آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر
سرخط خبرها

بعد از کرونا چطور محیط کاری سالمی داشته باشیم؟

  • کد خبر: ۸۳۶۳۰
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۰
بعد از کرونا چطور محیط کاری سالمی داشته باشیم؟
با انجام واکسیناسیون سراسری علیه ویروس کووید 19 در کشورهای مختلف دنیا، کم کم شاهد بازگشت رویه کاری و شغلی سازمان ها به شرایط عادی هستیم. متخصصان استرالیایی برای خارج نشدن عنان کار کرونا از دست، دستورالعملی را در این خصوص ارائه داده اند.

به گزارش شهرآرانیوز، بازگشت به محل کار و از سرگرفته شدن فعالیت های شغلی به صورت عادی توسط مردم، یکی از مهم ترین ارکان گشایش دوباره جامعه است. با این وجود، ما باید خود را با دنیایی وفق دهیم که در آن کووید -19 همچنان به عنوان یک خطر بالقوه در کار خواهد بود. 

در این خصوص، ما باید در نحوه برنامه ریزی های مربوط به تداوم کسب و کار خود، هوشمندانه و سریع عمل کنیم تا مطمئن شویم ویروس عامل بیماری فوق، بر ما تسلط پیدا نمی کند. 

در این رابطه، یک راهنما و دسترالعمل توسط موسسه OzSAGE استرالیا ارائه شده که در آن توصیه های عملی مهمی برای مشاغل مختلف در رابطه با فعال شدن دوباره ارائه شده است و پیشنهادات ویژه ای را برای گردش مناسب هوا در محیط های داخلی کسب و کارها ارائه می دهد.

بررسی ها نشان می دهند بسیاری از مشاغل و کارفرمایان مربوطه، به ویژه در مشاغل کوچک و متوسط، اطلاعات یا منابع کافی را برای کنترل پیچیدگی های مربوط به برقراری محیط کاری ایمن از نظر کووید 19 را ندارند و چنین مشاغلی، به توصیه های عملی در مورد آن چه می توانند برای اطمینان از تداوم و ایمنی کسب و کار خود انجام دهند، نیاز دارند. 

ویروس SARS-CoV2 ویروسی است که از طریق هوا منتقل می شود و برخورداری از درکی دقیق از چگونگی گسترش آن، پایه و اساس برنامه ریزی برای یک محیط کاری ایمن و مولد است. 

تجربه های جهانی در خصوص نوع دلتای این ویروس نشان می دهند که واکسن ها به تنهایی برای کنترل بیماری ناشی از آن کافی نیستند و لازم است برنامه چندلایه ای شامل استفاده از هوای سالم در محیط های داخلی، ماسک ها و آزمایش های دوره ای برای جلوگیری از تکرار چرخه های آن اجرا شوند. 

بنابرگفته متخصصان موسسه OzSAGE استرالیا، اگر ما اقدامات بهداشت عمومی نظیر ماسک زدن را در حین کاهش محدودیت های قرنطینه ای کاهش دهیم، گسترش ویروس ممکن است مجددا تسریع شود. به گزارش سیناپرس، توصیه شده که استفاده از ماسک کماکان در قسمت های داخلی ساختمان های محل کار، ادامه پیدا کند.

در کنار این مورد، بایستی تزریق دوزهای کمکی واکسن کارکنان و بهبود وضع تهویه های داخل ساختمان ها را نیز به طور ویژه مورد توجه قرار داد. 

گفتنی است OzSAGE یک طرح چندلایه را برای مشاغل ارائه کرده است که موارد زیر را شامل می شود: 

- اتخاذ روش های جدید انجام کار و بهبود شیوه های کاری درکنار برنامه ریزی برای به حداقل رساندن ریسک بیماری،
- آزمایش و اطمینان از گردش هوای سالم در داخل ساختمان،
- استفاده از تست های سریع آنتی ژن در محل کار برای تشخیص موارد احتمالی بیماری، 
- ردیابی تماس های اشخاص در محل 

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->