۱۲ نفر در تصادف زنجیره‌ای محور ملک آباد- مشهد مصدوم شدند (۲ آبان ۱۴۰۴) مسمومیت ۳ نفربا گاز مونوکسیدکربن در نیشابور (۲ آبان ۱۴۰۴) انفجار در خیابان پیروزی تهران؛ سوختگی با ۳ مصدوم مصرف دارو در ایران بیش از ۲ برابر مصرف به ازای جمعیت آخرین مهلت ثبت نام تکمیل ظرفیت دستیاری فوق تخصصی پزشکی تا فردا (۳ آبان ۱۴۰۴) ماجرای فوت یک مسافر در پرواز تهران- بوشهر رئیس کل سازمان نظام پرستاری: مشکلات پرستاران نیازمند توجه جدی دولت و مجلس است ۱۲ گردشگر در جنگل‌های مازندران مفقود شدند (۲ آبان ۱۴۰۴) راز لیوان سفید| روایتی از جنجال بزرگ متخصصان تغذیه درباره مصرف شیر کشف ۵۰ بسته مواد مخدر در هنگ مرزی تایباد (۲ آبان ۱۴۰۴) هوای مشهد برای هجدهمین روز پیاپی در شرایط ناسالم است (۲ آبان ۱۴۰۴) سرباز هتاک مرز میلک دستگیر شد | ماجرا چه بود؟ (یکم آبان ۱۴۰۴) معاون وزیر گردشگری: آماده حمایت قانونی و مالی از سرمایه‌گذاران در مشهد هستیم مصرف این سبزی عمرتان را طولانی‌تر می کند تغییر خودسرانه در مصرف داروهای ضد افسردگی ممنوع! کشف انبار ۱۱۰۰ تُنی پیاز احتکارشده در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید دوباره آلودگی‌ها در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، یکم آبان ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری پراکنده در ارتفاعات استان آغاز واریز حقوق مهرماه ۱۴۰۴ فرهنگیان از امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) + فهرست استان‌های مشمول راهکار تغذیه‌ای برای آلودگی هوا با این روش‌ها از پوکی استخوان در امان بمانید چرا حقوق مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ چطور در هنگام صبح عملکرد ذهنی‌مان را تقویت کنیم؟ چرا بدن در پاییز تشنه‌تر است؟ درباره ابهامات طرح خدمات برخط دارورسانی | نسخه ناخوانای دارورسانی آنلاین مرگبارترین سوء‌استفاده‌های دارویی، عرضه کپسول‌های دست‌ساز لاغری در عطاری یا آرایشگاه‌های زنانه پلیس فتای مشهد جاعلان مدارک دانشگاهی را دستگیر کرد حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی برای واجدین شرایط پرداخت شد (یکم آبان ۱۴۰۴) مسمومیت با دارو؛ بیشترین مسمومیت منجر به فوت در سالهای اخیر | مشهد رکورددار است
سرخط خبرها

سامانه نظارت بر بازگشایی مدارس طراحی شد

  • کد خبر: ۸۲۹۵۲
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۷
سامانه نظارت بر بازگشایی مدارس طراحی شد
سرپرست وزارت آموزش و پرورش از طراحی سامانه‌ای برای نظارت بر بازگشایی مدارس خبر داد. به گفته او آموزش و پرورش در یک شرایط سخت و پیچیده کرونایی و با آرامش موفق به بازگشایی مدارس شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بنا بر اعلام مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی؛ در هزار و یکمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش که در سالن جلسات ساختمان شهید رجایی برگزار شد، با اشاره به بازگشایی مدارس، اظهار کرد: آموزش و پرورش در یک شرایط سخت و پیچیده کرونایی و با آرامش موفق به بازگشایی مدارس شد.

