زلزله شهداد کرمان را لرزاند (۹ شهریور ۱۴۰۴) افشاگری مدیرعامل تأمین اجتماعی: گروهی ناحق امتیاز گرفتند و حالا صدایشان بلند شده!| بازنشستگی پیش از موعد؛ ظلم به بیمه‌پردازان یا حق بازنشستگان؟ کودک گمشده تهرانی با تلاش پلیس سبزوار پیدا شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد + جزییات دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: ایران با «بحران کمبود تریاک» برای داروهای ضروری مواجه است خسروپناه: آمیخته کردن آسیب‌های اجتماعی با دعواهای سیاسی خیانت به کشور است | دخانیات سالانه جان ۶۰ هزار ایرانی را می‌گیرد درخشش دانش آموزان ایرانی در نمایشگاه علوم و اختراعات آمریکا با کسب ۱۳ مدال کشف بیش از نیم کیلو طلا در هنگ مرزی تایباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کشف ۷۵ کیلوگرم مواد مخدر در گناباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش دادستانی قزوین به ماجرای ضرب و شتم دستفروش توسط مأموران سد معبر شهرداری یوز آسیایی دوباره در طبس دیده شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) بیماری سالک چیست، چگونه انتقال می‌یابد و چطور می‌توانیم از آن پیشگیری کنیم؟ | زخم‌های بزرگ پشه‌های کوچک صاحب نمایشگاه خودرو، کلاهبرداری ۷۰۰ میلیاردی کرد جذب فارغ‌التحصیلان هنرستان‌های محیط‌بانی به عنوان سربازان محیط زیست امکان انتخاب رشته با هوش مصنوعی برای اولین بار در ایران + لینک ورود به سامانه رتبه یک تجربی کنکور ۱۴۰۴ در واکنش به شایعات فضای مجازی: هیچ امکانات خارج از عرفی نداشتم واکسن HPV وارد سبد واکسیناسیون روتین کشوری نمی‌شود تکلیف مشمولان غیرغایب پذیرفته شده در دانشگاه فرهنگیان چیست؟ متین مهدوی‌مقدم، رتبه ۶ کنکور تجربی: درگیر بازی مؤسسات کنکوری نشوید دریافت کپی مدارک هویتی بیماران خلاف قانون است درمان رایگان ناهنجاری‌های پوستی و چهره در ۳ شهرستان خراسان رضوی علت بوی بد دهان چیست؟ کاهش نرخ ازدواج و افزایش تجرد قطعی | فعالیت ۲۲۰ مرکز همسان‌گزینی مجاز زیر نظر روانشناسان ادامه دارد جزئیات استخدام پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) دستگیری سارق یک‌سال بعد، در همان روز و همان مغازه با تلاش کارشناسان پلیس فتای مشهد هکر ۱۶ ساله سومین بار دستگیر شد! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۹ شهریور ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته جاری اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۹ شهریور ۱۴۰۴) هشدار؛ این دو مُسکن مشهور ممکن است آدم را بکشد
سرخط خبرها

الگوی بازگشایی مدارس خراسان رضوی اعلام شد + جزئیات همه پایه‌ها

  • کد خبر: ۸۳۲۹۷
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۷
الگوی بازگشایی مدارس خراسان رضوی اعلام شد + جزئیات همه پایه‌ها
معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی الگوی فعالیت تحصیلی مدارس را در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ اعلام کرد.

جانقربان | شهرآرانیوز- معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی الگوی فعالیت تحصیلی مدارس را در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ اعلام کرد.

دکتر رضا صابری در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: الگوی فعالیت تحصیلی مدارس در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ به‌عنوان سیاست اصلی آموزش‌وپرورش اعلام شده است و براساس این الگو، مدارس استان در مناطق مختلف به ۲ بخش تقسیم می‌شوند؛ مناطقی که بافت روستایی و عشایری دارند و مناطقی که بافت شهری دارند.

وی گفت: اولویت بازگشایی مدارس با بافت روستایی و عشایری در ۲ دسته خواهد بود؛ دسته اول مدارس روستایی و عشایری با جمعیت هر کلاس کمتر از ۱۵ نفر که این‌گونه مدارس فعالیت حضوری‌شان را از سوم مهرماه آغاز کرده‌اند و همچنان هم این فعالیت ادامه دارد و دسته دیگر مدارس روستایی و عشایری با جمعیت هر کلاس ۱۵ تا ۳۰ نفر که فعالیت حضوری این مدارس از هفته سوم مهرماه آغاز خواهد شد و لازمه حضور دانش‌آموزان در این مدارس، گروه‌بندی‌شدن آن‌هاست که به ۲ گروه الف و ب تقسیم خواهند شد.

این مقام مسئول افزود: مدارسی که جمعیت آن‌ها کمتر از ۳۰۰ نفر است نیز فعالیت حضوری‌شان را از هفته اول آبان‌ماه آغاز خواهند کرد و شامل گروه‌بندی دانش‌آموزان هستند.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: گروه دیگر مدارسی هستند که جمعیت مدرسه بیش از ۳۰۰ نفر است؛ فعالیت حضوری این مدارس براساس الگوی اعلام‌شده از نیمه دوم آبان‌ماه خواهد بود و شامل گروه‌بندی الف و ب و تقسیم در روز‌های زوج و فرد هستند.

صابری در ادامه گفت: در شاخه فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش، همه دروس عملی و کاردانی دانش‌آموزان از سوم مهرماه به‌صورت حضوری آغاز شده است و همچنان ادامه دارد. دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی نیز می‌توانند به‌صورت محدود با هماهنگی مدیر مدرسه و معلم مربوط در هفته در کلاس درس حضور داشته باشند.

این مقام مسئول درباره فعالیت مدارس شبانه‌روزی نیز گفت: مدارس شبانه‌روزی نیز که عموما بافت روستایی دارند، می‌توانند با رعایت دستورالعمل ۰۶ مثل گروه اول و دوم، یعنی مدارس روستایی و عشایری، فعالیتشان را به‌صورت حضوری شروع کنند.

وی خاطرنشان کرد: درباره مدارس غیردولتی نیز براساس جمع‌بندی در استان، مدارسی که جمعیت دانش‌آموزی هر کلاسشان کمتر از ۱۵ نفر باشد، با رعایت دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی، یعنی فاصله طولی یک‌ونیم متر و مساحت اختصاص‌یافته به هر دانش‌آموز برابر با ۲ متر و ۲۵ سانتی‌متر، می‌توانند فعالیتشان را با اخذ مجوز از اداره آموزش‌وپرورش مناطق مربوط و با نظارتی که انجام خواهد شد، از سوم مهرماه آغاز کنند.

صابری افزود: درباره دانش‌آموزان پایه دوازدهم و مطالبه‌ای که اولیای محترم دارند، اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان به‌دنبال فراهم‌کردن بستر حضور این دانش‌آموزان در هفته‌های آینده است تا حقی از این دانش‌آموزان ضایع نشود.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی تأکید کرد: همه مدارس ازجمله مدارس روستایی و مناطق شهری برای فعالیت حضوری باید مجوز مربوط را از اداره آموزش‌وپرورش درخواست کنند و اداره نیز پس از بررسی شرایط لازم برای ارائه مجوز اقدام می‌کند. به همه ادارات آموزش‌وپرورش و مدیران مدارس توصیه می‌کنیم الگوی فعالیت مدارس را که وزارتخانه ابلاغ کرده است، رعایت کنند. همچنین، در صورت رعایت‌نکردن این الگو مسئولیتش متوجه رئیس اداره و مدیریت مدرسه خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->