ثبت نام ایران خودرو آذر ۱۴۰۳ آغاز شد + جزئیات همتی: دولت چهاردهم مصمم به حذف رانت و کاهش کسری بودجه است توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار
سرخط خبرها

دلایل خرابی صفحه کلاچ خودرو چیست و چگونه رفع می‌شود؟

  • کد خبر: ۸۲۵۶۸
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۲
دلایل خرابی صفحه کلاچ خودرو چیست و چگونه رفع می‌شود؟
آیا شما هم به دنبال راهنمای آشنایی با عملکرد سیستم کلاچ خودروی خود هستید؟ می‌دانید که اصلی‌ترین نقش مربوط به دیسک و صفحه در کلاچ خودرو چیست؟ آیا شما هم به دنبال راهنمای آشنایی با عملکرد سیستم کلاچ خودروی خود هستید؟

به گزارش شهرآرانیوز، آیا شما هم به دنبال راهنمای آشنایی با عملکرد سیستم کلاچ خودروی خود هستید؟ می‌دانید که اصلی‌ترین نقش مربوط به دیسک و صفحه در کلاچ خودرو چیست؟ آیا شما هم به دنبال راهنمای آشنایی با عملکرد سیستم کلاچ خودروی خود هستید؟ می‌دانید که اصلی‌ترین نقش مربوط به دیسک و صفحه در کلاچ خودرو چیست؟ بار دیگر از شما عزیزان و همراهان همیشگی خود دعوت می‌کنیم که مطالب درج شده در فروشگاه لوازم یدکی پیش روی خود را، مطالعه نموده و دقیق‌ترین اطلاعات را در مورد کلاچ خودروی خود به دست آورید.
یکی از مهم‌ترین قسمت‌های مربوط به هر اتومبیلی را، کلاچ و سیستم متعلق به آن شکل داده است. کلاچ مهمترین و اولین قطعه‌ی مورد استفاده در انتقال نیرو و قدرت به شمار می‌آید که می‌توان به راحتی ارتباط میان جعبه دنده با موتور را، به کمک این قطعه شکل داد. همچنین در نظر داشته باشید که استفاده از کلاچ خودرو می‌تواند مانع از ورود ضربه‌های شدید و ناگهانی به موتور شود.

امروزه شرکت‌های تولیدکننده اتومبیل، سعی بر آن دارند تا بهترین و باکیفیت‌ترین سیستم کلاچ خودرو، را در تولیدات و محصولات خود مورد استفاده قرار دهند. همچنین لازم به ذکر می‌باشد که کوچکترین آسیب یا ایراد در کلاچ خودرو، می‌تواند خسارت‌های بسیار زیادی را به اتومبیل وارد کرده و راننده‌ها مجبور شوند تا برای تعمیر کلاچ خودروی خود، هزینه‌های بسیار زیادی را پرداخت کنند.

به همین دلیل توصیه می‌شود که با دقت بسیار بالایی از سیستم مربوط به کلاچ خودرو، استفاده کنید تا بتوانید هزینه‌های کمتری را، جهت تعمیر خرج نمایید. همچنین می‌توانید برای آشنایی بهتر و دقیق‌تر با وظیفه و عملکرد مربوط به کلاچ خودرو، به دفترچه راهنمای استفاده از اتومبیل خود، مراجعه کرده و ارزنده‌ترین و مهمترین اطلاعات را به دست آورید. البته شما می‌توانید در صورت داشتن هرگونه ابهامی راجع به اجزای مربوط به کلاچ خودرو و نحوه‌ی عملکرد این قطعات، با همکاران ما از فروشگاه قطعات یدکی پیش روی خود، در ارتباط باشید. در ادامه مقاله سعی بر آن داریم تا در مورد اجزای تشکیل دهنده کلاچ خودرو و راهنمای خرید قطعات مربوط به کلاچ، بیشتر صحبت کنیم. با ما همراه باشید.
سیستم کلاچ خودرو از قطعات و اجزای بسیار متنوعی تشکیل شده است که هر یک از این قطعات، وظایف و نقش مجزایی را بر عهده دارند. از اصلی‌ترین اجزای مربوط به سیستم مذکور، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

فلایویل: یکی از مهمترین قطعات مورد استفاده در سیستم مذکور به شمار می‌آید که دارای جرم زیادی بوده و اصلی‌ترین وظیفه‌ی آن، انتقال نیروی گشتاور یا پیشرانه می‌باشد.

این قطعه می‌تواند نیروی مذکور را، به جعبه دنده انتقال داده و بهترین کارایی را در کلاچ خودرو به وجود آورد. صفحه کلاچ: صفحه کلاچ مدوری شکل بوده که دائما با فلایویل در ارتباط بوده و وقتی به اهرم و پدال کلاچ فشار آورید، این صفحه از فلایویل جدا می‌شود. همچنین اطراف این قطعه پر از لنت‌های میخ دار بوده که حتما در هنگام خرید، به این موضوع توجه لازم را داشته باشید.

فنر کلاچ: بر روی پوسته، فنر کلاچ سوار شده است که اصلی‌ترین وظیفه‌ی آن، فشار آوردن نیرو بر روی صفحه کلاچ می‌باشد. همچنین دو نوع فنر می‌توانید در کلاچ خودرو مورد مشاهده قرار دهید که عبارتند از: فنر‌های دیافراگمی و فنر‌های مارپیچی.