کاظمی با اشاره به این که در بازگشایی مدارس ما فقط اصول و استانداردهای لازم را به استان ها اعلام کردیم، افزود: شوراهای مدارس و استان ها همکاری و هماهنگی خوبی برای آغاز به کار مدارس کردند، آموزش و پرورش برای این که بتواند تمامی مدارس کشور را بازگشایی کند نیازمند همکاری و همراهی مردم، دستگاه ها و نهادهای مختلف کشور است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به هزارمین جلسه شورای عالی که با حضور رییس جمهور برگزار شد گفت: از حضور رییس جمهور در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش تشکر می کنم، نگاه ایشان نسبت به آموزش و پرورش متفاوت از دیگران است. ایشان آموزش و پرورش را برنامه و اولویت اصلی دولت خود می داند.

کاظمی خاطر نشان کرد: در این جلسه رییس جمهور به خوبی مسائل و مشکلات آموزش و پرورش را مطرح کرد و این نشان می دهد که ایشان بر وضعیت آموزش و پرورش کشور کاملا واقف است.

وی گفت: آموزش و پرورش در طی سالیان متمادی نتوانسته است به راهبرد اصلی خود دست پیدا کند و این امر ناشی از تنها بودن این وزارتخانه در حل مسائل و مشکلات این دستگاه عظیم است.

کاظمی تصریح کرد: برای آغاز سال تحصیلی جدید تمهیدات و اقدامات خوبی اندیشیده شده بود از جمله آغاز به کار مدرسه تلویزیونی ایران، استفاده از تمامی ظرفیت های شبکه شاد، حضور تدریجی و آرام دانش آموزان در مدارس، پیش بینی پروتکل های بهداشتی، واکسیناسیون فرهنگیان و تاکید بر تمرکززدایی و واگذاری اختیارات بیشتر به استان ها و مدارس کشور نمونه هایی از این اقدامات است.

وی با اشاره به این که شبکه شاد بزرگ ترین شبکه آموزشی کشور است، گفت: شبکه شاد در آموزش و پرورش کشور  یک استثناء و بی نظیر است که توانست در دوران کرونا و در کنار فرهنگیان عزیز و فداکار، باری از روی دوش آموزش و پرورش بر دارد، با تلاش و کوشش همکاران توانستیم کارکردهای جدیدی را به این شبکه اضافه کنیم.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: سامانه هدایت را طراحی کردیم اسامی تمامی دانش آموزانی که تبلت ندارند در این سامانه ثبت شده است به محض اینکه تبلت تحویل بگیرند اسم آنها از این سامانه حذف می شود.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: سامانه نظارت بر بازگشایی مدارس را راه اندازی کردیم و تاکنون بیش از 40 هزار مدرسه الگوی خود را برای آغاز سال تحصیلی جدید در این سامانه ثبت کرده اند، اطلاعات این سامانه در حال تکمیل است.

وی تصریح کرد: سیاست ما در بازگشایی مدارس رویکردی تدریجی، آرام و ایجاد تقاضای اجتماعی برای بازگشایی مدارس بود و تا حدودی این امر محقق شد.

کاظمی گفت: کمبود کتاب نداریم ولی مشکل توزیع داریم، این امر به خاطر مشکلی است که در سامانه سیدا ایجاد شده است، همکاران من تلاش می کنند این مشکل رفع شود.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به این که نسل آینده کشور در مدارس اجتماعی می شوند، گفت: چاره ای نداریم جز با ایمن سازی مدارس، رعایت پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی و همراهی و مشارکت جامعه به سوی بازگشایی مدارس برویم.

شایان ذکر است؛ در این جلسه اعضای شورای عالی آموزش و پرورش نظرات، دیدگاه ها و پیشنهادهای خود را درباره مسائل مختلف آموزش و پرورش از جمله تهیه مدل نیروی انسانی ویژه جذب در آموزش و پرورش، طراحی مدل نحوه اداره آموزش و پرورش بر اساس نیازهای روز جامعه، آسیب شناسی اجرای سند تحول بنیادین، رایگان شدن اینترنت شبکه شاد، تشکیل کلاس های حضوری برای پایه های اول تا سوم دبستان در مدارس و... بیان کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->