حادثه‌ای که فریبا متخصص را راهی اتاق عمل کرد درآمد فیلم بچه مردم تقدیم بهشت امام رضا (ع) می‌شود سانس‌های فوق‌العاده سومین روز فیلم فجر۴۳ اعلام شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وقتی همه خوبیم! | درباره هیاهوی بی‌مورد برای مدیریت انجمن سینمای جوان مشهد  بهرام رادان رسماً از داوری چهل وسومین جشنواره فیلم فجر خارج شد جزئیات تصادف آرمان امیدی، خواننده مسجدسلیمانی برنامه عصر جدید اکران ۳ فیلم کوتاه مشهدی راه‌یافته به فجر در سینما مهر کوهسنگی شهاب آسمان بازیگری | درباره شهاب حسینی، بازیگر نام‌آشنای سینمای ایران جست‌و‌جو در دنیای امپرسیونیسم | گزارشی از نمایشگاه گروهی نقاشی در نگارخانه آسمان مشهد نگاهی به مسیر هنری میترا حجار، به بهانه سالروز تولدش آموزش داستان نویسی | این شانزده نفر که به من زل زده اند (بخش دوم) پسرى که پاره تن رسول خدا بود | روایت «الفتوح» از تولد امام حسین(ع) که پروردگار هم‌زمان آن را تهنیت و تسلیت گفت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما آفریقا مشهد + تاریخ و ساعت نشست خبری بیست‌ودومین جشنواره فجر مشهد برگزار شد | اکران ۳۲ فیلم سینمایی و انیمیشن در سینما‌های آفریقا، هویزه و سیمرغ + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ آغازبه‌کار نمایشگاه خوشنویسی و تذهیب هنرمندان تایباد و هرات افغانستان انتقاد انیمیشن‌سازها در جشنواره فجر: نه داوری درست داریم نه نگاه درست گفتگو با مهتاب ناظری، برنده جایزه برترین بازیگر بخش دیگرگونه‌های اجرایی تئاتر فجر برای نمایش تلقین درخشش هنرمندان مشهدی در جشنواره تئاتر فجر | تندیس برترین اثر بخش دگرگونه‌های اجرایی به نمایش «تلقین» رسید اعلام اسامی برگزیدگان چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر (۱۳ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

درباره «کینتسوگی» و قلب‌های شکسته

  • کد خبر: ۸۲۸۱۳
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
درباره «کینتسوگی» و قلب‌های شکسته
کینتسوگی، هنری به معنای نازک کاری با ورقه‌های طلاست. ایده‌ای که به ظروف شکسته معنای جدید می‌دهد. ژاپنی‌ها معتقد بودند وقتی اشیا می‌شکنند و دوباره کنارهم بند زده می‌شوند، زیباتر و گران بهاتر می‌شوند، گویی دوباره متولد شده اند و زندگی جدیدی را آغاز می‌کنند.

راستگو | شهرآرانیوز - چندین قرن پیش در سرزمینمان شاعری می‌زیست که می‌سرود: «هر کجا ویران بود آنجا امید گنج هست» مولانا معتقد بود در دل خرابه ها، از آنجا که شکسته است، از آنجا که قلبی ترک برداشته است، نور فهم، دانش، فروتنی و نور حق الهی می‌تابد.

همان طور که در حدیث قدسی، باری تعالی فرمود: «أَنَا عِنْدَ الْمُنْکَسِرَةِ قُلُوبُهُمْ» من نزد قلب‌های شکسته هستم. در عالم هر چیزی که سالم باشد ارزش دارد، ولی یک چیز هست که شکسته اش زیباست و آن دل است که خریدار آن خداوند تبارک تعالی است.

در ژاپن هنری وجود دارد که فلسفه‌ای عمیق در پسش نهفته است. هنری که می‌گوید جهان همه را درهم می‌شکند، اما پس از آن، برخی درست از همان جایی که شکست خورده اند، قوی می‌شوند.

درباره «کینتسوگی» و قلب‌های شکسته

افسانه‌ها می‌گویند که کینتسوگی از قرن پانزدهم میلادی آغاز شده است. زمانی که سرداری ژاپنی یک فنجان چای شکسته را برای مرمت به چین فرستاد. وقتی دوباره به دستش رسید، تکه‌های فنجان را با بَست‌های فلزی سرجایش قرار داده بودند، روشی که در آن زمان برای سرامیک‌ها متداول بود. طبیعت ناخوشایند بَست‌های فلزی او را رنجاند، ازاین رو برای تعمیر سفال، در پی روشی جدید شدند. ترک‌های فنجان شوگان ژاپنی با پرشدن از رزین لاکی و پودر طلایی دوباره اصلاح شد و از همان هنگام کینتسوگی متولد شد.

کینتسوگی، هنری به معنای نازک کاری با ورقه‌های طلاست. ایده‌ای که به ظروف شکسته معنای جدید می‌دهد. ژاپنی‌ها معتقد بودند وقتی اشیا می‌شکنند و دوباره کنارهم بند زده می‌شوند، زیباتر و گران بهاتر می‌شوند، گویی دوباره متولد شده اند و زندگی جدیدی را آغاز می‌کنند.

این هنر در واقع نمادی است برای شکستگی انسان‌ها در جریان زندگی. این هنر زیبا که به صورت بسیار عمیق به رنج‌ها و شکست‌ها می‌نگرد بر این تأکید دارد که اگر شکستی رخ می‌دهد یا کاستی‌هایی در زندگی به وجود می‌آید، ما باید آن را بپذیریم و با هر شکستی از چرخه زندگی خارج نشویم و یک سرخوردگی و شکست باعث نشود دیگر نتوانیم خودمان را پیدا کنیم. باید عیوب خودمان را در آغوش بکشیم و بدانیم زمانی بامعناتر زیسته ایم که شکسته ایم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->