فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضوبیمار مرگ مغزی در مشهد به دو بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد | متهم قتل مرحومه دستگیر شد + اولین تصاویر از متهمان آماده‌باش اورژانس مشهد در روز عرفه با استقرار گسترده تجهیزات و نیرو‌های امدادی (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ناگفته‌های علی اکبر صالحی از فراز و فرودهای صنعت هسته‌ای ایران؛ قدرت نسل امروز سانتریفیوژ‌ها ۵۰ برابر نمونه اولیه است تاکنون هیچ بیمارى واگیردارى بین زائران حج گزارش نشده است + فیلم یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است
سرخط خبرها

متخصص بیماری‌های عفونی: فریب ایمنی واکسن را نخورید

  • کد خبر: ۸۳۶۲۳
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۱
متخصص بیماری‌های عفونی: فریب ایمنی واکسن را نخورید
یک متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به اینکه در برخی ممکن است واکسن ایمنی لازم را ندهد مثل افراد مسن یا افرادی که دچار نقص ایمنی هستند، یادآور شد: مراقب باشیم کرونا از غفلت ما به بهانه تزریق واکسن سوء استفاده نکند، در این صورت به جای کاهش آمار ابتلا شاهد گسترش ویروس خواهیم بود.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن ابراهیم‌زاده با تأکید براینکه تنها به تزریق واکسن اطمینان نکنید، عنوان کرد: واکسن زمانی می‌تواند تأثیربخش باشد که واکسیناسیون جمعی اتفاق بیفتد رسیدن به این نقطه هم زمان‌بر است و در این راه همچنان باید مراقب باشیم، چون هنوز ما با مواردی مواجه هستیم که با وجود تزریق دو دوز واکسن همچنان بیمار شدند.

وی در گفت و گویی ادامه داد: اگر این ویروس با بیماری زمینه‌ای دیگری همراه شود حتی ممکن است منجر به فوت هم بشود.

این پزشک متخصص با اشاره به اینکه افراد ممکن است حتی بین دو دوز واکسن به بیماری مبتلا شوند، توضیح داد: ایمنی بین ۲ تا چهار هفته بعد از دوز دوم حاصل می‌شود و در این مدت هنوز بدن ایمن نیست برخی نیز اذعان دارند بعد از زدن واکسن علائم کرونا در آنها ظاهر شد که به دلیل این است که بدن با ویروس تماس داشته و با زدن واکسن بدن تحریک شده و علائم به صورت ناگهانی ظاهر شده اگر این فرد واکسن نمی‌زد ممکن بود علائم چند روز دیرتر بروز پیدا کند، اما در هر صورت بدن آلوده شده بود.

ابراهیم‌زاده توضیح داد: فردی که کرونا گرفته بهتر است بین ۶ تا هشت هفته، حدود ۲ ماه بعد از کرونا واکسن تزریق کند چون بدن به واسطه کرونا آنتی‌بادی خود را دارد و در نتیجه پس از واکسن آنتی‌بادی حاصل از بیماری، آنتی‌ژن واکسن را خنثی می‌کند و واکسن بی‌تأثیر می‌شود، البته افراد در این ۲ ماه هم ایمنی لازم را دارند.

وی با هشدار در زمینه مصرف بیش از حد ویتامین‌ها نیز توصیه کرد: ما به ویژه در این ۲ سال شاهد مصرف بیش از حد ویتامین‌ها هستیم و درصدی از مردم به ما مراجعه می‌کنند که عوارض ویتامینی دارند یعنی دچار مشکلات گوارشی مثل تهوع یا اسهال شدند در حالیکه اصلا مصرف اضافه ویتامین هیچ نقشی در پیشگیری بیماری‌ها ندارد و بهتر است که ما به جای مصرف ویتامین از خوراکی‌های طبیعی و رژیم‌های متنوع اسفاده کنیم.

او اضافه کرد: نقش مؤثر ویتامین‌های «دی و سی» در زمان ابتلای به کرونا ثابت شده اما اینکه آنها را به صورت مرتب و همیشگی ادامه دهیم و به رژیم غذایی‌مان اضافه کنیم نیز خطرناک است، بعنوان مثال ویتامین‌هایی مثل ویتامین «ای» محلول در چربی است و در بدن تجمع پیدا می‌کند و حتی برای قلب مضر است، یا ویتامین «آ» روی سیستم اعصاب مرکزی تأثیر منفی دارد و مغز را دچار فشار می‌کند، پس نباید خودسرانه مصرف شوند.

وی به مردم توصیه کرد به تست‌های اکسیژن‌ خون اعتماد نکنند چراکه بیماران بسیاری داریم که در هفته دوم بیماری با وجود اکسیژن خون ۹۷ درصد و بدون سرفه و تنگی نفس دارای ۷۰ درصد درگیری ریه هستند، لذا باید توجه داشته باشیم که عدد ضربان یا نبض چند است، اگر اکسیژن ۹۷ است اما ضربان ۱۴۰ است یعنی ریه درگیر است چون نبض طبیعی بین ۷۵ تا ۶۵ و نهایتا ۸۰ است و عدد بالا نشان‌دهنده درگیری ریه است، پس نباید عدد اکسیژن خون را به تنهایی معیار قرار دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->