نمایشگاه گل و گیاه مشهد، ویترین دستاورد‌های یک‌ساله خدمات شهری است نمایشگاه گل و گیاه مشهد، برند فضای سبز این شهر است | فعالیت ۵۰۰ غرفه‌دار از سراسر کشور بیش از ۱۱۰ هزار گل و گونه کم‌نظیر در بیست‌ودومین نمایشگاه گل و گیاه مشهد نمایشگاه گل و گیاه مشهد؛ ترکیب زیبایی، آموزش و اقتصاد شهری توسعه صادرات گل‌های شاخه‌ای، امسال برای اولین‌بار در نمایشگاه گل‌وگیاه مشهد نمایشگاه گل و گیاه مشهد، پلی به بازار‌های جهانی گل و گیاه افتتاح بیست‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی گل و گیاه مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ویدئو لایحه امیدبخش شهرداری مشهد تصویب شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیشرفت ۹۷ درصدی پروژه‌های خدمات شهری مشهد مقدس کاشت ۳ میلیون بوته گل فصلی مناسب بهار و تابستان در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) «باغ حرم»، کوچه کتیبه‌های تاریخی مسیر جدید زیارت | مترو مشهد به حرم امام‌رضا(ع) رسید نمایشگاه گل و گیاه مشهد، فردا (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود تأکید شهردار مشهد مقدس بر تسریع روند پروژه‌های شهری پیش‌بینی هواشناسی مشهد در سالروز ولادت امام‌رضا(ع) (جمعه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد: جنبه فرهنگی و آموزشی در نمایشگاه گل و گیاه مشهد، پررنگ‌تر خواهد شد نگاهی به روزنامه طوس که ۱۱۷ سال پیش به همت متولی‌باشی آستان قدس رضوی منتشر شد | نام «طوس» بالای روزنامه قزوینی‌ها تدبیر برای آبیاری فضای سبز مشهد در ایام بی‌آبی جزئیات پروژه تعریض بزرگراه کلانتری مشهد | بخش کندرو به‌زودی اجرایی می‌شود
سرخط خبرها

سکه‌های ۲۵۰۰ ساله به موقوفات گنجینه رضوی پیوست

  • کد خبر: ۸۲۹۸
  • ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۸
سکه‌های ۲۵۰۰ ساله به موقوفات گنجینه رضوی پیوست
مجموعه‌دار سکه مشهدی، مجموعه‌ای از سکه‌های تاریخی نادر را وقف موزۀ آستان قدس رضوی کرد که سکۀ طلای ۲۵۰۰ساله و همچنین سکۀ ولایت‌عهدی امام‌رضا (ع) نمونه‌ای از نوادر این مجموعه است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدتقی صفار، کارشناس سکه‌های پیش از اسلام، حدود ۲۰۰ سکه از دوره‌های مختلف تاریخی را وقف موزۀ آستان قدس رضوی کرد.
این مجموعه‌دار سکه در دیدار با رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی حدود ۲۰۰ سکه را وقف آستان قدس کرد که دریک طلای هخامنشی با کیفیت عالی و متعلق به حدود ۵۰۰ تا ۳۵۰ پیش از میلاد، از قدیمی‌ترین سکه‌های این مجموعه است.
محمدتقی صفار تصریح کرد: این سکه در ضراب‌خانۀ سارد ضرب شده و بر روی آن تصویر شاه هخامنشی در حالیکه نیزه و کمان به دست دارد، ترسیم شده است؛ سکۀ ولایت‌عهدی امام‌رضا (ع) ضرب اصفهان در سال ۲۰۳ هجری یکی دیگر از نفایس نادر این مجموعه است.
سکه‌های طلای ساسانی متعلق به دورۀ شاهپور اول و بهرام دوم، سکه‌های طلای سربداران و ملوک هرمز و سکه‌های طلای فاطمیون، ایلخانان و رومی‌ها بخشی دیگر از سکه‌های این مجموعه است.
وی همچنین در ارتباط با سکه‌های نقرۀ این مجموعه اظهار داشت: سکه‌های نقره از دوره‌های اموی، عباسی، طاهری، آل‌بویه، سامانی، شدادیان، آل زیار، ایلخانان مغول، تیموریان، آق‌قویونلو، قراقویونلو، مرعشیان طبرستان، صفویان، افشاریه، زندیه و قاجار را شامل می‌شود.
صفار با بیان اینکه این سکه‌ها حاصل تلاش ۳۵ سالۀ وی در مجموعه‌داری است، هدف خود را از اهدای آن‌ها به آستان قدس رضوی، حفاظت بهتر از این نفایس ذکر کرد و ابراز امیدواری کرد که این سکه‌ها در شرایط مطلوب برای آیندگان حفظ شود.
محمدتقی صفار پیش از این تعداد ۱۱۰ عدد سکه را وقف آستان قدس رضوی کرده بود که سکه‌های ولایت‌عهدی امام‌رضا (ع) از نفایس آن مجموعه به شمار می‌رفت. وی همچنین چندی‌پیش تعداد ۱۳۰ سکه را وقف این موزه کرد که با مجموعۀ فعلی، تعداد سکه‌های تاریخی وقف شده از سوی این واقف بزرگ به بیش از ۴۴۰ عدد می‌رسد.

 

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->