موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش: سرانه فضای ورزشی مدارس باید به یک مترمربع برسد جاده هراز مسدود می‌شود + جزئیات بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران همچنان در انتظار صدور فیش معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ تخلفات ثبت شده در QRکدهای نصب شده در مدارس پیگیری شدند خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی به معنای تغییر محل مراجعه از شعبه به کارگزاری نیست مدیران مدارس حق ندارند از ثبت‌نام دانش‌آموزان ضعیف امتناع کنند مرحله دوم وام ضروری بازنشستگان کشوری چه زمانی پرداخت می‌شود؟ طراحی بسته ملی بازیابی روانی کودکان پس از جنگ ۱۲ روزه دستگیری شرور غرب تهران توسط پلیس اطلاعات فروش پلاستیک به نرخ نان | گلایه مردم از قیمت گذاری پلاستیک در نانوایی‌ها مواد فروش تهرانپارس با ۴۵ کیلو تریاک دستگیر شد جزئیات ارائه گذرنامه اربعین ویژه بازنشستگان کشوری استان تهران  سازمان محیط زیست در حال پیگیری تأمین حق تالاب‌های کشور برخورد با ۷ واحد غیرمجاز تفکیک زباله در یکی از شهرستان‌های تهران ۲۱ تاکسیدرمی حیوانات وحشی در تهران کشف و ضبط شدند مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای خراسان رضوی: پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که مهر تا آبان موجودی مخازن سد‌ها را از دست خواهیم داد شمارش معکوس تنفس در مشهد | آلودگی هوای مشهد امروز به اوج رسید (۵ مرداد ۱۴۰۴) معمای قتل هولناک مادر و ۳ کودک خردسال اعترافات تکان‌دهنده زن جوان به قتل شوهر با سم موش شرایط دریافت گذرنامه اربعین برای سربازان و افراد زیر ۱۸ سال اعلام شد مشاهده یک قلاده پلنگ عظیم‌الجثه در کوه سفید دماوند (۵ مرداد ۱۴۰۴) تلف‌شدن یک توله‌خرس قهوه‌ای طی تصادف جاده‌ای | تأکید فرمانده یگان حفاظت محیط زیست بر امنیت جاده‌ها فواید شگفت‌انگیز گلاب در تابستان که شاید ندانید! مهلت ثبت‌نام سرویس مدارس برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ تمدید شد حساب سرپرستان خانوار دارای مادر باردار و دارای فرزند چندقلو زیر ۲ سال، شارژ شد قوه قضائیه خبر داد: اعدام دو تروریست وابسته به گروهک منافقین در ایران بر فرآیند ثبت نام دانش‌آموزان نظارت خواهد شد
سرخط خبرها

سامانه نظارت بر بازگشایی مدارس طراحی شد

  • کد خبر: ۸۲۹۵۲
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۷
سامانه نظارت بر بازگشایی مدارس طراحی شد
سرپرست وزارت آموزش و پرورش از طراحی سامانه‌ای برای نظارت بر بازگشایی مدارس خبر داد. به گفته او آموزش و پرورش در یک شرایط سخت و پیچیده کرونایی و با آرامش موفق به بازگشایی مدارس شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بنا بر اعلام مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی؛ در هزار و یکمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش که در سالن جلسات ساختمان شهید رجایی برگزار شد، با اشاره به بازگشایی مدارس، اظهار کرد: آموزش و پرورش در یک شرایط سخت و پیچیده کرونایی و با آرامش موفق به بازگشایی مدارس شد.

کاظمی با اشاره به این که در بازگشایی مدارس ما فقط اصول و استانداردهای لازم را به استان ها اعلام کردیم، افزود: شوراهای مدارس و استان ها همکاری و هماهنگی خوبی برای آغاز به کار مدارس کردند، آموزش و پرورش برای این که بتواند تمامی مدارس کشور را بازگشایی کند نیازمند همکاری و همراهی مردم، دستگاه ها و نهادهای مختلف کشور است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به هزارمین جلسه شورای عالی که با حضور رییس جمهور برگزار شد گفت: از حضور رییس جمهور در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش تشکر می کنم، نگاه ایشان نسبت به آموزش و پرورش متفاوت از دیگران است. ایشان آموزش و پرورش را برنامه و اولویت اصلی دولت خود می داند.

کاظمی خاطر نشان کرد: در این جلسه رییس جمهور به خوبی مسائل و مشکلات آموزش و پرورش را مطرح کرد و این نشان می دهد که ایشان بر وضعیت آموزش و پرورش کشور کاملا واقف است.

وی گفت: آموزش و پرورش در طی سالیان متمادی نتوانسته است به راهبرد اصلی خود دست پیدا کند و این امر ناشی از تنها بودن این وزارتخانه در حل مسائل و مشکلات این دستگاه عظیم است.

کاظمی تصریح کرد: برای آغاز سال تحصیلی جدید تمهیدات و اقدامات خوبی اندیشیده شده بود از جمله آغاز به کار مدرسه تلویزیونی ایران، استفاده از تمامی ظرفیت های شبکه شاد، حضور تدریجی و آرام دانش آموزان در مدارس، پیش بینی پروتکل های بهداشتی، واکسیناسیون فرهنگیان و تاکید بر تمرکززدایی و واگذاری اختیارات بیشتر به استان ها و مدارس کشور نمونه هایی از این اقدامات است.

وی با اشاره به این که شبکه شاد بزرگ ترین شبکه آموزشی کشور است، گفت: شبکه شاد در آموزش و پرورش کشور  یک استثناء و بی نظیر است که توانست در دوران کرونا و در کنار فرهنگیان عزیز و فداکار، باری از روی دوش آموزش و پرورش بر دارد، با تلاش و کوشش همکاران توانستیم کارکردهای جدیدی را به این شبکه اضافه کنیم.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: سامانه هدایت را طراحی کردیم اسامی تمامی دانش آموزانی که تبلت ندارند در این سامانه ثبت شده است به محض اینکه تبلت تحویل بگیرند اسم آنها از این سامانه حذف می شود.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: سامانه نظارت بر بازگشایی مدارس را راه اندازی کردیم و تاکنون بیش از 40 هزار مدرسه الگوی خود را برای آغاز سال تحصیلی جدید در این سامانه ثبت کرده اند، اطلاعات این سامانه در حال تکمیل است.

وی تصریح کرد: سیاست ما در بازگشایی مدارس رویکردی تدریجی، آرام و ایجاد تقاضای اجتماعی برای بازگشایی مدارس بود و تا حدودی این امر محقق شد.

کاظمی گفت: کمبود کتاب نداریم ولی مشکل توزیع داریم، این امر به خاطر مشکلی است که در سامانه سیدا ایجاد شده است، همکاران من تلاش می کنند این مشکل رفع شود.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به این که نسل آینده کشور در مدارس اجتماعی می شوند، گفت: چاره ای نداریم جز با ایمن سازی مدارس، رعایت پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی و همراهی و مشارکت جامعه به سوی بازگشایی مدارس برویم.

شایان ذکر است؛ در این جلسه اعضای شورای عالی آموزش و پرورش نظرات، دیدگاه ها و پیشنهادهای خود را درباره مسائل مختلف آموزش و پرورش از جمله تهیه مدل نیروی انسانی ویژه جذب در آموزش و پرورش، طراحی مدل نحوه اداره آموزش و پرورش بر اساس نیازهای روز جامعه، آسیب شناسی اجرای سند تحول بنیادین، رایگان شدن اینترنت شبکه شاد، تشکیل کلاس های حضوری برای پایه های اول تا سوم دبستان در مدارس و... بیان کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->