واریز یک میلیون تومان به حساب برخی بازنشستگان (۶ آذر ۱۴۰۳) + جزئیات حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما آمار نگران کننده ابتلا به ایدز در کشور مشهد جزو شهر‌های موفق کشور در درمان زخم‌ها و اسکار‌های ناشی از بیماری سالک است آیا احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در آذرماه ۱۴۰۳ صادر می‌شود؟ جزئیات تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد | افزایش سقف تعهدات بستری فوق‌تخصصی به ۸۵ میلیون تومان پیش‌بینی کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه (۱۰ آذر ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای درمان کبد چرب چیست؟ ۲ دارویی که باعث التهاب روده می‌شوند، کدام‌اند؟ آخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند مخوف آدم‌ربایان بی‌رحم در پایتخت اختلاف خانوادگی برچسبی خطرناک برای خشونت خانگی ماجرای انفجار معدن گنجه رودبار چه بود؟ مرگ سه کارگر جوان حین لایروبی در خیابان پنجتن مشهد + تصاویر(دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳) آیا مدارس مشهد فردا (سه شنبه ۶آذر ۱۴۰۳)تعطیل است؟ مهمترین ویژگی‌های نسل آلفا(متولدین سال ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۴) را بشناسید خارج کردن توده ۱۵ کیلویی از شکم دختر ۱۳ ساله اهوازی تشخیص ۲۸ نوع سرطان با رادیوداروی جدید در مشهد اعلام وضعیت هشدار آلودگی هوا برای دانش‌آموزان حساس و افراد دارای بیماری زمینه‌ای در مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) کشف ۳۶ قطعه سکه بهار آزادی در هنگ مرزی تایباد (۵ آذر ۱۴۰۳) رشد جمعیت ایران سال ۱۴۲۰ صفر می‌شود زن ضایعات‌فروش؛ عضو اصلی باند سرقت نیم میلیاردی در مشهد + عکس کمبود نیروی متخصص در زمینه بیهوشی و اطفال بیش از ۵۲۳ هزار خانوار تحت پوشش برنامه‌های داوطلبان سلامت قرار دارند روند افزایشی آمار مشمولین بیمه بیکاری در خراسان رضوی رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به ایدز توقیف دو خودرو شوتی و کشف بیش از ۵ میلیارد ریال کالای قاچاق در زنجان
سرخط خبرها

بهترین واکسن کرونا برای کودکان در ایران چیست؟

  • کد خبر: ۸۳۲۸۰
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۹
بهترین واکسن کرونا برای کودکان در ایران چیست؟
سیدعلیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی درباره تزریق واکسن کرونا به کودکان توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعلیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی در پاسخ به این پرسش که کودکان بهتر است چه نوع واکسنی را دریافت کنند گفت: در این زمینه ما انتخاب و گزینه موردنظری نداریم، لذا تنها واکسن موجودی که امتحان شده و می‌توان برای افراد زیر ۱۸ سال مورد استفاده قرار داد، واکسن چینی سینوفارم است.

وی اضافه کرد: منتها واکسن برکت نیز اکنون در حال تست برای کودکان است تا مشاهده کنیم آیا این نوع واکسن برای این سنین نیز ایمن هست یا خیر که به احتمال زیاد نتایج آن مثبت خواهد بود، اما هنوز این نتایج این بررسی اعلام نشده و اکنون همان واکسن سینوفارم در زنجیره درمانی کووید ۱۹ قرار دارد.

وی در پاسخ به این سوال که اگر واکسن مناسب کودکان به آنان تزریق نشود ممکن است چه عوارضی ایجاد کند، گفت: در درجه اول ممکن است آن واکسن ایمنی لازم را ایجاد نکند، در این صورت ممکن است واکسن عوارضی از خود نشان دهد؛ لذا می‌توان گفت اگر در افراد بالغ درصد کمتری دچار عارضه می‌شوند، ولی در استفاده همان واکسن برای کودکان اگر موضوع ایمن بودن تست نشده باشد، ممکن است عارضه بیشتری ایجاد کند.

این متخصص کودکان اظهار داشت: ما در کشور واکسن‌هایی را که نمی‌شناسیم را مورد استفاده قرار نداده‌ایم و تلاش شده است واکسن مورد اعتماد برای افراد جامعه تزریق شود.

مرندی با اشاره به اینکه، چون کارآزمایی‌های بالینی تنها روی افراد بالغ صورت گرفته است، اظهار داشت: لذا باید مشاهده شود هر واکسنی که قرار است مورد تلقیح قرار گیرد، مصونیت در کودکان ایجاد می‌کند یا خیر و در مرحله بعد عوارض نداشته باشد.

این متخصص کودکان اظهار داشت: به صورت کلی باید در نظر داشته باشیم واکسن‌های معمولی نظیر سرخک، سیاه‌سرفه، فلج اطفال، دیفتری، کزاز، سل و... که برای کودکان در نظر گرفته‌ایم، تولید داخلی هستند و ده‌ها سال است که امتحان خود را پس داده‌اند و اگر نیز عوارضی داشته به مرور زمان رفع شده است، لذا این واکسن‌های تولید داخلی دارای استاندارد و تاییدیه سازمان جهانی بهداشت است.

متخصص کودکان در زمینه اینکه آیا برای کودکان پیش از واکسن تغذیه خاصی مدنظر است، گفت: این طبیعی است که کودکان در سن رشد قرار دارند، باید تغذیه مناسبی داشته باشند، ولی برای پیش یا پس از واکسن کرونا غذا یا داروی خاصی موردنیاز نیست و این موضوع برای بزرگسالان نیز صدق می‌کند، اما کودکان یا بزرگسالان پس از واکسن زدن در وصرت مشاهده عوارض و درد در ناحیه تزریق می‌توانند یک دز استامینوفن استفاده کنند که این موضوع الزامی ندارد.

منبع: فارس


اینجا بخوانید: واکسن «سینوفارم» ساخت کجاست؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->