سرنوشت لایحه فرونشست زمین در مجلس به کجا رسید؟ دستور اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه فوری در برابر «حشره سنک» در مشهد حریق کنتور برق در خیابان بابانظر (۳ شهریور ۱۴۰۳) مرگ تلخ مادر باردار و دختر خردسال مشهدی در دریای خزر (۳ شهریور ۱۴۰۳) پیام وزیر جدید آموزش و پرورش درباره دغدغه‌های معیشتی فرهنگیان تمهیدات ترافیکی پلیس راهور برای روز اربعین در مشهد (۳ شهریور ۱۴۰۳) ستاد مرکزی اربعین: زائران روز اربعین به کشور برنگردند قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی در شب به سلامتی شما آسیب می‌رساند هواشناسی: دمای ۴۸ درجه‌ای در شهر‌های زیارتی عراق به ثبت رسید ویدئو | لحظه دیده شدن پلنگ ایرانی در پناهگاه حیات وحش حیدری نیشابور (۳ شهریور ۱۴۰۳) دومین مورد آبله میمونی جهش‌یافته در خارج از آفریقا تایید شد سردار رادان: ۲.۵ میلیون زائر تاکنون از عراق بازگشته‌اند (سوم شهریور ۱۴۰۳) سازمان اورژانس کشور: روند کاهشی موارد غرق‌‍شدگی در استان‌های خراسان تغییر در نرخ اضافه‌کار پرستاران و استخدام نیرو‌های جدید (سوم شهریور ۱۴۰۳) راه‌های موثر برای مبارزه با حشره «سِنَک» ستاد اربعین هلال احمر:۲۵۳ زائر مصدوم و جان‌باخته به داخل کشور انتقال یافتند تصادف شدید موتورسیکلت و خودرو در بلوار شریعتی مشهد + جزئیات (۳ شهریور ۱۴۰۳) تحویل وزارت میراث فرهنگی به صالحی امیری با حضور عزت الله ضرغامی دستگیری ۵ متهم درگیری مسلحانه در مشهد + فیلم دبیر انجمن علمی داروسازان ایران: به دلیل اعمال تحریم‌ها، با کمبود دارو‌ مواجه هستیم پلیس هرمزگان از کشف هروئین در چند بسته‌ شیرخشک‌‌‌ خبر داد ویدئو | لحظه انفجار خودروی سواری پس از تصادف با تریلی در محور ایلام-مهران (۲ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دارویی که خطر بستری و مرگ بیماران کرونایی را ۵۰ درصد کاهش می‌دهد

  • کد خبر: ۸۲۵۵۵
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۷
دارویی که خطر بستری و مرگ بیماران کرونایی را ۵۰ درصد کاهش می‌دهد
تازه‌ترین نتایج بررسی‌های کلینیکی و آزمایشگاهی روی یک قرص ضد ویروس نشان داده است که استفاده از آن، خطر بستری شدن در بیمارستان یا مرگ بر اثر ابتلا به ویروس کرونا را به نصف کاهش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این آزمایش‌ها، این قرص که "مولنوپیراویر" نام دارد روزانه دو نوبت به بیماران مبتلا به کرونا داده شده است.

شرکت داروسازی "مرک" در آمریکا می‌گوید: نتایج آزمایش تا حدی امیدبخش بوده که ناظران بیرونی خواستار پایان یافتن زودهنگام این آزمایش شده‌اند.

شرکت مرک قرار است ظرف دو هفته آینده از سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا مجوز اضطراری برای این داور درخواست کند.

دکتر آنتونی فاوچی، مشاور ارشد درمانی و بیماری‌های عفونی در ایالات متحده، این نتیجه را خبر خوبی خوانده، اما تاکید کرده که تا زمانی که این دارو تصویب نشده، باید محتاطانه با آن برخورد کرد.

اولین داروی خوراکی کرونا

اگر مولنوپیراویر مجوز سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا را کسب کند، اولین داروی ضدویروس خوراکی برای مقابله با کوید-۱۹ خواهد بود.

این قرص ابتدا برای درمان بیماری آنفلوآنزا تولید شده بود و طوری طراحی شده که با دستکاری در کد‌های ژنتیکی ویروس، مانع انتشار آن در بدن بیمار شود.

نتیجه آزمایش روی ۷۷۵ بیمار نشان داده است:

- ۷.۳% از کسانی که از این دارو استفاده کرده‌اند در بیمارستان بستری شده‌اند.

- ۱۴.۱% از کسانی که دارونما مشابه را استفاده کرده‌اند در بیمارستان بستری شده‌اند.

همچنین هشت نفر از مبتلایانی که از دارونما استفاده کردند کمی بعد درگذشته‌اند، اما در میان مبتلایانی که از مولنوپیراویر استفاده کردند تلفاتی نبوده است.

نتایج این آزمایش در یک بیانیه از سوی شرکت مرک منتشر شده و هنوز توسط متخصصان دیگر بررسی نشده است.

این قرص بر خلاف اغلب واکسن‌های کرونا که پروتئین ویروس را هدف می‌گیرد، آنزیم‌هایی را نشانه می‌گیرد که ویروس برای تکثیر خود استفاده می‌کند.

مرک می‌گوید این قرص باید در برابر گونه‌های جهش یافته ویروس کرونا نیز موثر باشد.

به گزارش شبکه خبری بی بی سی، داریا هزودا، معاون شرکت مرک گفته است این داروی ضد ویروس برای کسانی که نمی‌توانند واکسینه شوند یا به ایمنی ایجاد شده با تزریق واکسن، واکنش مناسبی نشان نمی‌دهند اهمیت زیادی خواهد داشت.

نتایج این آزمایش نشان می‌دهد برای موثر بودن این قرص، دارو باید خیلی زود بعد از اولین عوارض بیماری استفاده شود.

مرک، اولین شرکتی است که نتیحه آزمایش خود درباره قرص درمان کوید-۱۹ را اعلام کرده است، اما شرکت‌های داروسازی دیگری هم هستند که مشغول تحقیق درباره دارو‌های مشابهند.

شرکت فایزر به تازگی مرحله آخر آزمایش دو قرص ضد ویروس دیگر را آغاز کرده است.

شرکت سوییسی "روش" نیز مشغول تحقیق درباره دارویی مشابه است.

شرکت مرک همچنین می‌گوید تا پایان سال ۲۰۲۱ قرص کافی برای تامین دوره درمانی ۱۰ میلیون نفر را تولید خواهد کرد.

منبع: ایسنا


اینجا بخوانید: چرا برخی افراد در برابر کرونا مقاوم‌تر هستند؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->