یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند
سرخط خبرها

دارویی که خطر بستری و مرگ بیماران کرونایی را ۵۰ درصد کاهش می‌دهد

  • کد خبر: ۸۲۵۵۵
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۷
دارویی که خطر بستری و مرگ بیماران کرونایی را ۵۰ درصد کاهش می‌دهد
تازه‌ترین نتایج بررسی‌های کلینیکی و آزمایشگاهی روی یک قرص ضد ویروس نشان داده است که استفاده از آن، خطر بستری شدن در بیمارستان یا مرگ بر اثر ابتلا به ویروس کرونا را به نصف کاهش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این آزمایش‌ها، این قرص که "مولنوپیراویر" نام دارد روزانه دو نوبت به بیماران مبتلا به کرونا داده شده است.

شرکت داروسازی "مرک" در آمریکا می‌گوید: نتایج آزمایش تا حدی امیدبخش بوده که ناظران بیرونی خواستار پایان یافتن زودهنگام این آزمایش شده‌اند.

شرکت مرک قرار است ظرف دو هفته آینده از سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا مجوز اضطراری برای این داور درخواست کند.

دکتر آنتونی فاوچی، مشاور ارشد درمانی و بیماری‌های عفونی در ایالات متحده، این نتیجه را خبر خوبی خوانده، اما تاکید کرده که تا زمانی که این دارو تصویب نشده، باید محتاطانه با آن برخورد کرد.

اولین داروی خوراکی کرونا

اگر مولنوپیراویر مجوز سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا را کسب کند، اولین داروی ضدویروس خوراکی برای مقابله با کوید-۱۹ خواهد بود.

این قرص ابتدا برای درمان بیماری آنفلوآنزا تولید شده بود و طوری طراحی شده که با دستکاری در کد‌های ژنتیکی ویروس، مانع انتشار آن در بدن بیمار شود.

نتیجه آزمایش روی ۷۷۵ بیمار نشان داده است:

- ۷.۳% از کسانی که از این دارو استفاده کرده‌اند در بیمارستان بستری شده‌اند.

- ۱۴.۱% از کسانی که دارونما مشابه را استفاده کرده‌اند در بیمارستان بستری شده‌اند.

همچنین هشت نفر از مبتلایانی که از دارونما استفاده کردند کمی بعد درگذشته‌اند، اما در میان مبتلایانی که از مولنوپیراویر استفاده کردند تلفاتی نبوده است.

نتایج این آزمایش در یک بیانیه از سوی شرکت مرک منتشر شده و هنوز توسط متخصصان دیگر بررسی نشده است.

این قرص بر خلاف اغلب واکسن‌های کرونا که پروتئین ویروس را هدف می‌گیرد، آنزیم‌هایی را نشانه می‌گیرد که ویروس برای تکثیر خود استفاده می‌کند.

مرک می‌گوید این قرص باید در برابر گونه‌های جهش یافته ویروس کرونا نیز موثر باشد.

به گزارش شبکه خبری بی بی سی، داریا هزودا، معاون شرکت مرک گفته است این داروی ضد ویروس برای کسانی که نمی‌توانند واکسینه شوند یا به ایمنی ایجاد شده با تزریق واکسن، واکنش مناسبی نشان نمی‌دهند اهمیت زیادی خواهد داشت.

نتایج این آزمایش نشان می‌دهد برای موثر بودن این قرص، دارو باید خیلی زود بعد از اولین عوارض بیماری استفاده شود.

مرک، اولین شرکتی است که نتیحه آزمایش خود درباره قرص درمان کوید-۱۹ را اعلام کرده است، اما شرکت‌های داروسازی دیگری هم هستند که مشغول تحقیق درباره دارو‌های مشابهند.

شرکت فایزر به تازگی مرحله آخر آزمایش دو قرص ضد ویروس دیگر را آغاز کرده است.

شرکت سوییسی "روش" نیز مشغول تحقیق درباره دارویی مشابه است.

شرکت مرک همچنین می‌گوید تا پایان سال ۲۰۲۱ قرص کافی برای تامین دوره درمانی ۱۰ میلیون نفر را تولید خواهد کرد.

منبع: ایسنا


اینجا بخوانید: چرا برخی افراد در برابر کرونا مقاوم‌تر هستند؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->