرف انواع شکلات و یا قند از شکلات تلخ استفاده کنند.

به گفته وی این ماده غذایی به دلیل محتوای بالای آنتی‌اکسیدانی می‌تواند از میان‌وعده‌های سالم به شمار رود، با این حال اگر طعم تلخ آن مورد پسند نباشد می‌توان انواع توت خشک و یا کشمش را جایگزین کرد، البته این مواد غذایی خالی از قند نیستند و مصرف آن‌ها باید با محدودیت همراه شود.

 

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->