شهردار مشهد مقدس خبر داد؛ اتمام عملیات‌های عمرانی پروژه احداث معبر بلوار کرامت معاون اقتصادی شهرداری مشهد خبر داد؛ فراهم شدن بستر‌های جذب سرمایه‌گذار در مشهد همزمان با برگزاری اولین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک و بیمه جشنواره گل در مشهد کجا برگزار می‌شود؟ + فیلم توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد
سرخط خبرها

تعریف طرح‌های مادرانه در المان‌های شهری استقبال از بهار مشهد

  • کد خبر: ۸۳۲۰۸
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۰
تعریف طرح‌های مادرانه در المان‌های شهری استقبال از بهار مشهد
عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد از تعریف و استقرار المان‌هایی با مضمون مادر در استقبال از بهار۱۴۰۱ خبر داد.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد از تعریف و استقرار المان‌هایی با مضمون مادر در استقبال از بهار۱۴۰۱ خبر داد.

فاطمه سلیمی در گفتگو با خبرنگار ما با اعلام این خبر افزود: در بحث استقبال از بهار سال آینده اتفاق خوبی رقم می‌خورد. براساس این اتفاق قرار است معاونت خدمات شهری و معاونت فرهنگی ارتباط نزدیک‌تری باهم پیدا کنند.
عضو شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: در رونمایی از المان‌های استقبال از بهار در حقیقت بستر فرهنگی در شهر گسترده می‌شود و این بستر هویت شهری و شعار جهان‌شهر کرامت و برکت را به ذهن متبادر خواهد کرد.

وجود فقط ۲ المان «مادر» در مشهد

وی با اشاره به اینکه جای خالی المان‌های مادرانه در مشهد به‌شدت احساس می‌شود، اظهار کرد: اکنون غیر از ۲ المان مادر در میدان مادر قاسم‌آباد و المان تکریم مادر، المان دیگری در این حوزه در شهر جاگذاری نشده است.
نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر ادامه داد: برای تحکیم خانواده به نمادسازی‌های هویتی در شهر مشهد احتیاج داریم.

سلیمی افزود: مشهد مهد مادرانی است که فرزندان بزرگی را تقدیم انقلاب و کشور کرده‌اند. زنان تأثیرگذار مشهدی در کل کشور تعدادشان بی‌شمار است، بنابراین برای خلق و تکرار موضوع و نقش مهم مادرانه در شهر باید اتفاقات خوبی رقم بخورد.
سلیمی خاطرنشان کرد: درباره جانمایی و استقرار المان‌ها نیز هم در بحث المان‌های دائم و هم درباره تعریف المان‌های استقبال از بهار نقش و موضوع مادر حتما اولویت دارد.

فرهنگ‌سرای مادر ایجاد می‌شود

وی با بیان اینکه ایجاد فرهنگ‌سرای مادر یکی‌دیگر از پیشنهاد‌هایی است که قرار است در این مسیر مدنظر قرار گیرد، افزود: فرهنگ‌سرای مادر فقط باتوجه‌به نقش مادربودن برنامه‌محور نخواهد بود، بلکه اهم برنامه‌های این فرهنگ‌سرا حتی با محوریت دوره پیش از ازدواج و آمادگی شرایط ازدواج افراد خواهد بود.

سلیمی بیان کرد: دوره‌های آموزشی برای مادران با موضوع تربیت فرزند و نقشی که مادر در تربیت خانواده دارد نیز از دیگر محور‌های مورد توجه در ایجاد فرهنگ‌سرای مادر خواهد بود.

وی ادامه داد: اگر زنان ۵۰درصد جامعه باشند، با تأثیری که روی ۵۰درصد دیگر جامعه می‌گذارند، در جامعه نقش ۱۰۰درصدی تربیتی خواهند داشت و شهری مانند مشهدبی‌شک به چنین مرکز فرهنگی با محوریت نقش مادر احتیاج دارد.

عضو شورای شهر مشهد تأکید کرد: رویکرد این فرهنگ‌سرا می‌تواند حمایتی درراستای هدایت، زمینه‌سازی و رشد فکری زنان باشد، زیرا مادربودن فقط از زمان تولد فرزند نیست، بلکه آموزش‌ها باید به قبل از ازدواج دختران ما برگردد.
وی گفت: مشهد شهری است که نه‌تن‌ها در کشور بلکه در جهان اسلام الگوپذیری دارد و جهان‌شهر برکت و کرامت باید بستری برای تعاریف وظایف حوزه مادرانه و زنانه باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->