دیسک کلاچ: یکی از دیگر مهمترین اجزای مربوط به سیستم مذکور می‌باشد که شکل آن حلقوی بوده و این قطعه می‌تواند حرکت طولی را انجام دهد و نیروی به وجود آمده را به موتور انتقال دهد.

بلبرینگ کلاچ: از دیگر اصلی‌ترین قطعات مربوط به سیستم کلاچ خودرو را، بلبرینگ کلاچ شکل داده است که بر روی شفت ورودی واقع شده و بارزترین وظیفه‌ی آن نیز، فشردن تیغه‌های دیسک کلاچ است. وقتی شما به پدال کلاچ فشار وارد می‌کنید، صفحه به شکل خود به خود از دیسک جدا شده و شما می‌توانید به راحتی، دنده‌ی مد نظرتان را تعویض نمایید.
دیگر اجزای مربوط به سیستم کلاچ خودرو البته در نظر داشته باشید که اجزای مربوط به سیستم کلاچ خودرو، بسیار پیچیده و متعدد می‌باشند که از دیگر اصلی‌ترین این قطعات و اجزا می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

دوشاخه کلاچ: دوشاخه‌ی کلاچ به قطعه‌ای اطلاق می‌شود که بر روی بلبرینگ سوار شده و روی آن حرکت دورانی خود را انجام می‌دهد. شکل این قطعه مانند دو شاخه‌ای است که دارای یک لولا بوده و نقش بسیار خطیری را، در سیستم مذکور بر عهده دارد.

مکانیزم اهرم بندی: مکانیزم اهرم بندی از دیگر مهمترین قطعات مورد استفاده در کلاچ خودرو می‌باشد که شما می‌توانید به کمک این قطعه، نیروی پای خود را از پدال به دوشاخه انتقال داده و سپس بلبرینگ، فنر و دیسک را به حرکت در آورید. مکانیزیم مذکور ممکن است از چند سیم مفتول و اهرم تشکیل شده باشد.

پوسته کلاچ: از اصلی‌ترین قطعات مورد استفاده در سیستم کلاچ خودرو را، پوسته کلاچ شکل داده است که این قطعه به فلایول متصل شده و تمام اجزای مربوط به این سیستم بر روی این قطعه سوار هستند که از مهمترین این قطعات می‌توان به فنر کلاچ، دیسک، فنر و صفحه و ... اشاره نمود.
مهم‌ترین علایم مربوط به خرابی سیستم کلاچ خودرو شما می‌توانید از نزدیک با علایم مربوط به خرابی سیستم کلاچ خودرو، آشنا شوید تا بتوانید در صورت بروز مشکلی در سیستم کلاچ اتومبیل تان، اقدامات مورد نیاز را در جهت تعمیر کلاچ خودرو، انجام دهید. از مهمترین علایم و نشانه‌های مربوط به خرابی سیستم مذکور، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: بکسواد شدن کلاچ: یکی از شایع‌ترین و بارزنرین نشانه‌های خرابی مربوط به کلاچ خودرو را، بکسواد شدن آن شکل داده است که این علت آن نیز سوختن یا ساییده شدن لنت صفحه کلاچ است.

لرزش کلاچ: یکی از مهمترین نشانه‌های مربوط به خرابی کلاچ خودرو را، لرزش آن شکل داده است که اصلی‌ترین علت این لرزش را، تنظیم نبودن شاخک‌های مربوط به دیسک یا روغنی شدن صفحه می‌باشد.

دل زدن پدال مربوط به کلاچ: در بسیاری از مواقع راننده‌ها با مشکل دل زدن پدال کلاچ مواجه می‌شوند که این امر می‌تواند دلایل بسیار زیادی را به دنبال داشته باشد که از مهمترین این دلایل می‌توان به واقع نبودن مسیر کلاچ و گیربکس در یک امتداد، اشاره کرد. همچنین شل شدن فلایویل نیز سبب دل زدن پدال مربوط به کلاچ خواهد شد.

خلاص نکردن کلاچ: از دیگر مهمترین علایم مربوط به خرابی سیستم کلاچ خودرو را، جدا نکردن کلاچ شکل داده است که در این صورت مشکل را، بایستی در گیربکس، صفحه و شافت‌ها مورد بررسی قرار دهید. شنیدن صدای جیغ مانند، زمانی که به پدال کلاچ فشار وارد می‌کنید: خرابی مربوط به بلبرینگ و صفحه می‌تواند سبب این علایم شود.
دلایلی خرابی سیستم کلاچ خودرو آیتم‌های بسیار زیادی وجود دارند که سبب خرابی سیستم کلاچ خودرو می‌شوند و شما می‌توانید با این آیتم‌ها آشنا شده و از انجام آن‌ها خودداری کنید.

از مهمترین دلایلی که سبب خرابی کلاچ خودرو می‌شوند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

استفاده بی مورد از کلاچ ، نگه داشتن پا بر روی پدال کلاچ به مدت بسیار طولانی‌تر ، تعویض نکردن دنده به شکل درست ، استفاده از قطعات بی کیفیت و نامرغوب در سیستم کلاچ خودرو ، متوقف کردن اتومبیل در سربالایی‌ها به کمک کلاچ، استفاده از روغن غیر استاندارد در گیربکس ، قبل از تعویض دنده، پدال کلاچ را رها کردن توجه نمایید که هر یک از آیتم‌های مذکور در فوق، می‌توانند آسیب‌های جدی تری را به سیستم کلاچ اتومبیل تان وارد کنند.

منبع: پرشین خودرو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->